10/10/14

Για αυτό το μπάσκετ είναι ωραίο


Ο Ολυμπιακός που έκανε έξι λάθη στην τέταρτη περίοδο και σκόραρε μόλις 11 πόντους, έμεινε το φαβορί των προγνωστικών, και στο άδειο από κόσμο γήπεδο κέρδισε η ψυχή και η φανέλα.
Ο ελλιπέστατος Παναθηναϊκός γύρισε στο τελευταίο λεπτό διαφορά 7 πόντων, και νίκησε τον Ολυμπιακό, (που αυτοκτόνησε στην τελευταία άμυνα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν να δώσουν φάουλ αλλά δεν το έκαναν ποτέ!) ,με κάρφωμα του Μπατίστα (77-76)!
Ο Λοτζέσκι στο 38', με τρίποντο έστειλε τη διαφορά στο +7 (68-75). Ο Σλότερ στα 90 δευτερόλεπτα μείωσε σε 70-75, και στα 42'' για τη λήξη, ο ίδιος έκανε το 72-75. Ο Πρίντεζης έκανε λάθος στην επίθεση του Ολυμπιακού, ακολούθησε άστοχο σουτ του Σλότερ στα 20 δεύτερα, όμως ο Διαμαντίδης έδωσε τη λύση και με τρίποντο έκανε το 75-75 στα 16.1'' για τη λήξη!!! .Ο Μπατίστα έκανε φάουλ στον Σλούκα στα 6.2'' και ο διεθνής γκαρντ έκανε το 75-76 με 1/2 βολές. Ο Διαμαντίδης έτρεξε, τραβώντας επάνω του όλη την άμυνα του Ολυμπιακού και στο τέλος κατάφερε να δώσει την ασίστ στο Μπατίστα και ο Ουρουγανός κάρφωσε για το 77-76 στα 0.4''! Τεράστια νίκη!
Ο Νίκος Παππάς με 19 πόντους και ο Μπατίστα με 12 ήσαν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού Ο εξάστερος Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια από τις πιο επικές ανατροπές σε ντέρμπι και οι Αγγελόπουλοι …άστα να πάνε.

ΥΓ. Ο Κώστας Σλούκας μετα τον αγώνα είπε : «Ήταν τεράστια αποτυχία. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι κάνοντας ένα φάουλ, αλλά παρότι ο πάγκος ωρυόταν, το φάουλ δεν έγινε και δεχτήκαμε το καλάθι. Οι παίκτες αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη της ήττας. Για το τελικό αποτέλεσμα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη το τεχνικό τιμ».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑ, ΟΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ά ρε Μαρινάκης που σας χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

Tσούζει γαβράκι, τσούζει, έ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι μας χάσαμε, εσείς δεν υπάρχετε πιά ΟΥΤΕ στο μπάσκετ...

Ανώνυμος είπε...

Eσείς,
που τάχα υπάρχετε στο Μπάσκετ,
χάσατε από τους ανύπαρκτους στο Μπάσκετ;


Χωρίς Παναθηναϊκούς φιλάθλους στην εξέδρα και με έναν Παναθηναϊκό όλό ελλείψεις,
"καταφέρατε" να φύγετε ηττημένοι!

Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ δεν ξανάγινε!




Ανώνυμος είπε...

Πάει και ο Μπαρτσώκας...

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός υπάρχει στο μπάσκετ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει...

Έχουν να πέσουν 100άρες στη EuroLeague...

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....