29/4/14

Μαυρίστε Ευρω-δεξιούς και ευρω-αριστερούς.

Ψηφίστε Πατρίδα Εθνική Ανεξαρτησία
Δημοκρατία Ανάπτυξη και Σεισάχθεια

Η παγκόσμια Ολιγαρχία και Ευρωατλαντική Χούντα των τέκνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών που επιβάλει σε όλους την παγκόσμια λιτότητα, τη φτώχεια, την πείνα και την ανεργία για τους πολλούς και δίνει λεφτά, πολλά λεφτά για τους Ολίγους θα πέσει με την ψήφο μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ = ΣΑΤΑΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ = ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ


ΝΔ = ΣΑΤΑΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ = ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ


ΝΔ = ΣΑΤΑΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ = ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κομοτηνή: Ανθελληνικά συνθήματα στα τουρκικά και μεταμεσονύχτια νταούλια από οπαδούς (;) της Φενέρ

Εκλεισαν δρόμους με κάδους που «στόλισαν» με πανό και σημαίες της τουρκικής Φενερμπαχτσέ, άναψαν πυροτεχνήματα, γλέντησαν με νταούλια και κλαρίνα, προκαλώντας ακόμη και την επέμβαση της Αστυνομίας, προκειμένου να σταματήσει η φασαρία που ενοχλούσε φιλήσυχους πολίτες μετά τα μεσάνυχτα. Εκατοντάδες οπαδοί της Φενερμπαχτσέ στην Κομοτηνή γιόρτασαν με... χαρές και πανηγύρια την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Τουρκία από την ομάδα τους, προκαλώντας ωστόσο αρνητικά σχόλια για ακραίους πανηγυρισμούς.


Μάλιστα, πηγές της «δημοκρατίας» κάνουν λόγο για προκλητικούς εορτασμούς από μερίδα οπαδών της Φενερμπαχτσέ, οι οποίοι φώναζαν στα τουρκικά ανθελληνικά συνθήματα. «Πρόκειται για δακτύλους του τουρκόφιλου DEB, το οποίο... οργιάζει εν όψει των ευρωεκλογών. Είναι γνωστά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία, ξέρουμε τη δράση τους και προσπαθούν να φανατίσουν τους μουσουλμάνους κατά της Ελλάδας με οποιαδήποτε αφορμή, ακόμη κι όταν πρόκειται για αθλητικούς πανηγυρισμούς» αναφέρει στη «δημοκρατία» πηγή από την περιοχή.


Επίκεντρο των εορτασμών ήταν η Κομοτηνή. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής οι δρόμοι γέμισαν με σημαίες της Φενερμπαχτσέ. Σε κάθε σημείο της συνοικίας Κιρμαχαλέ στην πόλη υπήρχαν μπαλόνια και σημαίες και ακούγονταν εμβατήρια της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα εκατοντάδες οπαδοί με σημαίες και φανέλες της Φενερμπαχτσέ έκλεισαν δρόμους στη συνοικία Κιρμαχαλέ και γιόρτασαν. Στο τέλος του αγώνα άναψαν δάδες και εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα.


Ενα άλλο σημείο των εορτασμών ήταν η συνοικία Γενί Μαχαλέ. Εκεί τα νταούλια και οι ζουρνάδες έπαιζαν μέχρι το πρωί ασταμάτητα, προκαλώντας ωστόσο αρνητικές αντιδράσεις από πολίτες που μετά τα μεσάνυχτα προσπαθούσαν να κοιμηθούν. Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και κλήσεις στην Αστυνομία, προκειμένου να σταματήσει η φασαρία.

http://www.dimokratianews.gr/content/24448/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατι εισαι τοσο αρνητικος εσυ ο απο πανω? Μυρισε προοδος και αναπτυξη και ευημερια στην θρακη...

Ανώνυμος είπε...

ρε ελα στο ΕΠΑΜ να κ.ανοθμε παιχνίδι μην είσαι κομπλεξικος!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...