6/11/14

Α ρε , Ηλίας που του χρειάζεται και αυτού

Σύμφωνο συμβίωσης και για τα «ομόφυλα ζευγάρια»

O Συνήγορος του (πούστη) Πολίτη, με αφορμή την παρέλευση ενός έτους από την έκδοση απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), το οποίο ζητούσε να πάψει η εξαίρεση των ζευγαριών ιδίου φύλου από τον νόμο περί πολιτικής ένωσης ζήτησε την άμεση επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Kαι οχι μονο αυτο.
Πριν καμμια βδομαδα το ιδιο αγνωστο σε μενα ρεμαλιπου κρυβεται πισω απο το σκανδαλωσβς θεσμοθετημενο προσωπειο του Συνηγορου του Πολιτη απαιτησε απο την διοικηση του ΙΚΑ να παρεχει φαρμακευτικη περιθαλψη οχι μονο σε οσους λαθρομεταναστες εχουν "ελληνοποιηθει" αλλα και στα συγγενικα τους προσωπα.
Ο Ροβερτος δηλωσε οτι το ΙΚΑ θα συμμορφωθει αμεσως.
Ετσι δεν θα απολαμαβανει δωρεαν περιθαλψη και φαρμακα μονο ο αλβανος σηριαλ κιλερ που τριγυριζε σε ολη την Ελλαδα και σκοτωνε ηλικιωμενους αλλα θα μπορει να φερει και ολο του το σοι.Το ιδι και οι γεωργιανοι τσετσενοι κλπ δολοφονοι που εχει ελληνοποιησει η Φωφη και οι αλλοι.
Παρεμπιπτοντως αυτος ο "θεσμος" του Συνηγορου του Πολιτη ειναι καθαρα εβραικης εμπνευσεως και ο πρωτος υευοιος καλος Σαμαρειτης που υπερασπιζοταν νομικα τους τοτε λαθραιους και αδικημενους ηταν ο διαβοητος εβραιος δικηγορος Λουις Μπραντεις ο μετεπειτα πρωτος εβραιος μελος του Ανωτατου Δικαστηριου των ΗΠΑ θεσΗ που πηρε καΤοπιν εκβιασμου του τοτε Προεδρου Γουντροου Γουιλσον.Ο ιδιος υπηρξε και ο βασικος συντακτης των αρθρων του ειδικου νομου με τον οποιον ιδρυθηκε για τριτη και φαρμακερη φορα η επισης διαβοητη FED....

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...