24/5/14

Η Ιουδαϊκή Σύμπραξη με τον Μπαρόζο

Και τώρα όλοι Ντόρα. (για σταθερότητα). Ο εθνικός γιός της Ντόρας από την εβραϊκή γειτονιά της Μονεμβασιάς, είναι η 5η γενιά πολιτικών. Μετά τον Κωστή τον Α, της Συναγωγής των Χανίων, τον Κωστή Β, τώρα το Kosta Γ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.
Το 1996 τελείωσε με άριστα το Σχολείο Μίλφιλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την υποτροφία William Gaston Premium , σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστημίου Μπράουν (ΗΠΑ), και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο παγκόσμιο φυτώριο Ηγετών, τη Σχολή Τζον Φ. Κέννεντυ του Χάρβαρντ.
Το 2010 ,32 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του ηγέτη από βλαχοδήμαρχος στο Καρπένησι. Και τώρα τον ψήφισε και η Κουτσή Μαρία της συναγωγής και της Στοάς για περιφερειάρχη. 136.688 άνθρωποι, είτε πραγματικοί ή ηλεκτρονικοί, κανείς δεν ξέρει, ψήφισαν δαγκωτό τον ανεπάγγελτο ηγέτη Χάρβαρντ. 41,35% πήρε. Ούτε ο Μπουτάρης να ήταν.

ΥΓ. Από τους 2000 που μάζεψε ο Von Mouroutis χθες στο Σύνταγμα κανείς δεν φώναξε φεύγοντας το σύνθημα, «ήρθε- η ώρα- της Μπακο-γιάννη»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο γράφεις για 2.000 άτομα που μάζεψε ο Μουρού-twitter. Μπροστά ήταν όλο το ευρωψηφοδέλτιο(Αμυράς συν 41),οι βουλευτές της ΝΔ σχεδόν όλοι(βάζω 100),η ασφάλεια Σαμαρά και βουλευτών (οι κουστουμάτοι αν προσέξεις-βαζω 300),πιό κάτω ήταν παραρισμένα κρυφά -υπάρχουν φωτογραφίες-30 λεωφορεία από Καλαμάτα-βάζω 30επί 50 άρα 1500).Όλοι οι παραπάνω οι σίγουροι είναι 1.941 άτομα.Άρα οι καθαροί οπαδοί από Αθληνα ήταν 59 ποδηλάτες που έφερε ο Αμυράς ο οποίος αντάλλαξε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα στον Δήμο με θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
Δημήτρης από το Μονακό του Παγασητικού.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...