8/11/14

Ο Καταναλωτής

Δεν είναι άνθρωπος. Είναι μια κουραδομηχανή. Έκανε αποταμίευση κάνοντας το σκατό του παξιμάδι σαν τον Τζόρνταν και πήγε στην Σιγκαπούρη την ασιατική μητρόπολη της Ελεύθερης Αγοράς για να αγοράσει ένα iphone6 που είχε προπληρώσει .
Ο Βιετναμέζος εργάτης Pham Van Thoai, μάζευε χρήματά για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να αγοράσει το νεό iPhone 6. Όταν όμως πήγε στο κατάστημα ενημερώθηκε από τον πωλητή πως το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει (460 δολάρια), δεν έφτανε και έπρεπε να πληρώσει 700 δολάρια, που όμως δεν είχε .Τότε ο εργάτης γονατιστός παρακαλούσε να του επιστραφεί η προκαταβολή , αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του αρνήθηκε.
Δραματική ιστορία ενός εργάτη; ή η κατάντια του μαλάκα καταναλωτή;
Η «εταιρική ευθύνη» επενέβη και οι «Αρχές», κατάφεραν να επιστραφούν στον καταναλωτή 194 δολάρια.
Το "απίστευτο δράμα του καταναλωτή" , καταγράφηκε από άλλους πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τον Gabriel Kang, ο οποίος ξεκίνησε καμπάνια για να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε ο βιετναμέζος τουρίστας να αγοράσει το smartphone.

ΥΓ. Η Σιγκαπούρη, η ασιατική μητρόπολη της Ελεύθερης Αγοράς, είναι Καραδικτατορία του Κερατά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://perimajestic.blogspot.in/2014/11/blog-post_12.html#links

Η Ινδία της φρίκης! Μια αναγνώστρια διηγείται την εμπειρία της...

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...