12/9/14

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την χθεσινή ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων για το μπάχαλο με τα σκάνδαλα της ΝΕΡΙΤ και οι Μακρυδημήτρης Μορώνης, έσπευσαν πρωί -πρωί να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους σήμερα στο Εποπτικό Συμβούλιο.
Μένει όμως ανοιχτό το θέμα με την εισαγγελική έρευνα της κ. Φάκου , τις ευθύνες σε βαριά ονόματα για τον διαγωνισμό-μαϊμού με τις δήθεν προσλήψεις το ασύλληπτο πλιάτσικο στην περιουσία της ΕΡΤ και με το σύστημα Μουρούτη που παίζει με τις ζωές των δημοσιογράφων, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια.
Ο τίτλος του έργου που , όπου νάναι κατεβαίνει –όπως όπως, είναι:
-« Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…»
Και στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ οι συνάδελφοι ξέρουν καλά τι θα ψηφίσουν Και ποιους μαυρίζουν….

-Το επισημαίνουν άλλωστε για τις εκλογές των αντιπροσώπων για την ΠΟΕΣΥ που πραγματοποιούνται στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ , και οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.
-Το επιβεβαιώνουν οι πρώτες αποφάσεις των δικαστηρίων για το Μαύρο στην ΕΡΤ -Το απαιτεί η κοινή γνώμη και όλοι οι εργαζόμενοι που γυρίζουν την πλάτη στην κυβέρνηση - παράγκα και στα ψηφοδέλτια συνοδοιπόρους της, στην ΕΣΗΕΑ την ΠΟΕΣΥ και τον ΕΔΟΕΑΠ.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...