22/11/14

Οργανωτικά μαθήματα από τα Αλβανά

Ο φανατισμός των μουσουλμάνων και η Εθνική Ελληνοαλβανίας

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Τρία Αλβανά, σχημάτισαν την ώρα ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου με τα χέρια τους στο στήθος τον «Αετό» που ο αλβανικός αλυτρωτισμός πιστεύει ότι από Χριστιανικό Σύμβολο ,
 ο «δικέφαλος», έγινε «σύμβολο των τσιπτάρων μουσουλμάνων».
Τα παιδάκια έκαναν ότι και ο «Ελβετός» Παϊτίμ Κασάμι που γεννήθηκε στη Ζυρίχη από αλβανική οικογένεια, με καταγωγή από την πΓΔΜ.
Το ζήτημα δεν είναι η πρόκληση «μέσα στο σπίτι μας», όπως λένε ο Σέρβοι που το πρόσεξαν, ούτε ο συντονισμών των μικρών Αλβανών με τον Κασσάμι.
Το ζήτημα είναι γιατί έβαλε η ελληνοαλβανική ΕΠΟ τα Αλβανά.
Χάθηκαν τα ελληνόπουλα;
Θα μου πείτε βεβαίως ότι τα έβαλαν προς τιμή του Αλβανού Κονέ, οπότε πάω πάσο.
Τα Αλβανά όμως που πάνε σε «ελληνικό σχολείο» για να γίνουν «Ελληνόπουλα», όπως και «Γιαννάκης» μανικετόκουμπο, ακούνε τον μπαμπά και τη μαμά στο σπίτι που τα δασκάλεψαν να μπουν στο κόλπο.
Τα «αθώα» Αλβανά υπό την καθοδήγηση της Οικογένειας έκαναν από μιμητισμό ότι και ο Κασάμι, και εμείς που το προσέξαμε είμαστε «ρατσιστές» .
 Η Πέμπτη φάλαγγα των Τσίπταρων πρακτόρων βρίσκεται μέσα στις αλβανικές οικογένειες. Και οι οργανωμένοι «Αλβανοί» «φυτέψουν» τα δασκαλεμένα τρία μικρά.
Για αυτά τα «μικρά» ανησυχεί η αλβανική κυβέρνηση και ο Λοβέρδος με την υπουργό παιδείας της Αλβανίας Λιντίτα Νικόλα συζήτησαν στα Τίρανα για να μπει η αλβανική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία και για να μας «εφοδιάσουν με σχολικά βιβλία της αλβανικής γλώσσας».
Όπως το οραματίζεται ο Ράμα. «Μια μεγάλη Ευρώπη που θα χωράει όλους τους Τσίπταρους.(Αka Αλβανούς)_».

ΥΓ. Το αθλητικό Respect κυριάρχησε και στην Κωνσταντινούπολη όπου στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πνεύματος οι Τούρκοι έστησαν ενέδρα σε φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα που ταξίδεψαν για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και δολοφόνησαν με μαχαιριά έναν από αυτούς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΣ LUERDI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ;;; ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΙΣ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ

soulis είπε...

Μια εξηγηση Σπυρο για το γιατι εβαλαν αλβανα παιδακια ειναι και το οτι το ποσοστο τους αναλογικα στα παιδικα και εφηβικα τμηματα ολων σχεδον των ελληνικων ομαδων ειναι τεραστιο σε σχεση με τα ελληνοπουλα.
Δεν ειναι υπερβολη.
Οσα αλβανα πιτσιρικιαδημοτικου η γυμνασιου δεν επιδιδονται απο μικρα στην αγοραπωλησια μπαφου μεταξυ των συμμαθητων τους τα πανε οι γονεις τους να γινουν ποδοσφαιrιστες με αποτελεσμα να κατακλυζουν οπως ειπα τα παιδικα και εφηβικα ποδοσφαιρικα τμηματα των ομαδων που εχουν γινει πια σχεδον καθαρα αλβανικα.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...