6/2/14

Στο Μπαρ το Ναυάγιο τον μπάρμαν διορίζει η American Jewish Committee

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνάνε τους υποψηφίους τους από δοκιμαστικά! Πρέπει να δώσει πράσινο φως η American Jewish Committee (AJC). Αφού ο Ντέϊβιντ Χάρρις  έβγαλε κόκκινη κάρτα για τον ρατσιστή υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη η  American Jewish Committee έκοψε  και το χρίσμα της ΝΔ από τον νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Αν αντιληφθούμε ότι οι απόψεις οι οποίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις εννοεί ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο συνεργαζόμενος δεν μπορεί να είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπορεί να περάσει» δήλωσε στον ρ/σ ΣΚΑΑΙΙΙΙΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ενώ ο κ. Καρυπίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΑΑΙΙΙΙΙ δήλωσε πως είτε μόνος του είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές. Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνεδριάσει μετά την επιστροφής από την Κοζάνη του γραμματέα Δ. Βίτσα και του υπευθύνου Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κ. Πουλάκη.

Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ζήτησε από τους 50 σύμβουλους του να υπογράψουν το κείμενο υποστήριξής του, πράγμα που έκαναν οι 46. 
  Συνεργάτες του φον Αντωνάκη είχαν ζητήσει από τον κ. Τζιτζικώστα να μην ανακοινώσει την υποψηφιότητά του λόγω των εβραϊκών αντιδράσεων για την πρόσκληση για την παρέλαση που είχε απευθύνει στην Χρυσή Αυγή.
Ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με γραπτή δήλωσή του στηρίζει τον Τζιτζικώστα και ως Αρχηγός της Παράταξης Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, της Παράταξης του 52,5% στις εκλογές του 2010, κάλεσε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να επιδείξουν σύνεση, ψυχραιμία και ομοψυχία, και να συνεχίσουν ενωμένοι το έργο που ξεκινήσαν μαζί, απερίσπαστοι «απ' όσα ακούγονται και γράφονται».
Παράλληλα η εξέλιξη αυτή ενισχύει την υποστήριξη της υποψηφιότητας του αλκοολοκού γκέι-παρέιντ Μπουτάρη από τη ΝΔ όπως ζήτησε πριν από μία εβδομάδα, η αδελφή ψυχή του Γιάννη του Αλκοολικού η Φ.Πιπιλή.

ΥΓ. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
Μα ο μίστερ Χάρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: