18/11/14

ΤΟ ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΦΙΔΙ

Επειδή η φορά των γεγονότων, μάλλον ανατρέπει τις προσδοκίες του Συνεδρίου της ματαιότητας και ως φαίνεται τα πράγματα δεν εξελίσσονται προς τις επιθυμητές, για αυτούς κατευθύνσεις, για αυτό ο φόβος τους είναι μεγάλος, δηλαδή μήπως καμιά χώρα της Ευρώπης, που είναι στην ΟΝΕ, ξεφύγει από τον κλοιό της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ( ΕΚΤ ), πού είναι δική τους, αποχωρώντας από την Ευρωζώνη ( ΟΝΕ ) και επανακτήσει το εκδοτικό της προνόμιο. 
 Αυτό τους «καίει» γιατί με το να μας αφαιρέσουν την έκδοση του εθνικού μας νομίσματος, μας ελέγχουν απόλυτα. Μην ξεχνάμε και το λεχθέν υπό του Μάγερ Ρότσιλδ, Εβραίου τραπεζίτη ( 1744-1812 ) : « Δώστε μου τον έλεγχο του Νομίσματος μίας χώρας ( δηλαδή εκδοτικό προνόμιο ) και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους Νόμους ( δηλαδή ποιος Κυβερνά ) ». 
 Επομένως επειδή άρχισαν και υπολογίζουν κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο για αυτό προετοιμάζονται για άλλο τέχνασμα και άρχισαν τους παραπλανητικούς ελιγμούς. Υπάρχει υφέρπουσα πληροφορία ότι υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο Νόμισμα των χωρών του Νότου παράλληλα με το Ευρώ. 
 Υπολογίζουν αν η Ελλάδα, πιο πιθανόν, αποσυνδεθεί και αποκτήσει το εκδοτικό της προνόμιο με μια Μεγαλειώδη πνευματική Επανάσταση, τότε χαθήκαμε. Πάει η προσπάθεια αιώνων για να αποκτήσουμε την παγκόσμια κυριαρχία. 
 Επιπροσθέτως δε διακρίνουν την ανικανότητα των εγχώριων, εδώ στην Ελλάδα, εγκαθέτων τους, ως και το σφρίγος της Ελληνικής ψυχής και πνεύματος (ενόπλου και αόπλου ) και ας μην έχει εκδηλωθεί ακόμα, και ανησυχούν σφόδρα. Ίσως, διαλογίζονται, με το διπλό νόμισμα να τους παραπλανήσουμε και δεν επανέλθουν στα εθνικά τους νομίσματα, ( για την Ελλάδα η δραχμή ). 
 Το κυρίαρχο για αυτούς είναι να μην επανα-άποκτηθεί το εκδοτικό προνόμιο.
Ο αρχαίος όφις πού λέγεται και σατανάς, δηλαδή οι ‘αγορές’ το Συνέδριο της ματαιότητας, αυτά σχεδιάζουν ως εναλλακτική λύση και κυρίως για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων Ελλήνων. Θυμηθείτε Κίσιγκερ . Για αυτό μεγάλη προσοχή. Εμείς οι Έλληνες μην πέσουμε στην παγίδα.
Οι κυβερνώντες θα θελήσουν, ως όργανά τους, να μας παραπλανήσουν, Έλληνες γρηγορείτε.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-LE2URTvl60

αυτα περι πανσπουδαστικης που ελεγες τα επιβεβαιωνει και πανουσης στο 14 λεπτο του βιντεο με τον πλευρη

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



προς κυριον προεδρον και θεοσοφιστη του διαπολιτισμικου δυτικου τοτεμ

αξιοχρεε κυριε προεδρε της δημοπρασιας

εμπνευσθεντες απο την σοφη ρηση υμων για τους διαπολιτισμενους που μετεχουν της ελλαδικης παιδειας και καθιστανται ετσι νομικως και τυπικως ελληνες κατα επισημο παλαιοτερα δηλωση σας,

σας αποστελλουμε νεα για την προοδο της ελληνικης (κατ' ονομα) παιδειας και των δασκαλων (επισης κατ'ονομα) της καθως και των προνομιουχων μετοχων της.



ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Αχαίας: ΑΛΒΑΝΟΣ επιβάτης…κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ μπροστά σε όλους!!



Ένας 30χρονος Αλβανός συνελήφθη Κυριακή (16-11-2014), στις 10.00 περίπου το πρωί στο Αίγιο, καθώς αυνανιζόταν σε δημόσια θέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thebest.gr ο άνδρας βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά αυτό δεν φάνηκε να το λαμβάνει υπόψιν του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Παρά τις συστάσεις των επιβατών, ο πρωταγωνιστής συνέχιζε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.



http://www.makeleio.gr/?p=210259

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...