20/10/14

Οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Μεταξύ 20ου καί 21ου αιώνα, τρείς φορές η Γερμανία έχει χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών κ.τ.λ., της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κατά τον 20ον αιώνα είχαμε δύο παγκόσμιους πολέμους, αφού είχαν προηγηθεί τεχνικές οικονομικές κρίσεις.
Σήμερα στον 21ον αιώνα, πού αρχίσαμε να διανύουμε, πάλι οι κρυπτόμενοι πίσω από την Γερμανία, αφού έχουν δημιουργήσει παγκόσμια τεχνική οικονομική κρίση, προσπαθούν να προκαλέσουν συνθήκες επαπειλούμενου Τρίτου παγκόσμιου πολέμου.
Επιλέγουν τρόπους χειραγώγησης, μέσω της Γερμανίας, της Ε. Ε., για να επικρατήσει φαινομενικά ο Πανγερμανισμός, οπότε σε περίπτωση επικράτησης της Γερμανίας, να έχουν “ ΑΥΤΟΙ ” υπό τον έλεγχό τους, τούς Λαούς της Ευρώπης : πολιτικά, κοινωνικά, και πρό πάντων, οικονομικά.
Ο κύριος αντικειμενικός τους σκοπός είναι η Παγκόσμια διακυβέρνηση.
Έχουν ως όργανά τους τούς τραπεζίτες και τούς πολιτικούς κάθε χώρας, οι οποίοι είναι προϊόντα των “ Λεσχών” όπως και άλλους εξωνημένους, εκδότες, καναλάρχες κ.λ.π.
Ο σχεδιασμός τους είναι να επικρατήσει αρχικά η Γερμανία, γιά να εμφανισθούν “ΑΥΤΟΙ ” μετά. Θέλουν να επιβάλουν την Παγκόσμια κυβέρνηση γιατί εκ παραδόσεως, όλους τούς άλλους Λαούς, τους Θεωρούν κτήνη ( Γκογίμ ).
 Εμείς, όμως, πού γνωρίζουμε καλά τί σχεδιάζουν, πρέπει να μην παρασυρόμαστε καί αλλάζουμε την στόχευση.
Ναι , η Γερμανική πολιτική είναι το όχημα πού οδηγεί στό σκοπό τους αλλά δεν είναι ο στόχος μας ο Γερμανικός Λάος, αλλά “ΑΥΤΟΙ ''.
Η Μέρκελ καί κάθε Μέρκελ, όπως καί ο Σαρκοζί καί οι δοτοί : ο Ιταλός τραπεζίτης Μόντι καί ο δικός μας τραπεζίτης, πού έγιναν “ Πρωθυπουργοί ”, είναι της ίδιας “ συνομοταξίας ”
Δεν είναι, επομένως, η Γερμανία ούτε άλλο έθνος-κράτος ο εχθρός. ΕΧΘΡΟΣ των Λαών είναι “ ΑΥΤΟΙ ” και οι Τραπεζίτες ο ισχυρός βραχίονάς τους. Το όπλο τους είναι ο ΤΟΚΟΣ.
Να καταργήσουμε τον ΤΟΚΟ και τις ιδιωτικές Τράπεζες, και τότε θα καταρρεύσει το σύστημά τους σαν χάρτινος πύργος, για να ελευθερωθούν οι Λαοί.

Σημείωση : α) Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία β) όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. γ)Το κράτος εκφράζει την Λαϊκή Κυριαρχία. δ)Το εκδοτικό προνόμιο και η έκδοση χρήματος παραχωρείται από την κυβέρνηση πού εκφράζει την Λαϊκή κυριαρχία στην Κεντρική Τράπεζα, ε)Το πραγματικά άριστο κάλυμμα του χρήματος είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, οτιδήποτε άλλο ( όπως π.χ. ο χρυσός, τα πολύτιμα μέταλλα, τα διεθνή νομίσματα και άλλες κινητές αξίες ) είναι ψευδές και παραπλανητικό

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: