6/6/14

Κορόιδο γαμπρέ να πως θα έρθει η «ανάπτυξις»

Η ΜΑΦΙΑ οι πουτάνες και τα ναρκωτικά οδηγούν τώρα την «ευρω-ανάπτυξη». Η Αλβανία στους G8!

  Στις 22 Μαΐου η Ιταλική στατιστική υπηρεσία (Istat) ανακοίνωσε ότι θα υπολογίζει από τον Οκτώβριο ,τη διακίνηση ναρκωτικών, την πορνεία και το λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών και καπνού στους Εθνικούς Λογαριασμούς.
Η ένταξη  των παράνομων δραστηριοτήτων στο ΑΕΠ, θύμισε σε πολλούς τον συνυπολογισμό της Ιταλικής «παραοικονομίας το 1987, κόλπο , με το οποίο αυξήθηκε το ιταλικό ΑΕΠ εν μία νυκτί κατά 18% . Όπως τότε , έτσι και τώρα, η Ιταλία ήταν μία από τις πρώτες χώρες που συμορφώθηκαν με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. 
 Το ίδιο κόλπο έγινε και το 2006 με τη λογιστική αύξηση του ελληνικού AEΠ κατά... 25%, από τον Γιώργο Aλογοσκούφη. Τότε το ελληνικό ΑΕΠ πήγε στα 228 δισ. ευρώ από τα 181 δισ. ευρώ το 2005, και το το Δημόσιο Χρέος έπεσε στο 85,6% του ΑΕΠ από το 107% το 2005.

Η καταγραφή της παράνομης οικονομικής δραστηριότητας στην οποία οι συμβαλλόμενοι συμμετάσχουν εθελοντικά προβλέπεται από το Ευρωπαϊκό Σύστημα Λογαριασμών (ΕΣΛ), του 2010 και καθίσταται υποχρεωτική για τα κράτη μέλη της ΕΕ από τον Σεπτέμβριο, οπότε η ESA θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για το ,πως θα υπολογίζεται το εισόδημα από την πορνεία, τα ναρκωτικά και τα λαθραία τσιγάρα.
Η ελεύθερη επιλογή πρέζας μετράει. Η κλοπή που είναι ακούσια δεν μετράει.
 Η Ευρώπη χάρις στο μεροκάματο της μουσάτης Κοντσίτα βρήκε την πηγή της οικονομικής ανάπτυξης.
Για αυτό και ο αναπτυξιακός δήμαρχος Ανοιχτοι Κώλοι υποσχέθηκε πρέζα στον ψηφοφόρο του. 

 Στους επόμενους μήνες, όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν περιλαμβάνουν ήδη τα ναρκωτικά, την πορνεία και τις άλλες παράνομες συναλλαγές στο ΑΕΠ τους θα πρέπει να το πράξουν.
Στη  Γερμανία, την Ουγγαρία, την Αυστρία και την Ελλάδα, όπου υπάρχει νόμιμη πορνεία τα έσοδα των οίκων ανοχής περιλαμβάνονται στους εθνικούς λογαριασμούς. Όχι όμως η παράνομη πορνεία αφού οι βιζιτατζούδες δεν δίνουν ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Η Ιταλία προσθέτοντας τα ναρκωτικά, την πορνεία και τη μαύρη αγορά αλκοόλ και τσιγάρων θα μπορούσε να αυξήσει το ΑΕΠ της κατά 2% , σύμφωνα με την Eurostat. Με τον τρόπο αυτό, οι πουτάνες και οι πρεζάκηδες θα βοηθήσουν τον Ρέντζι να φέρει το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ιταλίας κάτω από το 3%.
 Η στατιστική υπηρεσία της Γαλλίας, εκτιμά ότι η αναθεώρηση των Εθνικών λογαριασμών θα οδηγήσει σε αύξηση του γαλλικού ΑΕΠ κατά 3,2%, ενώ εάν η πώληση ναρκωτικών και υπηρεσιών σεξ προσμετρηθούν στο ΑΕΠ της Βρετανίας, τότε η οικονομική δραστηριότητα θα αυξηθεί κατά 1% .

Κάπως έτσι λοιπόν θα του βγει και του φον Αντωνάκη η «ανάπτυξις» στο τέλος του χρόνου και το 2015!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μίζες των κοπρόσκυλων πολιτικάντηδων που συνεχίζονται από αφορολόγητα ταμεία μπαίνουν στην παράνομη οικονομική δραστηριότητα άραγε?
Δημήτρης-Μονακό

Ανώνυμος είπε...

τωρα καταλαβα ποια ειναι η αληθεια. εμενα τα χρηματα που παιρνω απο την εργασια μου δεν με φτανουν να βγαλω το μηνα. αλλα κοιταζω γυρω μου και ολοι ειναι καβαντζωμενοι. και αναρωτιεμαι τι κανω λαθος? τελικα καταλαβα τι κανω λαθος. εγω δεν πουλαω ναρκωτικα! αυτο ηταν η αληθεια. ολοι οι αλλοι πουλανε. για αυτο ειναι καβαντζωμενοι και δεν παραπονιουνται πως δεν βγαινει ο μηνας. τελικα αυτο ερχεται και δενει και με την πραγματικοτητα που βλεπω στην καθημερινη ζωη. δηλαδη οτι η πολη εχει γεμισει πρεζακηδες που μεχρι και στα λεωφορεια βαρανε πρεζα και συγχροτιζονται με τον απλο λαουτζικο με κινδυνο να κολλησουν ολοι και καμια κολοαρρωστεια. οι οδηγοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. προσπαθωντας να απομονωθουν μπροστα στο τιμονι εχοντας ολοι μικροβιοφοβια και μην αναοιγοντας καν την μπροστινη πορτα τους. αλλα επισης οι πρεζακηδες δεν εχουν κατακλυσει το κεντρο αλλα και τις ομορφες παλαια αριστροκρατικες γειτονιες περιοχων της αθηνας. ετσι λοιπον την βγαζουν ολοι μπεϊκα απλα πουλωντας πρεζα...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...