18/3/14

Φοβερό: Γύρισαν την πλάτη στον Βλαδίμηρο. Από G8 έγιναν G7*

Όπως ανακοίνωσε ο (εβραίος) υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, οι «Επτά», (ΗΠΑ-Γερμανία-Μ.Βρετανία- Γαλλία-Ιταλία-Καναδάς-Ιαπωνία), αποφάσισαν να θέσουν σε αναστολή την συμμετοχή της Ρωσίας στην άτυπη ομάδα των G8 και να συνεδριάσουν σαν G7.
Ο κ. Φαμπιούς πάντως είπε ότι η Ρωσία «δεν είναι εχθρός» και ότι η εταιρική σχέση Γαλλίας και Ρωσίας κρατάει αιώνες και ότι αυτή η εταιρική σχέση θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Παράλληλα, ο Μέγας προστάτης των Τατάρων Ταγίπ δέχθηκε τον ηγέτη των Τατάρων της Κριμαίας Mustafa Cemil ο ποίος τον ενημέρωσε για τον φόνο ενός Τατάρου από αγνώστους στις αρχές Μαρτίο. Μετά την συνομιλία αυτή ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάλεσε τον Β.Πούτιν όπως μεταδίδεται από την Τουρκία και άφησε να εννοηθεί ότι εάν παραβιαστούν τα δικαιώματα των Τατάρων στην Κριμαία, «μπορεί να επηρεαστεί η ναυσιπλοΐα των ρωσικών σκαφών δια μέσου των Στενών».
Στη  Ρωσία πάντως δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τον Ταγίπ.

*Στη Μόσχα, το άγαλμα του Στάλιν δάκρυσε μόλις το άκουσε! (Από τα γέλια!)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. χατζαρα

ωρα 2 μεσημβρινη πεφτω πανω στην κρατικη τηλεοραση της τουρκιας το τρτ και να σου παρατες και μια τεραστιων διαστασεων τουρκικη σημαια να ανεμιζει διπλα στον ελλησποντο.

τι συνεβη;

o ταγιπ την ιδια ημερα αλλα και ωρα ακριβως που που η κριμαια περασε στη ρωσια και ο πουτιν ηταν στο προεδρικο

αυτος απεδιδε τιμες για την τουρκικη νικη στα στενα το 1915 !

ειναι προφανες τι ηθελε να πει γιατι η μαχη φυσικα δεν εγινε πριν 99 χρονια το μαρτιο αλλα αργοτερα...

την θυμηθηκαν οι τουρκοι εντελως συμπτωματικα την ημερα αυτη!

τα στενα ειναι μια νομικα και ιστορικα ανοιχτη υποθεση που εμπλεκεται και ελλας ιστορικως και νομικως.

βεβαιως η ελλας ειναι πλεον ενα γεωπολιτικον ανεκδοτο και κυβερναται προ πολλου απο σαχλαμαραδες και φελλους παπατζηδες..

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BA%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82

http://taxalia.blogspot.gr/2009/05/blog-post_7339.html

http://zagalisa.gr/content/tsanakkale-1915

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...