21/1/14

Ευρω-ξεφτίλα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έριξε σήμερα… διπλωματικές καρπαζιές στους ευρωπαίους πολιτικούς (αλλά όχι και στους αμερικανούς) για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν στην Ουκρανία.
«Θα ήταν καλύτερα εάν μερικοί ευρωπαίοι ομόλογοί μας δεν συμπεριφέρονταν τόσο ξεδιάντροπα σε ό,τι αφορά στην ουκρανική κρίση, όταν χωρίς πρόσκληση μέλη αρκετών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων μετέβησαν εσπευσμένα στο Μαϊντάν, συμμετείχαν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα αυτή, με την οποία έχουν διπλωματικές σχέσεις. Είναι πραγματικά ντροπή» - είπε ο Λαβρόφ.

ΥΓ. Και δεν είχε μάθει ακόμα το κατόρθωμα του συνταγματολόγου που συνέλαβε στα Σπάτα την συριακή αντιπροσωπεία που πήγαινε στη Γενεύη. Μετα όταν το έμαθε έριξε μερικές σφαλιάρες στον …χοντρό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ευρωπαικη ενωσις (διαδοχος στα ιστορικα παρα φυσιν κατασκευασματα της σοβιετικης ενωσεως)

ομοιαζει προς ενα φρενοκομειον.

εις αυτο το περικλειστον και διαρκως εδαφικως και ολοκληρωματικως επεκτεινομενον με καταπατησεις φρενοκομειον,ευρισκονται εγκλειστοι πληθυνομενοι τινες τροφιμοι,οιοι προσερχονται και δη αρκετοι εξ αυτων και οικειοθελως τροπον τινα εις την κεντρικη του πυλη.

το ευρωπαικον νομισμα και το ευρωπαικον κοινοτικο δικαιο αποτελουν τα αλυσοδετα κρεβατια,τους ζουρλομανδυας και τας εσωτερικας και εξωτερικας οχυρωσεις του φρενοκομειου.


ιδιως το ευρωπαικο δικαιον αν και ειναι κατεξοχην οικονομικον,οριζον ουτο μονομανεις νορμες διαβιωσεως και ψυχικης καταστασεως των τροφιμων,πηγαζουσαι εκ των διαχειριστων του ιδρυματος,εχει καθολικην επιπτωσιν στην υπαρξιακη οντολογικη υποστασιν των ομηρων που αυτοπροσδιοριζονται ως συνεταιροι με τους ιδιοκτητες του .

η υποταγη με ζουρλομανδυα σε αυτες τις ψυχαναγκαστικες νορμες καλειται προσαρμογη στο καταναγκαστικον φαντασιακως γεγενημενον ευρωπαικο δικαιον, εκ μερους του εθνικου.

οι τροφιμοι λοιπον του φρενοκομειου καθιστανται τοιουτοι,εν μερει εισαχθεντες οικειοθελως ως αισθανομενοι κατοπιν πλυσεως εγκεφαλου μια φαντασιακη
ψυχωσικη μεγαλομανη ροπη αποκληθεισα ευρωπαικη ιδεα, εν μερει ομως και σταδιακως πλεον περιελθομενοι εις καταστασιν ομηρειας τροφιμου εις φρενοκομειον υπο διοικησεως σιδηρας και αφαιρουσας τον εγκεφαλον των τροφιμων θυματων της λοβοτομης.

αι φαντασιωσεις των δεν οδηγησαν εις θεραπεια των εις το φρενοκομειον αλλα σε επιπολασμον και υποτροπη.

ουδεις επαγγελματιας λειτουργος φρενοκομειου επιθυμει οπως οι τροφιμοι εκδυθουν την ομηρεια τους.

αναπτυσσει λοιπον εις αυτους με νορμες ολοκληρωτισμου αγοραιας δημοκρατιας το συνδρομον της στοκχολμης του ομηρου λοβοτομημενου.

μονη διεξοδος δια τους τροφιμους ειναι να ευρουν τον εγκεφαλον τους και μαζι την υπογεια σηραγγα που οδηγει εκτος του περικλειστου οχυρωμενου φρενοκομειου.

ενος φρενοκομειου που θυμιζει σατανιστικον θυσιαστηριον με επιγραφη αμνου ,οιοσδηποτε δυναται να εισελθη εις αυτο και ιδια βουλησει αλλα ουδεις δυναται να εξελθει ανευ συγκαταβασεως της διοικησεως αν υποτεθει οτι θα διατηρησει καπως τον εγκεφαλον αυτου.

ο πρωτος που θα ευρη την υπογεια εξοδο θα δειξει και στους λοιπους τον δρομο προς την ελευθεριαν.

δι' αυτο και ουδεποτε η διευθυνσις του φρενοκομειου θα δειξει την σηραγγα ταυτη εις ουδενα ομηρο.

τοσουτον ανασφαλης δια την παραμονην εστιν απο μονη της η παθησις εκαστου τροφιμου ωστε δεν αρκει για να εξασφαλιση οτι το συνδρομον στοκχολμης θα αρκει να κρατηση την πελατεια του ιδρυματος διχως να προκαλεση μαζικη αποδρασι και διαφυγιν προς την ελευθεριαν.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...