10/3/14

ΕΔΩ οι Ομογενείς των ξεφτιλισμένων τρακαδόρων

Ελλάδα δεν είναι οι αρπαχτές, σουβλάκι, μπουζούκι , μπακλαβάς και «ωώπα»!

Οι «πατριώτες» πολιτικοί «εσωτερικού» που είναι άσχετοι με την Ομογένεια, ψάχνουν για «θύματα» που επιθύμησαν τις... «αρπαχτές» του παρελθόντος και θέλουν να «αναστήσουν» το πεθαμένο «Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού» (ΣΑΕ), δηλαδή την μεγαλύτερη απάτη της πολιτικής-κομματικής Ελλάδας στο όνομα της Ομογένειας, για να έχουν πάλι αφορμή για επιδοτούμενα ταξίδια στο εξωτερικό.
Εν τω μεταξύ η «μνημονιακή» Ελλάδα και ο λαός της πληρώνουν τα...αεροπορικά εισιτήρια ευζώνων προεδρικής φρουράς για την παρέλαση- «καρνάβαλο» που θα γίνει ετεροχρονισμένα στο Μανχάτταν στις 30 Μαρτίου. Ο προϋπολογισμός της διοργανώτριας Ομοσπονδίας (με τα πολλά σκάνδαλα) είναι περίπου 350.000 δολ. αλλά παρόλο που η παρέλαση αφήνει κέρδος στην Ομοσπονδία του ''γκέττο'' μας, 120-150.000 δολ (τα τελευταία χρόνια) η ομοσπονδία καταδέχεται να πληρώσει η φτωχή μητέρα πατρίδα 17.000 δολ. γιά τα εισιτήρια 18 οπλιτών-ευζώνων και 3 αξιωματικών, ενώ η Πρεσβεία Ελλάδας στην Ουάσιγκτον εξελίσσεται σε «οινομαγειρείο ντολμά-γιαλατζί'»!!!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ήταν, είναι και θα είναι, οι διπλωμάτες της. ΑΝΙΚΑΝΟΙ – «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ», αντί να περάσουν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα στις ΗΠΑ , ασχολούνται με ...gastronomy - φαγοπότια και ΑΗΔΙΕΣ μόνο. Κατάντησε ρουτίνα.
Mια «ντουζίνα» υπάλληλοι στην πρεσβεία, 5-6 αργόσχολοι στα γραφεία Τύπου, 30 «τουρίστες» στα Προξενεία, (χώρια του ΕΟΤ και της αποστολής στον ΟΗΕ) και ΔΕΝ μπορούν ούτε μία ιδέα της προκοπής να σκεφτούν και καταφεύγουν σε φαγοπότια;
Αυτή την Ελλάδα του σουβλακιού, μπακλαβά, κρασιού και του ''ωώπα'', που εκπροσωπούν και προβάλουν στις ΗΠΑ!

  Περισσότερα στο www.kalami.net  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...