22/11/14

Προεδρολογίες και γκάλλοπ

Άλλον πρόεδρο ψάχνουν και αλλού τους προέκυψε. Παπανδρέου ΣΟΚ.
Το Αβάτπιστο της Μάργκαρετ, απευθυνόμενο στους Λωτοφάγους , είπε ότι θέλει να συμβάλλει στην αναγέννηση του «Κινήματος», αλλά και στην ανόρθωση της χώρας, και γιααυτό χρειάζεται Παπανδρεικό ΣΟΚ, δηλαδή συνέδριο έκτακτων αποφάσεων και εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ μαζί με όλες τις δυνάμεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης πορεύεται προς το προγραμματικό συνέδριο της Παράταξης τον Ιανουαρίου του 2015» του απάντησαν ο συνταγματολόγος και ο αρχιραβίνος και του τόνισαν ότι , «η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και εθνικό χρόνο και πρέπει να εκλέξει το Φεβρουάριο, το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και ότι εκείνος πρέπει «να εκτελέσει μέχρι τέλους τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα του ως μέλους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ».Οβερ.
Με την άποψη συνταγματολόγου και ο αρχιραβίνου συμφωνεί και το 51% των πελατών της Metron Analysis , που «προτιμούν να εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Bουλή», ενώ το μόνο 44% θέλει να προηγηθούν πρόωρες εκλογές.
Οι πελάτες της MRB σε ποσοστό 60% απαντούν όχι ή μάλλον όχι στις πρόωρες εκλογές έναντι ενός 37,8%, που λέει ναι ή μάλλον ναι.
Οι "πολίτες" απαντούν ότι δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές θέλουν να εκλεγεί πρόεδρος από αυτή τη βουλή και «ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο».
Εξάλλου το 74% των πελατών της Public Issue εμφανίζεται δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα μας, ενώ το 42% θεωρεί ακόμα ως 
 « καταλληλότερο », τον φον Αντωνάκη Θαμαρά.
Στο πλαίσιο τους εξεύρεσης συναινετικού προέδρου , μετά την «Ολυμπιονίκη» Γιάννα επαναφέρουν τον Βασιλάκη τον Ιππότη της Βασίλισσας και της Στοάς του Λονδίνου, που τον πρότεινε και ο «έγκλειστος αγωνιστής», ενώ άλλοι θυμήθηκαν τον τέως ΔΟΛιο καθηγητή Κοντογιώργη , που έχει εγγράψει «πατριωτικές επιφυλάξεις». Κοντός ψαλμός αλληλούια.
ΥΓ. Πάντως από ότι ακούω οι 180 έχουν βρεθεί. Τον «πρόεδρο» ψάχνουνε.
ΥΓ. Πως σας φαίνεται να πάρει μεταγραφή ο (εθνικός) Σαρρής από την ΕΠΟ στην Ηρώδου του Αττικού;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξέρεις Σπύρο ότι είμαι εκ πεποιθήσεως αντιδημοκράτης διότι δεν πιστεύω ότι το αληθινό και το άριστο κρίνονται από το τί πιστεύουν οι περισσότεροι.

εσύ όμως κάθε φορά που δεν σου αρέσει κάποια δημοσκόπηση, κατηγορείς την εταιρεία λες και ο λαός δεν θα είχε ποτέ εσφλαμένη άποψη.

ο σάπιος αυτός ελληνόφωνος λαός όσο αγγούρι και να φάει θα βγάζιε τα ίδια κόμματα και αναμείξεις αυτών με νέα ονόματα και δεν θα θέλει εκλογές, αλλά "σταθερότητα".

εγώ λέω, ξύλο στους δημοκράτες και τον σάπιο ελληνόφωνο λαουτζίκο που μόνο για σκλάβος κάνει και αποδεικνύει με την "σταθερότητα" που αναζητά.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω ρε φίλε δεν πιστεύω σε αυτή την ανύπαρκτη ¨Δημοκρατια¨ με τα μέσα μαζικής αποβλακωσης που εξαπατούν τον λαό και κατεφθινουν την κοινή γνώμη.

Αλλά πες μου πια άλλη λύση έχεις να προτεινης? Κανένα δικτάτορα που και αυτός μπορεί να είναι πράκτορας?

Πάντως εγω δεν εδρών κανένα. Αυτά είναι τριτοκοσμικά και οδηγούν σε εμφύλιο.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...