10/10/14

O Εμπολα πλησιάζει στον Μπόμπολα

Πιθανά κρούσματα σε Σκόπια , Κύπρο, Κωνσταντινούπολη

O επιχειρηματίας Colin Jeffrey, Βρετανός υπήκοος, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια ήταν επικεφαλής του Συμβουλίου για τους ξένους επενδυτές στην ΠΓΔΜ , πέθανε στα Σκόπια με συμπτώματα του ιού Έμπολα .
Ο Βρετανός είχε φτάσει στα Σκόπια από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 2 Οκτωβρίου, προωθώντας μια επένδυση σε ιχθυοτροφείο, και τις τρεις τελευταίες ημέρες είχε συνεχείς πόνους στο στομάχι, αλλά δεν αναζήτησε  ιατρική βοήθεια.
Χθες το απόγευμα η κατάστασή του επιδεινώθηκε και ο ίδιος έσπευσε στο νοσοκομείο , όπου εισήχθη στις 3:00 μ.μ.,(1300 GMT) , κάνοντας εμετούς και εμφανίζοντας εσωτερική αιμορραγία. Πέθανε μερικές ώρες αργότερα. Σε καραντίνα τέθηκε ένας άλλος βρετανός υπήκοος , ονόματι Μάικλ Ινγκλις που έμενε μαζί του και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, Σούπερ 8 στην  οδό Μαβρόκα.
Σύμφωνα με τα μμε των Σκοπίων, ο νεκρός Βρετανός, (που μπορεί να πέθανε και από μια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά από δηλητηρίαση από αλκοόλ,) ήταν στα Σκόπια για επαγγελματικούς λόγους  και η τελευταία φορά που ήταν στην Αφρική ήταν πριν από τρία χρόνια για να επισκεφθεί την αδελφή του στην Τανζανία.
Στην Κύπρο νεαρός λαθρομετανάστης από το Τόνγκο νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα με συμπτώματα του Εμπολα, ενώ αντίστοιχο περιστατικό ανακοινώθηκε την Τετάρτη και στην Κωνσταντινούπολη.

ΥΓ. Ο γίγας Βορίδης, πήρε το Τσεκούρι του, και μετά την επέλαση στην Εγνατία με τα ασθενοφόρα, θα μας προστατεύσει και από τον Εμπολα. Κάνει σύσκεψη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φανταζεστε μειγμα ιου εμπολα με ιο μπομπολα ;

μιλαμε για φονικο εξαγωγιμο προιον ...