10/3/14

Τα παιδιά τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά

Ένας και ένας είναι οι εκλεκτοί των Ελεύθερων σκοπευτών της ΕΕ και της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία.
O σαηεντολόγος που χαιρετάει  ναζιστικά
-Ο δοτός πρωθυπουργός της ψευτοκυβέρνησης των πραξικοπηματιών Αρσένι Γιάσενιουκ Arseniy Yatsenyuk είναι ιερέας (auditor) της εκκλησίας Σαηεντολογίας, στην οποία εντάχθηκε το 1988 ενώ εργαζόταν ως σύμβουλος στην Aval Bank. Είναι απόφοιτος της θρησκευτικής σχολής (παράρτημα Κιέβου), «Διανοητικής και της Σαηεντολογίας» και έχει μυηθεί «στις ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και δυνατότητες που υπερβαίνουν την επιστημονική σκέψη και την απελευθέρωση της ψυχής μέσω της σοφίας». Κατέχει το βαθμό του “auditing” OT- 6 (operant Thetan-6), δηλαδή άτομο που δρα χωρίς να έχει ανάγκη από το σώμα και που αντιστοιχεί στο επίπεδο του ιερέα ή εκπαιδευμένου ιερέα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.
Η αδερφή του Alina Petrovna Steele (γνωστή ως Alina Jones ), είναι πολιτογραφημένη στις ΗΠΑ και κατέχει το βαθμό OT- 4 και δραστηριοποιείται στο παράρτημα της Scientologie στη Santa Barbara στην Καλιφόρνια.
Η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάσενιουκ διαμένουν με την θεια στην Santa Barbara της Καλιφόρνια. Ο Γιάσενιουκ πριν γίνει υπαρχηγός της Γιούλιας (Τιμοσένκο) λόγω της Σοφίας του ανέλαβε διευθυντής της Aval Bank.

-Η Γιούλια η «Ιωάννα της Λωρραίνης της Ουκρανίας», λέγεται Τιμοσένκο από το όνομα του συζύγου της Αλέξανδρου, τον οποίο παντρεύτηκε το 1979. Η ίδια ονομάζεται Χριχιάν. Ο μπαμπάς της Βολοντήμιρ Αμπράμοβιτς ήταν Λιθουανός κομμουνιστής, εβραϊκής καταγωγής (Капітельман), καθώς και η μητέρα της που ελέγετο Νελέποβα (τρελλή).

- Η κυβέρνηση Yatsenyuk διόρισε κυβερνήτη του Dnepropetrovsk πατρίδα της Γιούλιας τον φίλο της Τιμοσένκο Ιουδαίο ολιγάρχη Igor Kolomoisky, ο οποίος έχει και ισραηλινή υπηκοότητα, και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Ουκρανίας, με περιουσία που υπολογίζεται σε 4 δισ. δολάρια. Είναι ιδιοκτήτης της τράπεζας Privat Bank του ομίλου Privat, η οποία έχει το 25% των ουκρανικών καταθέσεων και μέσω αυτής γίνονται οι πληρωμές μισθών και συντάξεων πολύ μεγάλου μέρους του πληθυσμού.

-Νέος κυβερνήτης της περιφέρειας Donetsk όπου βρίσκονται πλούσια ανθρακωρυχεία ( η πόλη ιδρύθηκε το 1869 από τον Ουαλό επιχειρηματία Τζον Χιους, που κατασκεύασε στην περιοχή ένα εργοστάσιο χάλυβα) διορίστηκε ένας άλλος ολιγάρχης, ο Sergey Taruta, (Σεργκέι Ταρούτα), ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης ορυχείων του κόσμου, της ISD, και ιδιοκτήτη της «Industrial union of Donbass» (IUD), με περιουσία που ξεπερνάει τα 2 δις δολ.

-Ο μεταβατικός "πρόεδρος" της Ουκρανίας, Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών.

-Υπέρ της μεταβατικής κυβέρνησης, ετάχθη και ο Νο1 ολιγάρχης της Ουκρανίας Rinat Akhmetov, που με τον όμιλο SCM Group, ο οποίος απασχολεί 300,000 ανθρώπους , ελέγχει τους τομείς άνθρακα και χάλυβα της Ουκρανίας καθώς και τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια. Ο Αχμέτοβ ως τώρα έκανε δουλείες με τον Γιανουκόβιτς, πριν με τον Γιούσενκα, και πριν με τον Κούτσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...