23/11/14

Κουκουέδικη πρόκληση

-Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
-ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ


Έχουν θράσος. 70 χρόνια μετά τις σφαγές που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ ΕΠΕ στην Αθήνα, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για τις σφαγές που έκανε.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 3/12, στην αίθουσα Συνεδρίων του Κόμματος στον Περισσό , εκδήλωση με θέμα «70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44», που ήταν μια ,«κρίσιμη ταξική σύγκρουση» με ομιλητές την Αλέκα Παπαρήγα. Και Μάκη Μαΐλη.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης περιλαμβάνεται και η λειτουργία έκθεσης φωτογραφικού - αρχειακού υλικού με τους μπαλτάδες και τα τσεκούρια που έσφαζαν τα θύματα τους.
Λίγος σεβασμός προς τη μνήμη των θυμάτων επιβάλει να απαγορευτούν οι εκδηλώσεις των δολοφόνων που εγκωμιάζουν τις σφαγές των Δεκεμβριανών.

ΥΓ. Εδώ σε θέλω κα Ευτέρπη! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο σε πειραξε Σπυρο? Εδω το ΣΔΟΕ δεν μπορει να μπει στο ''σπιτι του λαου'' για ελεγχο των οικονομικων του κομματος και δεν ιδρωνει το αυτι της Τερπης...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΈΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ;

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...