30/3/14

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νότις –Ενότις (των Ολιγαρχικών) .

Η εκατομμυριούχος Ιωάννα του Κιέβου (Γιούλια) έλαβε χθες το χρίσμα του κόμματος της 
 για τις προεδρικές εκλογές, και αμέσως κήρυξε προσωπικά τον πόλεμο κατά των «συναδέλφων» της Ολιγαρχικών , και άρχισε να ομιλεί ρωσικά για να επανενώσει τον λαό της Ουκρανίας, με τη «μαγική φράση» των επικοινωνιολόγων της . «Πρέπει να σταματήσουμε τις συγκρούσεις. Χρειάζεται να βρούμε τις λέξεις και τις αρχές που θα εμποτίσουν το σύνολο της χώρας με ενέργεια νέας μορφής». 
 Η Γιούλια υποσχέθηκε ακόμα «περισσότερη Ευρώπη», και «ταχεία ενσωμάτωση στις ευρωπαϊκές δομές» και το ΝΑΤΟ.
Ωστόσο (οι ευρωπαϊκές δομές το ΝΑΤΟ και ...) οι συνάδελφοι Ολιγαρχικοί της έστειλαν το μήνυμα από το συνέδριο του κόμματος του πυγμάχου, όπου παρέστη o Mr Gargill, και βασιλιάς της Ουκρανικής σοκολάτας Πέτρο Παρόνσεκα.
Ο πυγμάχος (Κλιουτσκό) «αποφάσισε» να πάει από δήμαρχος,(πρόεδρος), για κλητήρας, (δήμαρχος Κιέβου), και να υποστηρίξει τον «ανεξάρτητο» εκατομμυριούχο Παρόνσεκα, για την προεδρία αφού τον υποστηρίζουν και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ουκρανίας Ρινατ Αχμέτωφ και προεδρος της Σαχταρ, αλλά και ο επίσης Ολιγαρχικός εργοδότης των ανθρακωρύχων του Ντόνετσκ Σεργκέι Ταρούτα.
Άλλωστε ο κ. Παρόνσεκα προηγείται τώρα με 37% και η Γιούλια είναι πίσω του ακόμα κι στα πάτρια εδάφη της στην Δυτική Ουκρανία.
Οπότε Γιούλια καπούτ. Που θα έλεγε και η Δωροθέα

ΥΓ. Ο βασιλεύς Παρόνσεκα, κάλεσε τη Γιούλια να αποσυρθεί και να τον υποστηρίξει ως ενιαίο δημοκρατικό υποψήφιο και είπε ότι δεν την βλέπει σαν αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: