6/7/14

Ενός κακού μύρια και μύριοι «τζιχαντιστές» έπονται

Η Ολομέλεια του ΣτΕ ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση της ανέγερσης του σουνίτικου τεμένους στη καρδιά της Αρχαίας Αθήνας

του Σπύρου Χατζάρα

  Όταν σφάλλει η πολιτική πας στο δικαστήριο για να βρεις το δίκιο σου. Αλλά όταν η «τυφλή δικαιοσύνη» , δεν το «δει» , τότε «κλάφτα Χαράλαμπε». Που να πάς για να το βρεις ;
Στην Κάλπη ή στα παράθυρα της Ολγας;
Από το «Αρσάκειο», βγήκε μια απόφαση, κατά «πλειοψηφία», που δημιούργησε πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι έλυσε.
Με ευκολία που τρομάζει, η «πλειοψηφία», παρέκαμψε τη «συνθήκη της Λωζάννης» διέγραψε τις διατάξεις της, σύμφωνα με τις οποίες μουσουλμανική μειονότητα υφίσταται στη Θράκη, και αναγνώρισε συνταγματικά δικαιώματα στους «λαθραίους», προσφέροντας τη νομική βάση στη «Μουφτεία Αττικής», για την οποία εργαζόταν συστηματικά η ΜΙΤ για πολλά χρόνια.
Η Συνθήκη της Λωζάννης ορίζει σαφώς τα περί παραχώρησης τόπων θρησκευτικής λατρείας στους νόμιμους υπηκόους που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα. Με την απόφαση λοιπόν που αναγνωρίζει τη συνταγματικότητα των νόμων ΠΑΣΟΚ αυθωρί και παραχρήμα αναγνωρίζεται μουσουλμανική μειονότητα στην περιφέρεια Αττικής.
Έχουμε και με τη «βούλα», ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική. Και όλα αυτά υπηρετώντας, «το γενικό δημόσιο συμφέρον», αλλά μάλλον των Τούρκων, και όχι το δικό μας. Βέβαια, η απόφαση, δεν ήταν θέλημα Θεού.
Στηρίχτηκε στα ψευδή και πλαστά στοιχεία που περιείχαν οι προτάσεις του «δημοσίου», το οποίο σκόπιμα παραπλάνησε τη δικαιοσύνη. Αλλά, μια απόφαση, που την προκάλεσαν οι ασυνείδητοι πολιτικοί , δια της εξαπατήσεως και της παραπλανήσεως, δεν μπορεί να παράγει δίκαια αποτελέσματα, και ούτε θα μας βγει σε καλό.
Το «δημόσιο» για παράδειγμα, δεν είπε στο δικαστήριο, ποιοι και κυρίως πόσοι είναι οι «έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος» των οποίων τα συνταγματικά δικαιώματα θέλει να προστατεύσει , με τους νόμους που ψήφισαν με πολιτική σκοπιμότητα οι ασυνείδητοι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ !
   Από πότε απέκτησαν πολιτική ισότητα με τους νόμιμους πολίτες, και έχουν συνταγματικά δικαιώματα , οι «παράτυποι», οι «παράνομοι» και οι «λαθραίοι», αλλά και οι παράνομα νομιμοποιημένοι με τα πλαστά χαρτιά και τις πλαστές βεβαιώσεις;
Τεράστιο ζήτημα, που η πλειοψηφία το προσπέρασε και αφού δέχτηκε τις απόψεις του δημοσίου, έκρινε δίκαιη και σύμφωνη με την «αρχή της ισότητας», τη δαπάνη 20.000 ευρώ ανά κεφάλι για τους παρανόμως νομιμοποιημένους λαθραίους και αφορολόγητους μουσουλμάνους της Αττικής, με τα 5-6 ευρώ που ξοδεύονται για τις λατρευτικές ανάγκες των ορθοδόξων χριστιανών που όμως πληρώνουν τους δυσβάστακτους και άδικους φόρους, που επιβάλουν οι δανειστές και η τρόικα. 
       Τα 20.000 ευρώ με τα 5-6 ευρώ αποτελούν «συνταγματική ανισότητα». Αλλά που να το βρεις το δίκιο σου;
Το δημόσιο υποστήριξε ότι «εισάγεται συνολική ρύθμιση με σκοπό να παρασχεθεί η δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική να ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα κατά τρόπο σύμφωνο με το γενικό δημόσιο συμφέρον».
Όμως δεν πρόκειται για «συνολική ρύθμιση», αλλά για ειδική ρύθμιση, διότι δεν αφορά και στους σιίτες αλλά μόνο στους σουνίτες, και το δημόσιο συμφέρον είναι, να μην δημιουργηθεί βάση νομιμοποίησης της «μουφτείας Αττικής», αλλά και του σαουδαραβικού Βαχαμπισμού. Το μανιφέστο του «πενταετούς» των σουνιτών της ΙΚΙΛ, που έβαλαν στο Χαλιφάτο τους και την Ελλάδα, άλλους τους ανησύχησε και άλλους όχι.
  Η προπαγάνδα, τους είπε ότι πρόκειται για «τζιχαντιστές» και ησύχασαν, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε στην Μπόκο Χαράμ, στην αλ-Νούσρα και την ΙΚΙΛ, « ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας». Εκτός όλων των άλλων, είναι τόσο βλάκες που μιλάνε για «Ελευθερία» στους σουνίτες σαλαφιστές.
Αλλά είπαμε, ότι η προπαγάνδα, τους εξήγησε πως ο «Χάρτης» του χαλιφάτου της ΙΚΙΛ, δείχνει μεν και την Ελλάδα, υπό «ισλαμιστική – τζιχαντιστική» κατοχή, διότι «οι ακραίοι ισλαμιστές θα επεκταθούν και σε κράτη όπου δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο», αλλά εμείς δεν έχουμε φόβο. Δεν έχουμε «τζιχαντιστές». Και ας κάνουν διαγωνισμούς αποστήθισης του Κορανίου εδώ δίπλα μας στο επίσημο σαουδαραβικό τζαμί στο Μοσχάτο. Μας πιάνει ο αποτροπιασμός όταν ακούμε για τη σουνίτισα μάνα στην Ουαλία, που έδερνε το 7χρονο παιδί της για να αποστηθίσει το Κοράνι και τελικά το σκότωσε.
Όταν αυτό γίνεται δίπλα μας στο Μοσχάτο, είμαστε ήσυχοι. Διότι άλλοι είναι οι «Τζιχαντιστές», όπως λέμε «Τροικανοί» και πράσινα άλογα. Άσε που νεότερη γενιά των «τζιχαντιστών» στηρίζει «την οργάνωση του Αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δολάρια». Επομένως Ο.Κ. Οι «τζιχαντιστές», έχουν επικηρυχτεί.
Οι «τζιχαντιστές», είναι ένα ψευδώνυμο που δίνουν τα αμερικάνικα μμε στους Σουνίτες. Και οι πιο ακραίοι ισλαμιστές είναι οι Βαχαμπιστές σουνίτες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, για τους οποίους χτίζουν το Τζαμί οι εργολάβοι. Στην Αθήνα , κανείς δεν έχει αφτιά για να ακούσει τον Βλαδίμηρο, που φωνάζει, «oλοι στην Ευρώπη, πρέπει να εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι τα σενάρια που εκτυλίσσονται στη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ και την Ουκρανία δεν θα γίνουν μεταδοτικά».
Εντελώς συμπτωματικά ,ταυτόχρονα με την απόφαση, και τη δημοσίευση του χάρτη του χαλιφάτου, κατέφθασαν στη Ρόδο με το φορτηγό MOON BRIGHT SW σημαίας Παναμά, για να γιορτάσουν το ραμαζάνι , 140 παράτυποι τουρίστες-τζιχαντιστές. Ήσαν 36 σουνίτες από τη Συρία (26 άνδρες, πέντε γυναίκες και πέντε ανήλικα παιδιά), 33 Σομαλοί σουνίτες , (22 άνδρες και ένδεκα γυναίκες) και 67 Αφγανοί ταλιμπαν, (24 άνδρες, 15 γυναίκες και 28 ανήλικα παιδιά), μαζί και τρεις Τούρκοι του τουριστικού πρακτορείου «ΜΙΤ».
Στο ΠΑΣΟΚ, μόλις έμαθαν για τις νέες αφίξεις ευχήθηκαν , «καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους μη Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας».
Μαζί, εύχονται καλό Ραμαζάνι, οι 458.403 που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ1, οι 377.438 που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ2 , οι 68.873 που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ3, το 1.518.608 που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, και το 1.298.713 που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Σύνολο 3.722.035 «Τζαμιστές».
Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν

ΥΓ. Μνημόνιο και τρόικα και δικαιοσύνη δε γίνεται. Παλιά, (πριν την μεταπολίτευση), αποφάσεις πολιτικής σκοπιμότητας εξέδιδαν οι βασιλικοί επίτροποι στα στρατοδικεία, και οι κανονικοί δικαστές εφάρμοζαν κατά συνείδηση τον νόμο. Αυτό παλιά. Διότι τώρα, η πολιτική σκοπιμότητα και το ατομικό όφελος, (είτε τοις μετρητοίς είτε με γραμμάτια), προχώρησε από την Σανταρόζα, στο Μεσολόγγι, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και στο Αρσάκειο. Με αποφάσεις του «Έκτακτου Σαμαροδικείου» , το μεν εντελώς παράνομο γίνεται νόμιμο, σαν το μαύρο στην ΕΡΤ και το Εμπορικό Κέντρο του κ. Λάμδα, η δε Ισλαμοχούντα γίνεται διεθνής υποχρέωση για τα προστατευόμενα δικαιώματα της …Μπόκο Χαράμ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν σχηματιστεί ήδη μικρές ομάδες που είναι ενταγμένες σε μεγαλύτερες "περιφερειακές" μονάδες που γυμνάζονται - ασκούνται για να είναι έτοιμοι όταν δοθεί η εντολή και γίνει το false flag event. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τις ομάδες λάθρο που συζητάν ή γυμνάζονται στα πάρκα και που συγκεντρώνονται σε σπίτια. Είναι στα τελικά στάδια της προπαρασκευής. Εμείς μπορούμε με ένα κλάσμα του αριθμού τους να τους εξουδετερώσουμε αν ετοιμαστούμε αλλά η κρίση, τα κομματικά, η μπάλλα και το διαζύγιο του Κωστόπουλου δε μας αφήνουν και έχουμε σαπίσει. Δεν είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας. Ξυπνάτε και φτιάξτε σε κάθε γειτονιά ομάδες που θα εκπαιδευτούν για να αντισταθούν όταν γίνει η προβοκάτσια.
Αλλιώς ζήστε τις τελευταίες μέρες σας.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...