1/1/14

Άθλια ισλαμοφασιστική προπαγάνδα του Παπα-αντιρατσιστή

Ο Συριζώνυμος Λιαπης , (Πράκτορας με ράσα ;;;;), στην υπηρεσία του «ισλαμοφαστικού παιδομαζώματος» που κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας, του Καταρ και της Τουρκίας

 Πήγε και έφαγε με τους «ανήλικους» πράκτορες που μας στέλνουν «ασυνόδευτους» οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας του Κατάρ και της Τουρκίας οι οποίοι φιλοξενούνται στον ξενώνα "Εστία" της ΜΚΟ "Αποστολή" που συντονίζει το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Ο «παπούλης» δεν είπε φυσικά ότι οι «ανήλικοι» , τα παιδιά, πρέπει να γυρίσουν αμέσως στην πατρίδα τους και κοντά στους γονείς τους αλλά υιοθέτησε το σουνίτικο παιδομάζωμα και το έρριξε στον αντιρατσισμό και μίλησε για «ανήλικους μετανάστες», που βρίσκουν κρυφά από τον μπαμπά τους χιλιάδες δολάρια για το ταξίδι στην Ελλάδα,  για να συγκαλύψει με αυτό τον τρόπο την εξαγωγή έτοιμων λαθροελλήνων από τις φτωχές ισλαμικές χώρες στην Ελλάδα. Άξιος ! ( Ο μισθός του όμως). 

 Ο Συριζώνυμος «παπούλης» είπε ότι «ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, και έζησε ως ξένος», αλλά δεν εξήγησε από που και ως που ο Ιωσήφ και οι Μαρία ήσαν πρόσφυγες και γιατί ο Χριστός έζησε σαν ξένος στον τόπο του.
 Είπε ακόμα ότι κατα τη γνώμη του Συριζα «η παραβολή του Καλού Σαμαρείτου μας δίδαξε την αγάπη για τον διπλανό μας που ταυτίζεται με τον ξένο».

Ο συνεργάτης του ισλαμοφασισμού τόνισε ακόμα ότι ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις (πρακτόρων;;;) διότι ο ξένος, ο πλησίον στον οποίο αναφέρεται ο Χριστός, δεν είναι μόνον ο ομόθρησκος, ο συμπατριώτης, αλλά και αυτός που έχει διαφορετικά πιστεύω, διαφορετική θρησκεία, ακολουθεί διαφορετική ιδεολογία, έχει διαφορετικό χρώμα από μας και ανήκει σε διαφορετική εθνότητα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα να δεις που ο τζερονυμο θα μας κανει στο τελος να σιχαθουμε και τον χριστο...

ρε μπας και ο χριστος ηταν διεθνιστης καπιταλιστας και δεν το πηραμε χαμπαρι;

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα Σπύρο, λες να πτώχευσε η Ελλάδα από ένα πιάτο φαγητό που
δίναν σε μετανάστες; Τους χορτασμένους να φοβάσαι.
Ίσα-ίσα κάποιος που έφαγε ψωμάκι εδώ, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, από ευγνωμοσύνη να μην θέλει να κάνει ότι του λένε οι μισοφανεροί αθέατοι.
Ο Χριστός δεν εργάζεται με συμβατικούς τρόπους, ή ακόμα καλύτερα κανένας δεν θα του πεί τί πρέπει και τί μπορεί να κάνει.
Χρόνια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είχες δεν είχες την πέταξες την μπαρούφα σου. Είναι να απορεί κανείς με την βλακεία ορισμένων ανθρώπων που ζουν ανάμεσά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ "Η Εκκλησία κατά κανονα συντασεται με τους εχθρους του Χριστου" ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ πρέπει να καλείται αυτος ο αένθελλην ρασοφόρος