8/10/14

Η Νομιμότητα το Σύνταγμα και η κ. Τρουπή

Η εισαγγελέας επόπτης των φυλακών Κορυδαλλού κ. Μαρία Τρουπή απέρριψε το γραπτό αίτημά των προφυλακισμένων βουλευτών Νίκου Μιχαλολιάκου , Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγού, Χρήστου Παππά, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα που ζητούσαν έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην τριήμερη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν.
 Η κ. Τρουπή ως ανεξάρτητη λειτουργός της δικαιοσύνης έκρινε κατά συνείδηση και αποφάσισε σύμφωνα με τον νόμο. Οπότε θα έπρεπε να μας πουν από το υπουργείο της Δικαιοσύνης το σκεπτικό της, για να καταλάβουμε και εμείς οι «θεατές» εάν ήταν ατόπημα και εάν η κ. Τρουπή παραβίασε ή όχι το σύνταγμα. 
   Πάντως ,κατ´ εντολή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, ο δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά της Εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή «που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της εν λόγω συνταγματικής εκτροπής», καθώς και κατά των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργειά της. Παράλληλα και ταυτόχρονα το «συνόλο των παρανόμως προφυλακισμένων στις φυλακές Κορυδαλλού Βουλευτών θα προσφύγουν στα αρμόδια Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

ΥΓ. Με τον μαρκουτσοφόρο της ΝΕΡΙΤ η λειτουργός της δικαιοσύνης έχει καμιά σχέση;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lktZE4rYRaU