27/11/14

Έγκλημα και πολιτική

Ο πρώην βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου, (80 ετών σήμερα), φέρεται ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της νέας εταιρείας δολοφόνων που αποκαλύφθηκε. Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Πειραιά, Παιανία, Κόρινθο και Άργος συνελήφθησαν χθες επτά ημεδαποί (3 άνδρες και 4 γυναίκες), ηλικίας από 34 έως 71 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις ημεδαποί, ηλικίας 53, 60 και 80 ετών σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων, μετά την εξέλιξη ποινικής δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα που είχε σχηματίσει η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας .
Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα ιδιοποιήθηκε δώδεκα ακίνητα (διαμερίσματα, καταστήματα και εξοχικές κατοικίες) στην Αθήνα, τον Πειραιά, το Λουτράκι και το Κορωπί, τα όποια ανήκαν σε δυο αδέρφια, ημεδαπούς (γυναίκα και άνδρας), που είχαν αποβιώσει αιφνίδια το 2006 και το 2008, αντίστοιχα, στην Αθήνα.
 Η συνολική αξία της εν λόγω ακίνητης περιουσίας εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό του 1.300.000 ευρώ . Οι δράστες αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να ιδιοποιηθούν τραπεζικές καταθέσεις των δυο παραπάνω θανόντων, ύψους 480.000 ευρώ περίπου.
Το 2013, ο Άρειος Πάγος επικύρωσε απόφαση του Εφετείου με την οποία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια διότι εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς για δήθεν διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, σε τράπεζες και αλλού.

Επομένως όταν ο εγκέφαλος της Εταιρείας των Νέων Δολοφόνων τηλεφωνούσε στα Γραφεία της ΝΔ, γνώριζαν το ποιόν του ,οπότε θα πρέπει να συλληφθεί αμέσως ο φον Αντωνάκης που ίσως και γνώριζε και συγκαλύπτετε, διότι ίσως έδιναν μίζες στο Κόμμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλα ξεχνας κατι Σπυρο: Οτι εκανε το εκανε στο ονομα της ''δημοκρατιας'' και του κυνοβολευτισμου και οχι στο ονομα του ρατσισμου και της μισαλλοδοξιας.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...