8/11/14

Γεωπολιτικές απορίες

Ανησυχώ! Η αύξηση της έντασης σε γεωπολιτικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έστειλε τον φον Αντωνάκη στη Λευκωσία και το Κάιρο. Δεν ξέρω γιατί πήγε εκεί, αλλά δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα, διότι είμαστε μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για «να διασφαλίσουμε τα σύνορά μας». Εφόσον λοιπόν υπάρχει «αύξηση της έντασης σε γεωπολιτικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας», ο φον Αντωνάκης έπρεπε να σπεύσει στις Βρυξέλλες όπου η έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και να ζητήσει εκεί τη διασφάλιση των συνόρων μας και όχι να τρέχει στο… Κάιρο.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Τι να σου κάνει και ο Σίσι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε που φτασαμε: Να παρακαλαμε να κανει ''ντου'' ο Ερντο (γιατι αν περιμενουμε τον Νταβιντ-ογλου μαλλον δεν θα γινει ποτε) μπας και γλυτωσουμε απο το ΔΝΤ και την ΕΕ! Α σε δε που το καλο θα ειναι διπλο: Θα γλυτωσουμε και απο μια κυβερνηση Αριστερας, προοδου και πρωκτοχαλαρωσης.

ΥΓ:Ποιος ειναι ο Νο1 εχθρος για την χρυσαυγη-που τωρα ειναι στη μπουζου-? α)η παρουσα κρατικη διοικηση β)μια επερχομενη αριστερη διοικηση ή γ)ο εξωθεν κινδυνος?

Ανώνυμος είπε...

Για ανακήρυξη ΑΟΖ πήγε στο Κάϊρο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...