24/11/14

Το σύστημα Αμοιβάδα

Αραιά, αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά

Η (πολιτική) κρίση δημιουργεί «ευκαιρίες». Η πτώση της επιρροής των κομμάτων του «παρελθόντος» και η στασιμότητα περί το 30% του Άξελ Τέξας, προκαλούν ένα «πολιτικό κενό» , το οποίο οι χορηγοί και οι σκηνοθέτες σπεύδουν να το γεμίσουν όπως-όπως, είτε με τον «Οχετό» του τηλε-φλώρου, είτε με τον «δεξιό Μπαλτάκο», είτε εφαρμόζοντας τη μέθοδο της αμοιβάδας που πολλαπλασιάζεται με τη διχοτόμηση.
Η πρωτοβουλία του Αβάπτιστου στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι «διασπαστική» αλλά προσπάθεια να μαζέψουν τα ορφανά του «Παπανδρεισμού» που δεν συμβαδίζουν με τον «Σημιτισμό».
Οι αριστεροί «Κεντροαριστεροί», του ΠΑΣΟΚ, θα ξεχωρίσουν από τους δεξιούς, «Κεντροαριστερούς», της «Δημοκρατικής Παράταξης» για να καλύψουν το κενό της αποθανούσας ΔΗΜΑΡ, διότι ο ΟΧΕΤΟΣ δεν καλύπτει το σύνολο των ψηφοφόρων του χώρου.
Μέσα στο «χαμό» του διαζυγίου Παπανδρέου –Βενιζέλου,εμφανίστηκαν και οι Ηρακλείς του στέμματος της Ορφανής Πριγκίπισσας Φώφης και προτείνουν «τρίτο δρόμο».

Το «νέο κόμμα», θα εξαρτηθεί από το χρόνο των εκλογών και τα μυστικά γκάλλοπ, από τα οποία κρίνεται και η τύχη του λογά Συνταγματολόγου, στον οποίο προτείνουν να αποχωρήσει εθελοντικά και να οριστεί στη θέση του ένας μεταβατικός αρχηγός. τύπου Σκανδαλίδη, Φώφης ή Διαμαντοπούλου.

Ο συνταγματολόγος ανθίσταται , στους «καλικάτζαρους της παράταξης» και τα «φαντάσματα που πλανώνται» και έχει ήδη έτοιμα τα δικά του πρόσωπα που θα αναλάβουν να σηκώσουν τη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης σε κάθε νομό.

Δηλαδή, εδώ η κυβερνητική Κοινοπραξία και η «σταθερότητα» χάνονται λόγω του Ινδού του ΔΝΤ, η «Κεντροαριστερά» χτενίζεται στο στιλ του κομμωτηρίου της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 91.

Στα δεξιά «αμοιβάδα», ο Τάκης Μπαλτάκος ετοιμάζει πυρετωδώς «διακήρυξη αρχών για την Πατρίδα», αλλά οι συζητήσεις που κάνει με ορισμένα πρόσωπα δεν πάνε και τόσο καλά. Ο Πόντιος εγκατέλειψε την Πατρίδα και τον Λαό και πήγε όπου και ο Νικολόπουλος. Στους ΑΝΕΛ.
Οι αποφάσεις του Μακεδονάρχη «Τζιτζί» αναμένονται. Θα έχει και αυτός την ευκαιρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...