24/10/14

Ο εθνικιστής και αντιναζιστής Πούτιν

«Είμαι ο μεγαλύτερος εθνικιστής στη Ρωσία», είπε σήμερα ο Πούτιν , αλλά από τη θετική πλευρά. (Με την καλή έννοια που λέγαμε παλιά).
« Ο πραγματικός εθνικισμός ο σωστός πατριωτισμός είναι να εργάζεσαι προς όφελος του λαού και η πολιτική σου να αποβλέπει στο λαϊκό καλό. Αν ο εθνικισμός γίνεται μίσος για τους άλλους, αυτό θα καταστρέψει τη χώρα μας, που αναπτύχθηκε ως μια πολυεθνική και πολυθρησκευτική οντότητα», τόνισε.
Ο Πούτιν, μίλησε σαν αυτοκράτορας. Στην αυτοκρατορία έχουν θέση όλοι οι πιστοί λαοί. Αρκεί να αγαπάνε τη χώρα τους. Πρώτα ο Τσάρος. Μετά, πρώτα ο Στάλιν. Και τώρα ζήτω ο Βλαδίμηρος. 
 Αυτή είναι η θετική εκδήλωση του ρωσικού εθνικισμού!
  Ο Πούτιν, σε συνέντευξη του στην σερβική Politika είχε πει ότι το εμβόλιο κατά του ιού του Ναζισμού που αναπτύχθηκε στις δίκες της Νυρεμβέργης χάνει την αποτελεσματικότητά του σε κάποια ευρωπαϊκά κράτη και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ανοιχτές εκδηλώσεις των νεοναζιστών, που έχουν γίνει ρουτίνα στη Λετονία και άλλες χώρες της Βαλτικής, αλλά και την Ουκρανία.

Υπάρχει Πούτιν ;– Υπάρχει Ρωσία!
Δεν υπάρχει Πούτιν; - Δεν υπάρχει Ρωσία!

Έτσι περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση της χώρας.ο αναπληρωτής επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης Βιατσεσλάβ Βαλόντιν (Вячеслав Володин)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτσε ρε σπυρο

εγω βλεπω τελειως αλλο πραγμα

πατριωτης με την καλη εννοια, δηλαδη ειμαστε ολοι πατριωτες μαζι με τους κομμουνιστες

πολυφυλετικη και πολυθρησκευτικη οντοτητα, αρα παει περιπατο η ορθοδοξια

και αντιναζισμος και νυρεμβεργη, δηλαδη οι συμμαχοι ηταν οι καλοι που δικασανε τους ναζι και ριξανε και δυο πυρηνικες στην ιαπωνια

καθαρη παγκοσμιοποιητικη στροφη του πουτιν με ρομαντικο πατριωτισμο και οχι ενεργητικο εθνικισμο

quantum είπε...

Μην γράφεις οτι να ναι ανωνυμε, εθνικισμός με εθνικισμό διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Η Ρωσία, οργανικά, περιλαμβάνει 150 εθνοτικές ομάδες. Ο τρόπος που το εξέφρασε ο πρόεδρος της ηταν απόλυτα σωστός και καμιά σχέση με τη παγκοσμιοποίηση δεν έχει.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...