7/2/14

Εθνικισμός made in Langley, Virginia

Το Svoboda και το Pravyy Sektor στην Ουκρανία 
 είναι Ρουφιάνοι των ΗΠΑ

Όπως είπε ο φον Αντωνάκης στο συνέδριο Le Nouvel Observateur – Καθημερινής «δεν υπάρχει βορράς χωρίς νότο και δεν υπάρχει νότος χωρίς βορρά στην Ευρώπη».Επομένως σύμφωνα με την βαρυσήμαντη αυτή δήλωση δεν υπάρχει Δεξιά χωρίς Αριστερά!

To «εθνικιστικό» Κόμμα της Ουκρανίας Svoboda τέως (Εθνικοσοσιαλιστικό) που μετέχει μαζί με το Batkivshchyna (Πατρώα Γη) της Γιούλιας και το UDAR (επίθεση) του Πυγμάχου, στον τρικομματικό συνασπισμό του ΔΝΤ για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, έχει τη βάση της πολιτικής του επιρροής, στη Δυτική Ουκρανία, και συγκεκριμένα στις περιφέρειες Lviv όπου το ψήφισε το 38,01%, Ιvano-Frankivska όπου το ψήφισε το 33,79% , Ternopil όπου το ψήφισε το 31,22% , Volyn όπου το ψήφισε 17,98% ,και Rivne όπου έλαβε το 16,63%.

Στην Ανατολή, οι άλλοι Ουκρανοί, το ψηφίζουν από 1-4%, και στο Κίεβο το ψηφίζει περίπου το 11%.

Στις πέντε «εθνικιστικές» περιφέρειες περιφέρεις, πάνω από το 80% ψήφισαν το 2010 την USA/CIA Γιούλια Τιμοσένκο για πρόεδρο. Οι Ρώσοι στις περιοχές αυτές είναι κάτω από το 5% και οι αυτοαποκαλούμενοι «Ουκρανοί», είναι κυρίως Πολωνοί, που σε ποσοστό 65% είναι Ουνίτες Καθολικοί.

Ο αρχηγός του Svoboda Mr. Oleh Tyahnybok είναι κάτι σαν Βορίδης. Νεοφιλελεύθερος , που ακολουθεί το οικονομικό πρόγραμμα του ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Μητέρας πατρίδας, και είναι αντικομμουνιστής.

Στο χώρο της νεολαίας δρα μια χαλαρή ομοσπονδία διαφόρων οργανώσεων με την επωνυμία Pravyy Sektor. Τα γραφεία δημόσιων σχέσεων της CIA μιλάνε για ένα «νέο εθνικιστικό μόρφωμα έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες την εμφάνιση τους στους δρόμους του Κιέβου και πρωτοστατούν στις συγκρούσεις με την αστυνομία, καλούν τους Ουκρανούς σε βίαιη εξέγερση και κατάληψη των κτιρίων του Κοινοβουλίου και της έδρας της κυβέρνησης, και κηρύττουν το μίσος τόσο ενάντια στη Ρωσία όσο και στην Ευρώπη». Η αγάπη για την Αμερική δεν κρύβεται. Άλλωστε η εβραία σπόνσορας της Εθνικιστικής εξέγερσης, η Τάρια του Μακαρονά, είπε στον αμερικανό πρέσβη στο Κίεβο: «Ποιος τη γαμεί την Ε.Ε.; Ποιος ασχολείται μαζί τους;».
Τη ραχοκοκαλιά του Δεξιού Τομέα αποτελούν άεργοι ποδοσφαιρόφιλοι σαν τη «Θύρα 13», τη «Θήρα 7», και τους «Ορίτζιναλ» που βγάζουν μεροκάματο.
Οι Ρουφιάνοι της Τάρια μάλιστα τα έβαλαν με το Ουγγρικό  κόμμα Jobbik και το Πολωνικό Rush Narodowy, που ζήτησαν την προστασία της Ουγγρικής και της Πολωνικής Εθνικής μειονότητας , αποκαλύπτοντας έτσι την εθνική σύσταση των «Ουκρανών Εθνικιστών». 
  Το ευαγές ίδρυμα του Λάγκλευ τόνισε μέσω του «Δεξιού τομέα» ότι «σήμερα, τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη πρέπει να προωθούν την ενότητα» στην υπηρεσία των δεξιών τραπεζιτών της Νέας Υόρκης. 

  Ο 35χρονος ηγέτης του κινήματος διαμαρτυρίας Automaidan, που είναι ευρωπαϊστής, «εθνικιστής» και αντιπολιτευόμενος «ακτιβιστής» ο Ντμίτρο Μπουλάτοφ, που ομολόγησε μπροστά στην κάμερα ότι είναι πράκτορας των ΗΠΑ, και ότι οι Αμερικανοί του έδωσαν χρήματα για να οργανώσει τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Κίεβο έφυγε στην Λιθουανία και είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ουκρανία παρά μόνο εάν του δοθούν εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να του ασκηθεί ποινική δίωξη επειδή ήταν πράκτορας των ΗΠΑ».
«Ζητώ από την κυβέρνηση της χώρας μου να δώσει εγγυήσεις στη διεθνή κοινότητα ότι δεν θα διωχθώ πολιτικά. Η κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει στο αρχείο όλες τις υποθέσεις σε βάρος ακτιβιστών, όπως εγώ, που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις», είπε.

Με δυό λόγια, όπως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός , έτσι και όποιος δηλώνει δεξιός ή εθνικιστής δεν θα πει ότι δεν είναι πράκτορας. Οι εγχώριοι χαιβάν εθνικιστές θα πρέπει να προσέχουν τι γράφει στην Ούγια όπως συμβούλευε παλιά η Πειραϊκή-Πατραϊκή πριν αρχίσουν τα χειροκροτήματα.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Aρα Χατζαρα οι χρυσαυγιτες ειναι πρακτορες του Πουτιν.

Γι' αυτο και τους κανουν τετοιο λυσσασμενο πολεμο οι Αμερικανοι ενω ταυτοχρονα αγκαλιαζουν με λατρεια τους Νεοναζι της Ουκρανιας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο εθνικισμος του ΛΑΟΣ (Καρατζαπαιρνεις) δεν ειναι γιαλαντζι???? Ολο κατα των Αμερικανων και των Εβραιων ειναι, για να τσιμπησουν οι χανοι.

Ανώνυμος είπε...

Η χα δεν έχει γράψει ποτέ υπέρ των δήθεν εθνικιστών της ουκρανίας. Ο ελεύθερος κόσμος έγραφε αφελώς κάτι τέτοια.

Unknown είπε...

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , TOY ΠΑΣΟΚ , ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΤΩΝ ΣΥΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...!!!


Υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί των διαφόρων ομοφυλοφιλικών τάσεων. Συγκεκριμένα το ψήφισμα περιλαμβάνει τον «σεβασμό στο gay parade» και την «δημιουργία ειδικών προγραμμάτων για την νεολαία και την εκπαίδευση», δηλαδή την προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Το όλο ψήφισμα προετοιμάσθηκε από την Αυστριακή ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων Ούλρικε Λούνατσεκ, με την υποστήριξη του ισχυρότατου στις Βρυξέλλες λόμπι των ομοφυλοφίλων.

Το αξιοσημείωτο και ενδιαφέρον της όλης υποθέσεως είναι η στάση που κράτησαν οι ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές και κυρίως η πτέρυγα που αφορά τους «πατριώτες» της ΝΔ. Η Ελλάδα έχει 22 ευρωβουλευτές, εκ των οποίων 8 ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, 7 στην ΝΔ, 2 στο ΚΚΕ, 1 στο ΣΥΡΙΖΑ, 1 στους Οικολόγους Πράσινους, ένας είναι ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ και 2 στον ΛΑ.Ο.Σ. Ουδείς εκ των ευρωβουλευτών της χώρας καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα, δημιουργώντας μία θλιβερή εικόνα για την εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Όσον αφορά τους «πατριώτες» της ΝΔ και του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί. Οι υπερσχηματισμοί στους οποίους ανήκουν είχαν αποφασίσει να μην στηρίξουν το εν λόγω ψήφισμα, αφού απεμπολεί την χριστιανικότητα της Ευρώπης, τα ήθη και τα έθιμα των Ευρωπαϊκών Λαών, ανοίγοντας την κερκόπορτα του σκοταδισμού, που αποκαλείται «προοδευτισμός». Οι βουλευτές όμως των «πατριωτών» επέλεξαν να προσκυνήσουν για άλλη μία φορά τον αριστερισμό, ψηφίζοντας με χέρια και με πόδια το ψήφισμα.

Συγκεκριμένα από τους 7 ευρωβουλευτές της ΝΔ οι 3 ψηφίσαν υπέρ και οι άλλοι 4 απείχαν της διαδικασίας, ενώ από τους 2 βουλευτές του Καρατζαφέρη ο ένας απείχε και η Νίκη Τζαβέλλα ψήφισε υπέρ στο να διδάσκονται την ομοφυλοφιλία στο σχολείο τα παιδάκια.

http://www.stoxos.gr/2014/02/blog-post_5722.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...