28/5/14

Μια Εικόνα, Χίλιες λέξεις


Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο ουκρανός δημοσιογράφος Владимир Скачко. Ανώτατος Αξιωματικός του Ουκρανικού στρατού γονατιστός μπροστά στον αμερικανό πρεσβευτή. Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα της υπακοής στις αμερικανικές εντολές. (Άντε, να ευχηθούμε και στους έλληνες ΓΕΕΘΑΔΕΣ, να παραδώσουν έτσι γονατιστοί το ξίφος τους στον αμερικανό πρέσβη. Άντε και στον Τούρκο. Αλλά μέχρι εκεί ! ).

Déjà vu: O Παναγιωτάκης, χωρίς όμως να γονατίσει, υποδεχόμενος τον Τζέιμς Βαν Φλιτ, (24 Φεβρουαρίου 1948), δείχνοντας το στρατιωτικό άγημα είχε αναφωνήσει : «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»!

ΥΓ. Πως το έλεγε ο μακαρίτης ο Βλάσης; Στρατιωτικοί είμαστε, όχι χορεύτριες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ!Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!
Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤ ΑΣΤΕΡ,ΚΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΧΟΝΤΡΟΤΖΙΝΤΖΕΡ ΡΟΤΖΕΡΣ!ΟΥΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1930 ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΤΗΣ ΚΛΑΚΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΙΛΚΡΙΜ ΤΟΥ ΤΖΙΝ ΚΕΛΛΥ ΝΑ'ΤΑΝΕ!ΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΓΚ ΝΤΑΝΤΥ!ΧΕ!ΧΕ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΠΟΥ'ΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΑΣΣΟΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΕΘΑ ΑΦΗΝΩ ΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΡΙΨΑΣΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Σ'ΕΝΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ'ΓΚΟΪΜ'.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...