17/11/14

Η κόκκινη γραμμή του Βλαδίμηρου στο Ουκρανικό

«Вы этого хотите; Мы не хотим. И не позволим!»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας στη συνέντευξη του στην Γερμανική ARD ανφερόμενος στο Ουκρανικό είπε: «Σήμερα γίνονται συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία. Οι ουκρανικές κεντρικές αρχές έχουν στείλει εκεί τις ένοπλες δυνάμεις τους και χρησιμοποιούν ακόμη και βαλλιστικούς πυραύλους. Μήπως μιλάει κανείς γι 'αυτό; Ούτε μία λέξη. Και τι σημαίνει αυτό; Τι μας λέει; Μήπως καταδεικνύει, ότι θέλετε οι ουκρανικές κεντρικές αρχές να εξολεθρεύσουν όλους τους πολιτικούς τους αντιπάλους εκεί; Αυτό είναι που θέλετε ; Εμείς σίγουρα δεν το θέλουμε.Και δεν επιτρέψουμε να συμβεί».

Η πρόταση στα ρωσικά είναι: «Вы этого хотите; Мы не хотим. И не позволим». Που σημαίνει : «Αυτό θέλετε; Εμείς δεν το θέλουμε! Και δεν θα το επιτρέψουμε».

Αυτή ήταν μια πολύ κατηγορηματική δήλωση, με την οποία ο Βλαδίμηρος τράβηξε δημόσια μια «κόκκινη γραμμή», όπως έκανε στις ιδιωτικές συνομιλίες του με τη Μέρκελ, τον Κάμερον και τον Ολάντ.
Η Ρωσία θα αποτρέψει προληπτικά «ένα τέτοιο αποτέλεσμα».
Δεν θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ και το «Κίεβο» να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στη Νοβορωσία όπως έκαναν στην Οδησσό.
Δηλαδή η Ρωσία δεν θα αφήσει το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και του τους Ναζί να καταλάβουν τη Νοβορωσία.
Από εκεί και μετά κάθε πολιτικός συμβιβασμός μπορεί να συζητηθεί.
Αλωστε η Μόσχα προτιμά μια συνομοσπονδία στην Ουκρανία από μια
ανεξάρτητη «Νοβορωσία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

2012

OLD TIME CLASSICS


ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ,

ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ



https://www.youtube.com/watch?v=lASQ5Z3a3pE

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...