5/11/14

Από μικρό και από τρελλό…….

Συνεκμετάλλευση Παντού!

Τα παιδιά του αφεντικού ζητούν προέγκριση για τη συγκρότηση της κυβέρνησης ενός υποτίθεται ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους την οποία ανεξαρτησία και κυριαρχία υποτίθεται ότι υπερασπίζεται η δυτική συμμαχία. Αντί για τούτο όμως έχουμε περιέλθει σε καθεστώς προτεκτοράτου αποικίας και ζητείται προέγκριση από τις εδώ πρεσβείες.
 Ο διακεκριμένος Ταμήλος μιλώντας στο ραδιοσταθμό των Τρικάλων «Ράδιο Ζυγός» για την υπουργοποίηση του αντιπάλου του Κ.Σκρέκα, στην υπουργοποίηση του Δένδια στο ΥΠΕΘΑ λέγοντας:
« Ξέρουμε πως γίνονται αυτά», «απορρίφθηκαν από τους Νατοϊκούς άλλα ονόματα που προτάθηκαν» , «άντε να μη πω περισσότερα»!
Ενας βουλευτής της πλειοψηφίας, έστω και ο Ταμήλος, ξέρει «πως γίνονται αυτά», και πιστεύει ότι ο υπουργός ¨άμυνας δεν είναι επιλογή του πρωθυπουργού, αλλά άλλων. «Ανωθεν» και «Εξωθεν». Ας πούμε το ΝΑΤΟ και κατ' επέκταση η Ουάσιγκτον που διαλέγει τον υπουργό και τους στρατηγούς όπως …κάποτε. (Για να μην ξεχνάμε και το παρελθόν).
Βάλετε δίπλα και τον φον Στυλιανίδη, που ζήτησε από την Τουρκία «να μην δημιουργεί άλλα προβλήματα στη Συμμαχία ΜΑΣ σε μια δύσκολη στιγμή την ώρα που αντιμετωπίζει άλλους κινδύνους», ώστε να μην υπονομεύεται η αποτελεσματικότητα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, και ιδού η εξίσωση. 1+1=2.

ΥΓ. Θα στείλουμε ξανά μεραρχία στην Κριμαία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  20/4/23 Η 20η Απριλίου στην Ιστορία Η 20η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχ...