11/10/14

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται! (Σαν φάρσα)

Φασούλι τα φασούλι γεμίζει το σακούλι και το… Ταμείον

Η επιχείρηση ΑποσταΣία το 1965 κράτησε 76 μέρες. Από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου που βρέθηκαν οι 152 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση των «αποστατών» του Στεφ- Στεφ. Το χρήμα διακινήθηκε εις μετρητά και με βαλίτσες .

Το 2014 η «επιχείρηση 180» άτυπα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τυπικά όμως ξεκίνησε χθες. Οπότε μετράμε μέρες, λεφτά και ψήφους.

Έχουμε και λέμε. Νίκη Φούντα-Ψυχογιού και Σπ. Λυκούδης, (η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο) , συν τα 2 παρών και τα 2 απών ,τα 155 κουκιά γίνονται 161.
 Άντε να υποθέσω και ότι , είναι στο κόλπο ο Πέτρος, ο Μίμης, ο Οδυσσέας , 0 Βασίλης, και η Βασίλω το κακοποιημένο παπαδάκι, ο Χρήστος, και ο Θεόδωρος. Μας κάνουν μόνο 168.
  
ΥΓ. Οι διαιτητές του ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα, ότι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους απείλησε λέγοντας «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ». Δεν ξέρω γιατί αυτό είναι απειλητικό, αλλά αν το πουν οι αριστεροί ψηφοφόροι της, στην μανδάμ Φούντα –Ψυχογιού ,λέτε να φοβηθεί και εκείνη ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβήθηκαν μην ντροπιαστούν, γιατί δεν είχαν μαγειρέψει τίποτα .....
Πάντως είναι λίγο εκβιαστικό να αυτοπροσκαλείσαι !!!!!
Κανονικά οι διαιτητές έπρεπε να προσκαλέσουν σπίτι τους τον "γαμάω" Δημητράκη, να μιλήσουν να τα πουν και να τον κεράσουν ουζάκι με γαυράκι .....
Όμορφα πράγματα ... νοικοκυρεμένα !!!!