6/11/14

Ασυγκατάβατη στάσι προς τους οικουμενιστές νεοταξίτες

Ανάξιος ο νεοταξίτης ψευδοπατριάρχης

Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου αρχιμανδρίτης Μεθόδιος και οι συν αυτώ εν χριστώ αδελφοί σε κείμενο τους για τον «τουρκορθόδοξο» Αρχοντων-Πασά αναφέρουν…. -«Κάποιος πρέπει επί τέλους να αντισταθεί!Οι αληθινοί Εσφιγμενίτες είναι οι φορείς όλης της εθνικής μνήμης».
-  «Σ' αυτήν την ευλογημένη θέσι της ακριβείας, της αληθούς ομολογίας της πίστεως, που παραλάβαμε από τους αγίους πατέρας, και την οποία και θα διατηρήσουμε με κάθε κόστος, θα μείνουμε σταθεροί προσδοκούντες και ευχόμενοι να επιστρέψουν κάποτε στο μέλλον κι αυτοί οι τωρινοί μας διώκτες, το Άγιον Όρος και αυτό το Πατριαρχείο μας, η πνευματική μάνα του κόσμου. Μέχρι τότε θα υφιστάμεθα με υπομονή και πρόσθετη χαρά το μένος και το τρόμο ενός αναξίου πατριάρχου».
«Ο νεοταξίτης πράκτορας του Φαναρίου αγωνιά να μας «φραγκέψη». Αυτός που απεμπολεί τα ιερά και τα όσια του έθνους μας. Ο κ. Βαρθολομαίος αγωνίζεται στένωντας να ανεβεί τον χάρτινο πύργο της νεοταξικής αποστολής του, και να μας ενώσει με τον εωσφορικό παπισμό. ΑΥΤΟΣ ο φορέας του ψεύδους φοβάται και τρέμει ολίγους φτωχούς μοναχούς που είναι φορείς της αληθείας . Για εμάς, όπως μέχρι τώρα , έτσι και στο μέλλον θα έχει την φροντίδα μας ο Άγιος Θεός».

  Οι «εσφιγμενίτες» μοναχοί απευθύνουν και συγχαρητήρια για την σύλληψι της «τρομοκρατικής σπείρας» των μοναχών πού βγήκαν στο κόσμο για να επισκεφθούν τους ιατρούς!!!

  Όλη η ανακοίνωση εδώ... http://esfigmenou.blogspot.gr/2014/11/blog-post_5.html  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Παγκοσμιοποίηση πραγματοποιεί τα σχέδιά της για Παγκόσμια Κυβέρνηση (=Παγκόσμια Δικτατορία).
Το πιο λυπηρό, όμως, είναι ότι βρίσκει υπηρέτες παντού, σε όλο τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη Παγκοσμιοποίηση είναι ο Χριστιανισμός.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....