7/5/14

Τσίρκο του World Jewish Congress η Βουλή

Αποκαλύφθηκε ο βόρβορος της χούντας ΔΝΤ-Σαμαρά-Βανιζέλου, αλλά οι «ευσυνείδητοι» ,ψήφισαν κατά συνείδηση, ότι τους διέταξε το παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, για τον οποίο ζητείται από τις ανακρίτριες η άρση της ασυλίας του για παράνομη οπλοκατοχή και για τον νόμο περί ναρκωτικών επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του , 1,2 γραμμάρια ινδικής κάνναβης τη στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα τόνοι είπε ότι με το όπλο που είχε σκόπευε να καταλάβει «το Κοινοβούλιο και την Πόλη...» και κατήγγειλε ότι η Αστυνομία με εντολές, όπως είπε, του Δένδια, προσέγγισε ανθρώπους της νύχτας, προκειμένου, έναντι αμοιβής 30.000 έως 35.000 ευρώ, να καταθέσουν σε βάρος του ψευδή στοιχεία, και να τον εμπλέξουν, με εκβιασμούς και προστασία νυκτερινών μαγαζιών. Είπε ακόμα ότι ο Δένδιας «έχει αφήσει ελεύθερους όλους τους ψευτοεπαναστάτες, όλους τους τρομοκράτες, όλα τα λαμόγια και όλο το αληταριό, που βγαίνουν και σκοτώνουν για το τίποτα και κυνηγάει εμάς».

Ο βουλευτής της ΧΑ Γ.Γερμενής είπε ότι γραφτηκε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά ήρθε βουλευτής με χειροπέδες από τον Κορυδαλλό και ότι η δίωξη εναντίον του είναι πολιτική και ότι στήνεται ένα χολυγουντιανό σόου διασυρμού των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που ξεκινάει από τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και φτάνει ως τον ίδιο, και υπογράμμισε: «Μας τιμωρεί η Δημοκρατία, γιατί την πίτα που μας πρόσφερε η διαπλοκή της την πετάξαμε στα μούτρα».
Ο Γ.Γερμενής Πολιτική που μίλησε για σκευωρία και καταλόγισε ευθύνες όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν στηρίζουν την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής του κόμματός του, απευθύνθηκε ονομαστικά στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι μετά τις εθνικές εκλογές ο ίδιος θα είναι ξανά βουλευτής ενώ «ο ελληνικός λαός θα έχει πετάξει τον κ. Αθανασίου στον κάλαθο των αχρήστων».

Υπέρ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου και Γ.Γερμενή και Ν.Μίχου, ψήφισαν 197 ευσυνείδητοι βουλευτές, κατά 16 και επτά δήλωσαν «παρών». Για τον Γιώργο Γερμενή υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 197 βουλευτές, κατά 16. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου ψήφισαν183 και υπέρ της άρσης της ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα, 182 βουλευτές.

ΥΓ.Ο Στάθης Μπούκουρας ήταν ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου τον έκανε εθνικιστή και για τον λόγο αυτό προφανώς τον έχουν προφυλακίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...