2/11/14

Αμφίπολη: Χαμάμ Γυναικών

Η «διάσημη Αμερικανίδα αρχαιολόγος» Ντόροθι Λόμπελ Κινγκ, δεν είναι ούτε διάσημη ούτε «αμερικανίδα» . Το Λόμπελ (Lobel) σημαίνει «Ασκεναζίδου» και είναι γερμανοποιημένη μορφή του ονόματος Leybl η Leyb. Άλλωστε στο twitter η Ντι ( https://twitter.com/DorothyKing ) έχει ως σύμβολό της, την εβραϊκή μενορά.

«Περιούσιο» λοιπόν το διάσημο «κορίτσι» , που δεν είναι πια κορίτσι, μεγαλοκοπέλα θα έλεγα, αφού έπιασε τα 40, (γεννήθηκε το 1975), οπότε, αν και δεν είναι μητέρα ,ανήκει στην κατηγορία MILF. Έκανε και μεταδιδακτορικό ,που «πολύ ευγενικά» χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ωνάση, και γνωρίστηκε με την υπέροχη «Αμερικανικής Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα». Τότε θα γνωρίστηκε με την Άννα (Μωραΐτη) που επί χρόνια είχε υψηλόβαθμο ρόλο στον τομέα επικοινωνίας του Ιδρύματος.

Η Ντί, (Ντόροθι ) ,ως φοιτήτρια μετείχε και στις ανασκαφές στη Σπάρτη με την βρετανική αρχαιολογική σχολή. Το μόνο διάσημο που έκανε είναι ότι παρότι «ξανθιά, γοητευτική και ατρόμητος κυνηγός θησαυρών» και αρνήθηκε να ποζάρει για το περιοδικό Playboy, και έγραψε το 2006 ένα βιβλίο για τα «Ελγίνεια Μάρμαρα» με το οποίο υποστήριξε την παραμονή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Μεγάλη Βρετανία. Είναι επίσης blogger και υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα .
Η Ντί λοιπόν, είναι φίλη της Άννας και έτσι παρακολουθεί την ανασκαφή. Και επειδή η Κατίνα δεν χωνεύει την Άννα και την Λίνα που την έχουν θέσει υπό κηδεμονία ,η Αννα έβαλε την οβριοπούλα να γράψει ότι ,«οι αρχαιολόγοι που εργάζονται στην Αμφίπολη από την Δρ Περιστέρι με τον αρχιτέκτονα Λεφαντζή είναι από τους καλύτερους στον κόσμο».

Η Ντι έχει διδάξει και σε Εβραϊκό σεμινάριο. «I taught at a very liberal Yeshiva, so technically was a rabbi (that's all rabbi means, and not all rabbis are religious leaders in the way Christian priests are)».
Πηγή http://phdiva.blogspot.gr/p/about.html

  Η Ντί μας ενημερώνει (μέσω Άννας) πριν 36 λεπτά ότι, (της) λένε ότι χτύπησαν βράχο στην 3η αίθουσα.

Συμπέρασμα; ΤΚ9.

2 σχόλια:

ENDYMION είπε...

Η Στάζι σε αριθμούς

Ναζιστική Γερμανία: Πράκτορες: 1 Πράκτορας της Γκεστάπο για κάθε 2000 άτομα

Ανατολική Γερμανία (GDR): 1 Πράκτορας της Στάζι για κάθε 63 άτομα

Το 1989: 91.000 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης

173.000 Ανεπίσημοι Πληροφοριοδότες (Inoffizielle Mitarbeiter)

ΠΗΓΗ: http://slideplayer.us/slide/902299/

http://ermionh.blogspot.gr/2014/11/blog-post_2.html

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, είσαι απο τους πιο έξυπνους ανθρώπους στην Ελλάδα. Είδες η Δωροθέα Βασιλιά; Η Ντι το μιλφάκι. Για να είναι κατά της επιστροφής των Μαρμάρων πήρε φράγκα απο το Ίδρυμα Ωνάση και έκανε και ανασκαφές στη Σπάρτη. Αυτές που σκάβουν είναι ελληνίδες;