26/3/14

Αγάλι να ρθη ο Μόσκοβος ραγιάδες ραγιάδες

Φον Μεϊμαράκης: «Αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της κρίσης, των μνημονίων και προχωράμε μπροστά σε μια ισχυρή Ελλάδα. Μπορούμε να ελπίζουμε, να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Και έγιναν ρόμπα οι ημιανεξάρτητοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.DefenceNet.gr  έφεραν τους S-300 για την παρέλαση στο Σύνταγμα ,αλλά τους έκοψαν οι ΗΠΑ λόγω Ουκρανίας πριν χιμήξει ο γερο-Κάρολος με το γιαταγάνι κατά των δανειστών.

Όπως είχε γράψει το defencenet.gr στις 17 Μαρτίου ,με εντολή του Δ.Αβαμόπουλου και την σύμφωνη γνώμη του Α/ΓΕΕΘΑ, αποφάσισαν να βγάλουν όλα τα ρωσικά οπλικά συστήματα που έχουν οι ελληνικές ΕΔ στην παρέλαση, με κορυφαίο   το σύστημα των αντιαεροπορικών πυραύλων S-300.
Όμως «τους πήρε και τους σήκωσε» μόλις πληροφορήθηκαν οι Αμερικανοί ότι θα είχαμε μια εικόνα "Κόκκινης Πλατείας" μεσούσης της κρίσηςμεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Και τους έδωσαν εντολή να μην παρελάσουν τα συστήματα. Και εκείνοι, οι ημιανεξάρτητοι χτύπησαν προσοχή και φώναξαν . Γιαβόλ μάιν κομαντάτ!
Ωστόσο οι S-300 είχαν ήδη μεταφερθεί από την Κρήτη. Δύο οχήματα με τετραπλούς εκτοξευτές, ένα όχημα διοίκησης και ένα όχημα ραντάρ. Και όχι απλώς είχαν ήδη μεταφερθεί από την Κρήτη, αλλά είχαν συμμετάσχει και στην δοκιμαστική παρέλαση στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Αδιάψευστος μάρτυς οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το www.DefenceNet.gr

Αντε! Ακόμα τούτη την άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, όσο να 'ρθει ο Μόσκοβος, ραγιάδες, ραγιάδες, να φέρει το σεφέρι Μοριά και Ρούμελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...