16/3/14

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ



Ήδη διερχόμαστε την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (Β΄Νηστειών) 
 και οδεύουμε προς την Μεγάλη θυσία του Σωτήρα Ιησού Χριστού. 
 Ο Θεάνθρωπος Κύριος, πήρε επάνω του όλες τις αμαρτίες μας, αυτοβούλως, για να μας ελευθερώσει από τον διάβολο και τον θάνατο ‘ χάριν δούναι θελήσας οφλημάτων αρχαίων ο πάντων χρεωλύτης ανθρώπων,επεδήμησε δι’ εαυτού προς τους αποδήμους της αυτού χάριτος…(’ Δ΄στάσις χαιρετισμών).
Η πράξη της Σταύρωσης είναι το ειδεχθέστερο έγκλημα πού έγινε προς τον Δημιουργό και ευεργέτη του γένους των ανθρώπων.
Σε κάθε εγκληματική πράξη υπάρχουν α) ο φυσικός αυτουργός και β) ο ηθικός αυτουργός (αν δεν ταυτίζονται).
Στην περίπτωση της Σταύρωσης του Κυρίου, φυσικός αυτουργός πού διενήργησε την εγκληματική πράξη ήταν το Ρωμαϊκό imperium διά του Πιλάτου, και ο ηθικός αυτουργός το Ιουδαϊκό ιερατείο ( το συνέδριο της ματαιότητας).
Αυτός ο ηθικός αυτουργός, ο Θεοκτόνος, δηλαδή το Ιουδαϊκό ραββινικό ιερατείο, διαχρονικά είναι το υπεύθυνο της βασάνου όλης της ανθρωπότητας, ως όργανο και εκπρόσωπος του σατανά (διεθνής σιωνισμός ) πού μάχεται την δημιουργία του Θεού. Το έγκλημα αυτό είναι συνεχές.
  Όπως εδίωξαν τον Χριστόν έτσι διώκουν και τον Λαό του, όπως μας είπε.
Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο ότι πάντοτε, το συνέδριο της ματαιότητας, ενεργεί διαβρωτικά μεταξύ των κοινωνιών των εθνών και προκαλεί πολέμους, με τους εκάστοτε εκπροσώπους του (Ρότσιλντ,Ροκφέλερ,Μόργκα, Σόρος και όλο το κακό συναπάντημα) προς ίδιο όφελος. 
 Ως κύριο και βασικό όργανό τους έχουν το τραπεζικό σύστημα, πού με αυτό ελέγχουν τα πάντα και επιβάλλονται οικονομικά δια του τόκου. 
 Οι τράπεζές τους την δύναμη τους την αντλούν από την εργασία των Λαών, πού καταθέτουν την αξία της εργασίας τους. 
 Όλες σχεδόν οι τράπεζες, κεντρικές (εκδοτικές), και ιδιωτικές κατέχονται από αυτό το αρχαίο συνέδριο της ματαιότητας ως και η περίφημη τράπεζα διεθνών διακανονισμών (τράπεζα των κεντρικών τραπεζών) στην Βασιλεία της Ελβετίας ελέγχεται από τους εναγείς.
Ευθύνονται και είναι ηθικοί αυτουργοί και των δύο μεγάλων παγκοσμίων πολέμων (Α΄& Β΄), κρυπτόμενοι πάντοτε όπισθεν των ισχυρών εκμεταλλευόμενοι πότε το Ρωμαϊκό imperium, πότε τον Γερμανικό μιλιταρισμό και ηγεμονισμό πότε την τεράστια οικονομική ως χώρας δύναμη της Αμερικής. Σκοπός του σιωνισμού η παγκόσμια διακυβέρνηση, νομίζουν πώς είναι ακόμα ο περιούσιος λαός, ενώ τους έχει αφαιρεθεί η κληρονομική Βασιλεία
 Είναι καταραμένοι διά του Αγίου Στόματος Του Σωτήρα ΧΡΙΣΤΟΥ  "….οι δε υιοί της Βασιλείας εκβληθήσονται εις το σκότος το εξώτερον, εκεί έσται ο κλαυθμός και βρυγμός των οδόντων…." Ματθ. Η΄5-13.

Τώρα πάλι επιχειρούν τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο, πού έχει αρχίσει με την τεχνητή οικονομική κρίση, πού τόσα δεινά σκορπάει στην ανθρωπότητα. Είναι η τελευταία τους προσπάθεια –Σισύφειος προσπάθεια- χτυπούν αλύπητα την Ελλάδα μας, πού είναι Φώς πού είναι ο βράχος της Ορθοδοξίας και της Ελληνικής σοφίας, χρησιμοποιώντας τους εγχώριους εθνικούς προδότες. Όμως εδώ στην Ελλάδα θα συντριβούν ολοσχερώς. 
 Η Ελλάδα μας θα ξαναδώσει πάλι την ελπίδα και θα εξαχνωθούν όλοι οι εχθροί της ανθρωπότητας. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός θα ξαναδώσουν το ΦΩΣ στην πλανεμένη κυρίως Δύση και όχι μόνο. 
  Καλή Σαρακοστή
Καλή Ανάσταση
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
www.Christathan.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: