5/10/14

Επάγγελμα «αντιρατσιστής» με χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Μέρκελ

Με χρήματα των ρατσιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου έχουν καταδικάσει τους Λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου στην ανεργία και στην φτώχεια, των ίδιων που στήριζαν και στηρίζουν τους νεοναζί της Ουκρανίας, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τους νέους επιτηρητές της Ελλάδος μέσω ενός δήθεν αντιρατσιστικού διαδικτυακού προγράμματος χαφιεδισμού και ποινικοποιήσεως της σκέψεως που θα ζήλευε ακόμη και ο Στάλιν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπ. «δικαιοσύνης» προς δήμους και περιφέρειας, χορηγείται κονδύλι ύψους 5 εκ. ευρώ – την ώρα που ο Λαός πένεται – προκειμένου να δημιουργηθούν «δομές συνεργασίας» μεταξύ αρχών και ΜΚΟ, για την «καταπολέμηση του ρατσισμού» και την ανίχνευση «ρατσιστικών σχολίων» στο διαδίκτυο. Προφανώς πρόκειται για μία επέκταση της έμμισθης συνεργασίας μεταξύ Μέρκελ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «μεγάλος αδελφός» του George Orwell ωχριά μπροστά σ’ αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα. Οι χρηματοδότες λίγοι, οι πληρωμένοι πολλοί, αφού πάντοτε, σε κάθε Χώρα, υπάρχουν ντόπιοι υπηρέτες και ρουφιάνοι της καθεστηκυίας τάξης που θα εξασφαλίσουν μέσα απ’ το χαφιεδιλίκι την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epaggelma-antiratsisths-me-chrhmata-apo-thn-eurwpaikh-enwsh-kai-thn-merkel#ixzz3FG15dBV  ma-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσίευση άρθρου της Χ.Α.;

Θα θυμώσουν ο ΚαραΤζαφέρΗς, το ΚιΣ κτλ.

:)