27/7/14

Συνεχίζεται ο πόλεμος με τις σφεντόνες. (1050-43 οι νεκροί)

Γάζα: Η Χαμάς δεν θέλει «ανθρωπιστική εκεχειρία»
αλλά πολιτική λύση

Ένας ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όταν μέλη του Παλαιστινιακού κινήματος αντίστασης χτύπησαν με όλμο το βράδυ του Σαββάτου τις θέσεις των Ισραηλινών. Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ο λοχίας Barak Refael Degorker σκοτώθηκε . Νωρίτερα το Σάββατο, πριν τέθηκε σε ισχύ η 12 ώρες ανακωχή σκοτώθηκαν από επιθέσεις μαχητών της Χαμάς τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες.
Με τον Μπαράκ, ο επίσημος αριθμός των ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν, από όταν άρχισε η επιχείρηση «Enduring rock» στη Λωρίδα της Γάζας στις 8 Ιουλίου, έφτασε τους 43. Οι Παλαιστίνιοι λένε ότι ο αριθμός των νεκρών ισραηλινών είναι πάνω από 90 .
Το πρωί της Κυριακής η Χαμάς αγνόησε την έκκληση του ΟΗΕ, για 24ωρη εκεχειρία για ανθρωπιστικούς λόγους και εκτόξευσε ρουκέτες στο νότιο και κεντρικό Ισραήλ.
 O αριθμός των Παλαιστινίων νεκρών στις τρεις εβδομάδες της επιχείρησης των ισραηλινών ξεπέρασε σήμερα τους 1.050, ενώ τουλάχιστον 6.000 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...