11/11/14

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές στα Βαλκάνια. (Για γυμνάσια).

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, στη Μπαταίνιτσα προσγειώθηκαν χθες δύο μεταγωγικά αεροσκάφη που μετέφεραν τους αλεξιπτωτιστές, που θα πάρουν μέρος στα κοινά σερβο-ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια «Srem 2014». Όπως ανακοινώθηκε από του Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στα γυμνάσια που εντάσσονται στο πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας της Ρωσίας με τη Σερβία, θα μετάσχουν άνδρες της 106ης αερομεταφερόμενη μεραρχίας από την Τούλα.

Εν τω μεταξύ, το πολιτισμένο «ευρω-ξεμάλλιασμα» του Σέρβου με τον Αλβανό, ήταν «win-win situation» διότι και οι Αλβανοί έμειναν υπερήφανοι για την «παλικαριά» του Εντι, μέσα στο σπίτι του «Σέρβου», αλλά και οι Σέρβοι έμειναν κακοποιημένοι από την «άμεση» απάντηση του Αλεξάνταρ.
Και οι Βρυξέλλες χάρηκαν διότι επεδείχθη πολιτισμός. Κανείς δεν φόρεσε καπέλο καρέκλα στον Αλβανό όπως έγινε στο γήπεδο., και κυρίως κανείς δεν τον πέταξε έξω.
Αυτό θα ήταν όντως ιστορικό. Να ξεχνούσαν το «πρωτόκολλο» και να άρπαζαν τον Εντι από τον γιακά και να τον πετούσαν έξω από την έδρα της κυβέρνησης με μια κλωτσιά στον πισινό μπόνους.
Ο οικοδεσπότης Βούτσιτς, έγραψε στον λογαριασμό του στο «τουίτερ». «Χάθηκε η ευκαιρία για βελτίωση των σχέσεων Βελιγραδίου και Τιράνων.Λυπάμαι που η πρόκληση του κ. Ράμα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε αυτή την ευκαιρία».

YΓ.ΣΝΙΦ-ΚΛΑΨ-Μπουχαχά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...