20/11/14

Ο καλός στρατιώτης της Δημοκρατίας Ηλίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρει κατάθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το θέμα Μπαλτάκου. Οι βουλευτές της Επιτροπής δεν είπαν ούτε μία λέξη καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ερωτήσεις απηύθυνε μόνο ο Δημήτρης Κουκούτσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Από τα πρακτικά.
- Κουκούτσης: «Κάνατε εσείς την μαγνητοσκόπηση; Κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο γιατί στο βίντεο τα χέρια σας είναι ελεύθερα».

- Κασιδιάρης: «Αρνούμαι την κατηγορία. Τονίζω, όμως, πως όταν το Σύνταγμα παραβιάζεται με την βία - και εμένα εισέβαλαν παράνομα στην οικία μου πάνοπλοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής - κάθε μέσο είναι νόμιμο, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Κάθε πολίτης, όχι απαραίτητα βουλευτής, έχει ιερή υποχρέωση να μεταχειριστεί κάθε μέσο για να αντιμετωπίσει αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα με τη βία. Επαναλαμβάνω πως δεν μιλάμε μόνο για την απόδειξη της αθωότητας μου, αλλά και για την κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων.»
- Κουκούτσης: «Πώς αποκαλεί τον κ. Σαμαρά ο κ. Μπαλτάκος στον επίμαχο διάλογο;»
- Κασιδιάρης: «Όταν ο Σαμαράς του είπε "θα τους βάλω φυλακή και θα τους ρίξω στο 2%", ο κ. Μπαλτάκος του απάντησε "είσαι μ@λάκ@ς". Όταν επισήμανα ότι ο Σαμαράς μας έβαλε φυλακή για να μας κλέψει τις ψήφους, ο κ. Μπαλτάκος απάντησε "ναι, τον πο@στη"»

- Κουκούτσης: «Μα και η κα. Βούλτεψη είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα»

- Κασιδιάρης: «Ναι, στον ΣΚΑΪ είχε κάνει λόγο για το "περιβάλλον π@υσταρά", εννοώντας το περιβάλλον Σαμαρά. Δεν γνωρίζω γιατί οι νεοδημοκράτες έχουν ψύχωση με αυτούς τους χαρακτηρισμούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...