20/10/14

Προβληματισμοί

Με το φτυάρι ; με νυστέρι και πινέλο ή με τα χέρια;

 
Χρυσαυγιάδα δεν έχει σήμερα. Πρωί-πρωί με τη δροσούλα, έπεσα πάνω στην είδηση. 
 Πόση διαφορά στην τηλεθέαση έχει η Καραβάτου από την Σπυροπούλου; Τhat is the question! Μετά, η Nessie ,το τέρας του ‎Loch Ness , βγήκε στον κόλπο της Στοκχόλμης και μίλαγε ρωσικά σε ειδική συχνότητα, ενώ η Παυλίνα Βουλγαράκη ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Χρήστο.
Στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο συνεχίζεται η επιχείρηση σύλληψης του του Σήφη του Κροκόδειλου και μπήκε στο τρίτο και τελικό σχέδιο .
Πόντο -πόντο προχωρούν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη γιατί βγάζουν το χώμα με το φτυάρι λέει ο ένας ενώ άλλος έμαθε ότι οι αρχαιολόγοισκάβουν πλέον με νυστέρι και πινέλο. Και η τρίτη εκδοχή λέει ότι οι αρχαιολόγοι είναι υποχρεωμένοι να σκάψουν με τα χέρια. Ταυτόχρονα , ο «σωστός δεξιός», επαναστατεί που ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ θέλει «να κάνει κοινωνική πολιτική και επενδύσεις», «με τις καταθέσεις μας», ενώ (οι καλοί και χρεοκοπημένοι) τραπεζίτες κάνουν κάτι άλλο «δεξιό», «με τις καταθέσεις μας».
Επιτέλους !Μάθαμε ότι το περασμένο Σάββατο έγινε ο γάμος του Σταύρου του μεγαλοκαταθέτη και συμβούλου του πρωθυπουργού με την αγαπημένη του, Μάρη, που προσφέρει τις υπηρεσίες της ως επικοινωνιολόγος στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ πριν εργαζόταν ως διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων στη Siemens.
Τα αμερικάνικα Νέα.
Μία 34χρονη καθηγήτρια από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι έστειλε γυμνές φωτογραφίες της μέσω μηνυμάτων στο κινητό μαθητών της, ενώ φέρεται να προέβη σε ερωτικές πράξεις με έναν μαθητή μέσα σε χώρο του σχολείου, ενώ σε νοσοκομείο του Κεντάκι νοσηλεύεται ένας 15χρονος, ο οποίος υπέστη ομαδικό βιασμό από εναν19χρονο έναν 20χρονο έναν 18χρονο και δυο 17χρονους, σε πάρτι που έγινε την περασμένη Κυριακή.
Τα πολύ καλά νέα έρχονται από τη ναυαρχίδα της ενημέρωσης. New York Times :
Οι παιδόφιλοι είναι θύματα διακρίσεων και πρέπει να προστατευθούν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: