9/11/14

Στον πηγαιμό για τους 180

Το ρεπορτάζ Χατζηπούρδογλου οι Χορηγοί και η Αλήθεια


Ενώ οι Τούρκοι έβαλαν πόδι  στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και η «κακιά» Τρόικα δεν θέλει τις εκατό δόσεις των φτωχών, ο «Real» Χατζηπούρδογλου , που κάνει «ρεπορτάζ», βρήκε εμβάσματα του 2000, ύψους 1,65 εκ. ευρώ, από μεσάζοντες των ελικοπτέρων SuperPuma, που φέρονται ότι κατέληξαν σε δύο offshore εταιρίες, που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ή σε συγγενικά του πρόσωπα.
Φέρονται από εδώ, φέρονται από εκεί, επειδή οι λογαριασμοί δεν έχουν ανοίξει. Όλα στο «Φέρονται», αλλά ο Χατζηπούρδογλου που τα μαθαίνει όλα το έμαθε και αυτό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χατζηπούρδογλου , τα εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου και κατέληξαν στις Catalina Ltd και Homeric, που πιθανολογείται ότι ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, και μάλιστα, ο εισαγγελέας που ερευνά τις «μίζες Καντά», ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ, οι εταιρείες.

Με αφορμή το δημοσίευμα του «Real» Χατζηπούρδογλου ο Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό. Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου. Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Επομένως, όπου ακούς πολλά «Real» σταφύλια κράτα και μικρό καλάθι. Άσε να ανοίξουν οι λογαριασμοί και βλέπουμε, ποιος ,που, τι και ΓΙΑΤΙ.

ΥΓ1. Φοροφυγάς του Λουξεμβούργου ο γιαουρτο-Δασκαλόπουλος σύμφωνα με τον ΔΟΛιο κυρ-Σταύρο.

ΥΓ2. Θυμίζω και άλλη επιτυχία του  ρεπορτάζ του Χατζηδιαπλεκόμενου Χατζηπούρδογλου http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/blog-post_20.html20/1/13
 
Κυριακάτικες πολιτικές αρλούμπες :  «Ο συνέταιρος του απατεώνα και εισφοροκλέφτη, Χατζηδιαπλεκόμενος Χατζηπούρδογλου, έμαθε ότι όλα πάνε δεξιά του «μονόφθαλμου», που έδειξε στον Κουρέλη και στον Συνταγματολόγο, (του Αντισυνταγματικού κατασκοπευτικού Τόξου), «κρυφή» δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, που δείχνει ότι «η κυβέρνηση όχι απλώς σταθεροποιείται, αλλά και κερδίζει έδαφος». (Εννοείται μεταξύ των ηλιθίων αναγνωστών του Χατζηδιαπλεκόμενου και των λαμόγιων χορηγών). Σύμφωνα με το « Realγκάλοπ Χατζηπούρδογλου», υπάρχουν «Ίχνη αισιοδοξίας», και το τρίο Κουρελέ, έχει την υποστήριξη σχεδόν του 42%. (29,7% ΝΔ, 7,5%-8%, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ 4,5% .Άλλωστε το 46% των πτωχών και ανέργων λατρεύουν τον αριστερό δικηγόρο με τα 90 ακίνητα. ). Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η κομμουνιστική εφεδρεία ΚΚΕ λτδ, όχι μόνο κρατά το ποσοστό της αλλά αρχίζει πλέον να εμφανίζει τάσεις ανόδου, (ιδίως μετά τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη). Το μόνο δυσάρεστο για τον Χατζηπούρδογλου είναι ότι «η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει αγγίζοντας το 15%».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

;θαντο ψεπροπιΚΑΠΝΟς χωρις φωτια δεν υπαρχει Σπυρο μου. Αλλωστε γιατι λυσσαξε ο κωλοτουμπας να μπει στην ευρωβουλη εστω???????

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο;;;;;;ο κουραδοπουρδογλου;;;;;ο Σανοπωληs;;;;;;ο Κρονοληροs;;;;;;Σπυρο;;;;;;;;θα δουμε;;;;;ο μπουρδογλου ο λασποσυμμαχοs ο κακαραντζαs η πολιτικη τροτεζα ο ψευτοπολιτικαντηs o πολιτικοs απατεωναs το πολιτικο καθαρμα το νινι που εσερνε το σαπιο καραβι τηs τζεφροπανδρεικηs απατεωνιαs το φαιο καθαρμα το πολιτικο αλητακιο η πολιτικη ψωρα ο αθυποτιποταs το πολιτικο καθηκι η πολιτικη κουφαλα ο προδοτηs του κερατα η ξευτιλισμενη πολιτικη νεροκοτα η συγκωλητικη ουσια ο υποκριτηs το λαμογιο ο απατεωναs ο ψευτοπολιτικαντηs ο πατριδοκαπηλοs ο μασωνοs ο προδοτηs ο καρααλητηs Αλον σαφα λα πετε λα πιπιλασιον.....ο καρατζακουραδογλου Σπυρο θα δουμε;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αρχιπου....στηs χωντροs 12 γραμματα

Ανώνυμος είπε...


" τον νεοέλληνα και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς " ...

Ανώνυμος είπε...

Ήξεραν τα περιστέρια που έχεζαν...

http://is.gd/4l2EOF

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/kslywd7

Ανώνυμος είπε...

Δεν λεει οτι δεν εχει offshore αραγε ο κ.μποτσαρηs ξερει κατι;;;;;ο πασχοs;;;;;ο πυτζαμιs;;;;;η κοκκινου;;;;;η γκατσου τσουπουτσιδου;;;;;;;η παπαλουκαααααα;;;;;;;;η κουτροξεσκιδου;;;;;η φαλακρη κερκυραια;;;;;;Οπωs λεει και ο θυμοσοφοs ελληνικοs οτι σκ@τ@ και το φτυαρι......Ο Λαυρεντιαδηs ποιανου εφημεριδα αγορασε;;;;;;;Μηπωs ειναι απλυτοι οι κω....λοι;;;;;;;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ