13/11/14

Η «Ντίβα» και η Άννα απάντησαν στο δελτίο11

Η pH «Ντίβα» έγραψε στο μπλογκ της:

«Once again I would like to make it very clear that no-one is leaking to me»!

ΥΓ.1 Καλά ρε κορίτσι μου. Μην κάνεις έτσι. Σε πιστέψαμε.
ΥΓ.2  Περιμένω και την Αννα να διαψεύσει ότι κάνει διαρροές.
ΥΓ. 3  Η Ντίβα είναι η PHDIVA και η ΑΝΝΑ είναι η μεταφράστρια του Τάφου. 

7 σχόλια:

Pns_Exe είπε...

Σὲ ποιὲς ἀναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΜΣ

Γ. Παπανδρέου: Εχει ο πρωκτος γυρίσματα...

Με τη λαθραια φράση έχει ο πρωκτος σφυριγματα και γυρίσματα επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου να στείλει ψες από τη γεφυρα στη Χαλκίδα μηνύματα μπατσοι τζαμπινγκ εντός και εκτός του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τη στυση του εν όψει του προαναγγελθέντος Ορατοριου της Δημοκρατικής Παραστασης

Η λειτουργια του, με αφορμή την παρουσίαση του ηλεκτρονικου βιβλιου Λαπαροτομές στο παρελθόν (σε ολα τα καλα ιχθυοπωλεια) του πράσινου Σ. Κεδίκογλου ( βαγγελης γιαννοπουλος σημειωσατε δαφνι) ,

είχε αρκετές ψαλμωδιες υποστήριξης του κωλου ΠΑΣΟΚ διαχρονικά και ειδικά για την περίοδο της ένταξης στο μνημόνιο της αμφιπολεως, αλλά και επιθέσεις προσφυγικες εμμέσως πλην σαφώς προς τη καπεταν Χαριλάου Τρικούπης για όσους δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν ή ντρέπονται και τσουζουν να υπερασπιστούν το επαναστατικο παρελαυνον Κίνημα παρειντ ,που την κρίσιμη στιγμή ήταν εκεί για την λαθραια πολυχρωμη Πατρίδα .

Ο πρώην λευκαντης στη στοκχολμη μπουτικ κοπρανων εντος φαστ φουντ και τεως πρωθυπουργός έκανε επίσης δριμεία αντεπίθεση προς τη δικομματική οπερεττα κατηγορώντας την για πλήρη απουσία σχεδίου πολεως και μαριχουανοποτειου για την έξοδο από το μνημόνιο και το ασανσερ του ξενοδοχειου, που αργά ή γρήγορα καπνιστα και αβαδιστα θα συμβεί, ενώ ταυτόχρονα στόλισε νυφη τον ΣΦΥΡΙΖΑ για τη δημαγωγική χωρίς σχέδιο τοπογραφικο πολιτική σφυριχτρα του. Αναφερόμενος στην περίοδο Καχραμαν αλή του χοντροτερου τη χαρακτήρισε κυβέρνηση των καλοφαγάδων και ως την κυρία υπεύθυνη για την επιβολη του μνημοσυνου με το ευρω

Κρίσιμη μάζα και συμπαντικες σταθερες

Τάχθηκε υπέρ της πολιτικής του κανο πλευστοτητας, απευθύνθηκε ,κρατωντας αλυσο ποδηλατου , στους συμπαρουσιαστες του στο ΠΑΣΟΚ και στα ταξιδια του travel channel και υποστήριξε κλειοντας το μεσαιο ματι με πολιτικοερωτικο νόημα ότι τώρα που η δημαγωγική τσιμεντοσκόνη κατακάθεται, τώρα που οι ρεπουσοι καταρρίπτονται από την ίδια την λαθρα Ιστορία, έχει δημιουργηθεί μια κρίσιμη μάζα βοθρολυματων στην ελληνική κοινωνία για να ολοκληρωθεί η αποχευτευτικη μαστεκτομή με το παρελθόν.

Στην κατάμεστη εισοδο του ασανσερ στην Παλίρροια (ξενοδοχείο της Χαλκίδας διπλα στη γεφυρα πνευστων στεναγμων και αυτοκτονιων) έδωσαν την ιθαγενεια τους μεταξύ άλλων οι ομογενεις βουλευτινες της χριστιανικης μειονοτητας, Φίλιππ Σαχιν, Θάνο Μωραΐτ, πρώην βουλευτινες και χαρτοριχτες , ο Μαρικυπα Καρχιδάκης, οι γραμματείς και φαρισαιοι των Εκτελεστικων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ (εκτός της Τανζανιας που ειχε παει για βρουβες σε εστιατοριο πριβε του βαγγελα), αρκετά κομματικά στελέχη και αποδελτιωσεις, ο κασκαντερ αναπληρωτης δήμαρχος της χαρωπης πόλης και της παλης κ. καρποζηλος και άλλοι που την ειχαν χασει παλι.

Οι γνωρίζοντες την κυρα κατινα την καφετζου λένε ότι το ιδιότυπο μπρα ντε φερ διχως σβαρτζενεγκερ και καρατζαφερ μεταξύ του πρώην και του νυν κονφερασιε του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται, παρότι στενοί μαγειρες του Ε. Βενιζέλου απέφευγαν ολο το βράδυ να χωνεψουν και σχολιάσουν τα της νηστειας του κ. Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (σταρτ φαπ)

Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής και θα τα καταφέρουμε

(εδω τελος διαδρομης
μπορειτε τωρα να πεσετε στο βαραθρο

σας ευχαριστουμε που επιλεξατε εμας για να καταφερετε το τελος της διαδρομης σας)

Ανώνυμος είπε...

Η άννα πρέπει να είναι η παναγιωταρέα. Η diva μάλλον η περιστέρη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΜΗ. Σκληρή κριτική για τη νέα μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. υπό την επωνυμία «Επιχείρηση Τρίτων» ασκούν αξιωματούχοι του ΟΗΕ, προειδοποιώντας ότι το έργο της διάσωσης μεταναστών ανατίθεται στα εμπορικά πλοία, τα οποία είναι πιθανό να αποφύγουν να ανταποκριθούν σε εκκλήσεις για βοήθεια. Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Βενσάν Κοστέλ, χαρακτήρισε εξωφρενικό το γεγονός πως ορισμένα κράτη προτίμησαν να μη συμμετάσχουν στην επιχείρηση, που είναι ούτως ή άλλως σαφώς πιο περιορισμένη από την ιταλική αποστολή Mare Nostrum, την οποία καλείται να αντικαταστήσει.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη, η «Επιχείρηση Τρίτων» θα περιπολεί μόνο εντός 30 ναυτικών μιλίων από τις ιταλικές ακτές. Η Mare Nostrum ολοκληρώθηκε επισήμως την 1η Νοεμβρίου, αν και το ιταλικό ναυτικό συνεχίζει περιορισμένες περιπολίες για σχεδόν δύο μήνες. Φέτος αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός εκείνων που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προσεγγίσουν την Ιταλία. Περίπου 150.000 πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από το Κέρας της Αφρικής και τη Μέση Ανατολή, σώθηκαν από ιταλικά πλοία τους τελευταίους 12 μήνες. «Το μεγάλο ερώτημα είναι ποια θα είναι η ευθύνη των ιδιωτών πλοιοκτητών να σώζουν ανθρώπους σε ταραγμένες θάλασσες», δήλωσε ο Κοστέλ στο BBC. Το ιταλικό ναυτικό ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία στη διάσωση ζωών, είπε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ. «Τώρα που η ευθύνη μετατίθεται στους ιδιώτες, θα ανοίγουν ή θα κλείνουν τους διαύλους επικοινωνίας όταν λαμβάνουν μηνύματα από το κέντρο διάσωσης στη Ρώμη;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.
http://www.kathimerini.gr/791749/article/epikairothta/kosmos/h-epixeirhsh-tritwn-epikrinetai-apo-ton-ohe

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΤΗΝΩΝ!

ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ!

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΦΘΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ...ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ !

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!

Rome riot police to prevent attacks on refugees

People stand outside a refugee center, in Rome's outskirts, Thursday, Nov. 13, 2014. Riot police moved in to prevent residents of a neighborhood on Rome's outskirts from attacking refugees living at a holding center in the latest incident of anti-immigrant tensions rocking Italy. The working-class neighborhood of Tor Sapienza has seen several days and nights of clashes by residents against refugees, blaming foreigners for crimes. Residents say they're not racist, but are fed up with what they say are years of neglect by government authorities who have allowed gypsies, migrants and asylum-seekers to settle in Rome's peripheries without providing adequate services. The U.N. High Commissioner for Refugees condemned the violence, saying refugees and unaccompanied minors fleeing war and conflict deserve protection, respect and help integrating, not "unacceptable" acts of violence and intolerance.

ROME (AP) — Riot police moved in Thursday to prevent residents of a neighborhood on Rome's outskirts from attacking refugees living at a holding center in the latest incident of anti-immigrant tensions rocking Italy.

The working-class neighborhood of Tor Sapienza has seen several days and nights of violence against refugees by residents who blame foreigners for crimes. The residents say they're not racist, but are fed up with what they say are years of neglect by government authorities who have allowed gypsies, migrants and asylum-seekers to settle in Rome's peripheries without providing adequate services.


http://www.mail.com/int/news/europe/3206592-rome-riot-police-to-prevent-attacks-refugees.html

Ανώνυμος είπε...

Η ντίβα είναι η Εβραία αρχαιολόγος Ντόροθυ Κινγκ:
http://phdiva.blogspot.com/

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...