26/11/14

Εκ-κα-το-Μύρια. Κληρώνει!

Η πόντια Σταυρούλα μίλησε με ονόματα και με email

Η πόντια βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του Καημένου, η κ Σταυρούλα Ξουλίδου, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πιέσεις από «γαλάζια» στελέχη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ότι είπε ο κ. Γιώργος Σούκουρης, της είπε ότι «ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά και της πρότεινε χρηματικό ποσό από 2 έως 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι Σούκουρης της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς που βάζει το λαό πάνω από τα κόμματα χρηματίστηκε. Ο κ. Μελάς είπε ότι θα κάνει μηνύσεις, (που θα εκδικαστούν σε 2-3 χρόνια), η Χάννα από τα Γιάννενα είπε ότι οι ανυπόστατες καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα διερευνηθούν, η κομψή Ζέτα (Μακρή) είπε ότι η καταγγελία της Ξουλίδου, ήταν «πολιτικά άκομψη» , και ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει την παιδονόμο Τέρπη που παραμένει προς ώρας απαθής θεατής.
ΥΓ1. Ίσως παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας, ενοποιώντας τη δικογραφία με τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου.
ΥΓ2. Ο Σούκουρης έχει σχέση με τον Aaron Bebe Sukura, η το εστιατόριο Sukuri Sushi;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2-3 εκατομυρια εχει η ληστοσυμμορια να λαδωσει για τη γλαστρα . να ριξει κανα κωλοευρω στην αγορα να κινηθούμε λιγο δεν εχει. αρα λεφτα υπαρχουν, κατι ηξερε ο τζεφρι κ μεις γελάγαμε.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

H Πόντια καλά τα είπε... είναι και θεολόγος η κοπέλλα, είναι σοβαρή και από καλή οικογένεια.

Η Ραχήλ το βρήκε"άκομψο" ε; Δηλαδή "κομψό" θα ήταν τι; να πάρει κανείς τα 2-3 εκατομμύρια (ίσως και περισσότερα) για να "διαφωνήσει" με τους ΑΝΕΛ και να προσχωρήσει αργότερα στο Σύριζα; Αυτό είναι το "κομψό";

Αντε και Γ@@@@θείτε... μαύρη και άραχνη Χάνουκα να έχετε σκατιάρηδες... στο λαιμό να σας κάτσει ο Δεκέμβριος...

Καλά εκανε η Πόντια, και μπράβο της.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...