3/11/14

3 Noεμβρίου στην νεώτερη Ιστορία

Ελ Αλαμέιν, Ένωση Κέντρου, Ιράν Γκέιτ, Βούκοβαρ

1927. Το υποβρύχιο Παπανικολής υψώνει την Ελληνική Σημαία στην Τουλόν της Γαλλίας.
1935 . Δημοψήφισμα για την επαναφορά της Βασιλείας. Το 97,8% ψηφίζει υπέρ και ο Γεώργιος Β' επανέρχεται στο θρόνο.
1942. Στη δεύτερη μάχη του Ελ Αλαμέιν, τα ξημερώματα δημιουργήθηκε ρήγμα στη γερμανική αμυντική γραμμή στον βόρειο τομέα και τη νύχτα στον νότιο και άρχισε η καταδίωξη των υποχωρούντων δυνάμεων του Άξονα. Στις επιχειρήσεις συμμετείχε το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα Μέσης Ανατολής με την 1η Ταξιαρχία υπό τον συνταγματάρχη Παυσανία Κατσώτα, που υπαγόταν στην βρετανική 50η Μεραρχία που ανέλαβε την καταδίωξη του εχθρού στον τομέα της, προελαύνοντας σε βάθος 100 χιλιομέτρων.Οι ιταλικές μεραρχίες, εγκαταλελειμμένες στην έρημο χωρίς εφόδια και τροφή, είτε διαλύθηκαν είτε παραδόθηκαν στους Συμμάχους. Τα γερμανικά στρατεύματα συνέχισαν να υποχωρούν, εγκαταλείποντας την Κυρηναϊκή και τελικά εγκαταστάθηκαν στη γραμμή Μπάρετ στην Τυνησία.
1963.Η Ένωση Κέντρου κερδίζει τις εκλογές με 42% και 138 έδρες, έναντι 39,7 και 132 έδρες για την ΕΡΕ, 14,5% και 30 έδρες για την ΕΔΑ και 3,7 και 2 έδρες για τους Προοδευτικούς του Μαρκεζίνη.
1964.Πρόεδρος των ΗΠΑ εκλέγεται ο Λίντον Τζόνσον, με 60% .
1968 .Αρχίζει η δίκη του Αλέκου Παναγούλη στο Στρατοδικείο.
1986 . Ξεσπάει το σκάνδαλο Ιράν Γκέιτ. Το λιβανέζικο περιοδικό «Ας Σίρα» αποκαλύπτει τις μυστικές αμερικανικές πωλήσεις όπλων στο Ιράν, με στόχο την απελευθέρωση επτά Αμερικανών ομήρων. Ρόλο έχουν και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που υπέκλεψαν τις επαφές Αμερικανών και Ιρανών που έγιναν στην Κύπρο.
1991.Ο Αρκάν μπαίνει στο Βούκοβαρ, και ακλουθεί ο Γιουγκοσλαβικός στρατός που για 71 ημέρες δεν ήθελε να μπει γιατί μετά θα έπρεπε να πάει στο Ζάγκρεμπ.
1993.Εκλογή του Μιλτιάδη Έβερτ στην ηγεσία της ΝΔ με 141 ψήφους, έναντι 37 του Ι. Βαρβιτσιώτη και 4 λευκών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΑ ME ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΟΥ - ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ





Αιματηρό Διαπολιτισμικο επεισόδιο με έναν τραυματία της ξενολαγνειας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (02/11/2014) στο κέντρο της Πάτρας.


Ο συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση διαπολιτισμενης Αχαΐας σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά από συμπλοκή αλλοδαπών που μετεχουν της ελλαδικης αλητειας στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , όλα ξεκίνησαν όταν δύο αλλοδαποί λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρα και να τραυματίσει το θύμα με το οποίο ενεπλάκη .

Ο δράστης εξαφανίστηκε προς το ασυλο της ελληνικης παιδειας σε προνομιουχες μετοχες, ενώ το θύμα, το οποίο, δυστυχως τραυματίστηκε ελαφρά, κατευθύνθηκε στην διαπολιτισμενη προστατιδα Αστυνομία όπου και ξεφωνησε το περιστατικό και ενημέρωσε για τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος είναι ομοεθνής ωμολαγνικος και ομοδιαπολιτισμενος του.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις του νεαρού από τους αστυνομικούς σε διάφορα σημεία που μετεχουν της παιδειας και αλητειας της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΩΘΗΚΑΝ 39 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ



Άνδρες ομολαγνικοι και ξενοερωτικοι του λιμενικού σώματος Καρδαμύλων υπεδεχθησαν 39 μεταστατριες πειρατινες στα Καρδάμυλα της Χίου.


Ειδικότερα, οι μεταστατες εντοπίστηκαν και χαιρετιστηκαν με το ευρωπατριωτικο εμβατηριο "περνα της τουρκιας ο στρατος, του διαπολιτισμου φρουρος"



το πρωί της Κυριακής στην παραλία Αγκάλιτσες και φιλακια μεταστατικα των Καρδαμύλων, από γυναικες του λιμενικού



Οι ανωτέρω ομως κατοπιν συνελήφθησαν και απελαθησαν διότι απεδειχθη οτι ηταν κατοχοι ... νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΡΑΒΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΧ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟΝΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ




Ολοκληρώθηκε η μαθητική πορνεία στην Αθήνα



Άνοιξαν οι κωλοι στο κέντρο



Ολοκληρώθηκε ωμη η πορνεία υπερηφανειας των μαθητών ενάντια στο Νέο Χαμαιτυπειο στο κέντρο της Αθήνας. Ανοιχτοί είναι αυτή την ώρα οι κωλοι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια του Χαμαιτυπειου για σπερματοδοσια και στη συνέχεια μετέβησαν με ομαδικη πορνεία μπροστά από τη σεξυ γιαγια ψωλα, τη Βουλή.

Μικροένταση σημειώθηκε στην οδό Bucurestiou (εδω ραδιο ρουμανια) , όπου χρειάστηκε η επέμβαση των ταγματων μπεη παρειντ , καθώς μαθητές άρχισαν να ερωτοτροπουν με έναν υπάλληλο σεκιούριτι και να γλυφουν αστεγους αφγανους εμπορους μεσα σε ΒMW.


Και μπροστά από τη σεξυ γραια Βουλή,ευρωπρωκτοι ομολαγνοι μουσατοι νεαροί (ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ FOR PRESIDENT) πέταξαν ένα βουληφοβικο καπνογόνο, προκαλώντας την σεξυ εμφάνιση των αστυνομικών παρειντ, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια στον ερωτισμο.

Σημειώνεται πως οι μαθητές ερεθιζονται, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές στην εκπαίδευση των ΗΠΑ ,την τρυπα του οζοντος στη γουατεμαλα και τον τρόπο εισαγωγής στην τεταρτοβαθμια ανεργια, τη λειτουργία της τράπεζας σκετς κ.ά.

Ανώνυμος είπε...

PUCCESS STORY


H ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΗΡΘΕ !

ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ


ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ... ΕΦΘΑΣΕ !


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PUCCESS STORY

(180 FUR PRESIDENZ)





Διαμέρισμα στέγαζε παράνομο οίκο ανοχής (με μια τολερανς ξεχνιεσαι)

Mε το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν γυναίκες σε πελάτες



Στον εντοπισμό διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής, οδηγήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 28χρονη υπεύθυνη του χώρου, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 46χρονου ημεδαπού συνιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίζεται δικογραφία για Διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο διαμέρισμα, με το πρόσχημα υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν γυναίκες σε πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού. Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα και εκδίδονταν, η υπεύθυνη του χώρου και επιπλέον έξι ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου συνιδιοκτήτη της επιχείρησης.