19/2/14

Της πουστιάς το κάγκελο

Η δεξιά του μέλλοντος πέρασε στην επίθεση . O von Mouroutis εκδηλώθηκε υπέρ της πουστιάς και του Βαλλιανάτου και απαιτεί η Πρόεδρος και η Γραμματεύς να διαγράψουν τον Βαξεβάνη επειδή είναι ομοφοβικός. Καλά, εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί δεν τους το λέει ;
Εκείνος μαζί με τον κυρ Σταύρο και τον Αξελ Τέξας, δεν τις διόρισαν;

 Ο Βαξεβάνης έγραψε στο twitter πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος «αποστόμωσε όσους τον έλεγαν ανεπάγγελτο, αφού δήλωσε πως υπήρξε συνοδός αντρών».
Δηλονότι, υπήρξε «επαγγελματίας πούστης». Βέβαια έκανε και κάτι δουλικές με σκόνες, αλλά πολύ αργά σε γκέι ντίσκο που δεν τις φύλαγε ούτε το Ηθών ούτε η δίωξη γιατί θα φώναζε το Πασοκ. 

  Οι ψηφοφόροι του μέλλοντος λύσσαξαν για την προσβολή που έγινε στον αγωνιστή της πουστιάς και  λένε ρατσιστή και ομοφοβικό τον Βαξεβάνη . Μαζί και ο von Mouroutis που έγραψε στο twitter . «Ούτε σήμερα διέγραψε η ΕΣΗΕΑ τον Βαξεβάνη για το ομοφοβικό του παραλήρημα. Καταλαβαίνω. Θα ασχολείται με ην οριζόντια μείωση μισθών στην Αυγή».

Χαμός!

ΥΓ. Για τον αρχιμανδρίτη κε Μουρούτη δεν θα γράψετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...