31/10/13

Και νέες πολιτικές πρωτοβουλίες

Ο νομικός και πολιτικός επιστήμονας και πρώην Εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς «με καθαρή σκέψη και καθαρό λόγο» ανέλαβε την πολιτική πρωτοβουλία να απευθύνει προς όλους ανοιχτή πρόσκληση για τη συγκρότηση νέου κομματικού φορέα. Στην πρόσκληση τονίζει: «δεν ανεχόμαστε να μας διοικούν ψεύτες, απατεώνες, άπιστοι και το διεφθαρμένο/υποκριτικό πολιτικό κομματικό κατεστημένο που παραγράφει τα εγκλήματα του, ξευτιλίζει και μετατρέπει τους Έλληνες Πολίτες σε διεθνές πειραματόζωο, εξαθλιώνει, φτωχοποιεί και εξοντώνει τον Ελληνικό πληθυσμό.Το κατεστημένο αυτό μας «προσέφερε» νομικό χάος, κοινωνικό χάος, οικονομικό χάος. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!»

Σχεδόν ταυτόχρονα εκδηλώθηκε και η πρωτοβουλία ΚΙΕΣΥ για την Εκτελεστική Γραμματεία της οποίας υπογράφουν ο Οικονομολόγος Λεβαντής Κωνσταντίνος, ο Συνταγματάρχης ε.α. Σπυρίδων Σταματόπουλος, και ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Κυριάκος Βασιλείου Κόκκινος.Περισσότερα για το ΚΙΕΣΥ στο www.kiesy.gr

YΓ.Καλά να είμαστε μέχρι τις ευρωεκλογές οι πρωτοβουλίες θα αυξάνονται, το ζήτημα είναι πότε θα επικρατήσει η συνθετική λογική.

ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ

Aναζητούνται και δεν καταζητούνται (ακόμα)
οι«παπατζήδες» πολυεκατομμυριούχοι.

Πέρασαν 4 εβδομάδες από το «χλιδάτο δείπνο» στο Μανχάτταν με τις «αλληλοτιμές» με την παρουσία του πρωθυπουργοού.
Με το «ότι έχετε ευχαρίστηση» μάζεψαν -λένε- 2 εκ. δολ. και από τότε... μη τον είδατε τον Παναή τον Κροίσο. Εξαφανίστηκαν. Ουτε φωνή ούτε ακρόαση.
Τι να απέγιναν οι ομογενείς «κροίσοι» που ΘΑΑΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα και ΘΑΑΑ έκαναν «επενδύσεις»;
Στην αναζήτηση μετέχει και το υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ που δείχνει «ενδιαφέρον» για την «φιλανθρωπική» οργάνωσή τους.

ΥΓ.Ευτυχώς δε που η ευτυχισμένη Όλγα προωθεί τουλάχιστον τον τουρισμό, με τα εβδομαδιαία ταξίδια της.

Περισσότερα στο www.kalami.net

Η Σοσιαλμιζέρικη φαυλοκρατία και ο φασισμός

Η Τρόικα και η Κομματοκρατία είναι σοσιαλ-ληστρικές

Ξαναγυρίσαμε  επιτέλους στην παλιά καλή  αναπηρική πολιτική της Ε-ΡΕ και του ΠΑΤΣΟΚ.
Στις «δίκαιες» εξαιρέσεις του κοινωνικά ευαίσθητου διεφθαρμένου κράτους, υπέρ των αναξιοπαθούντων αναπήρων μαϊμού, που τους χρίζουν διεφθαρμένες επιτροπές από φαύλους και κομματόσκυλα.
Οι τυφλοί ταξιτζήδες της Ζακύνθου, και οι ανάπηροι του Καραμανλή τώρα δικαιώνονται.
Οι πραγματικοί ανάπηροι της Κύπρου περιμένουν ακόμα, 40 χρόνια τώρα, να τους δώσουν περίπτερο.
Ξαναγυρίσαμε και στον σοσιαλισμό των 1300 κ.ε. Όποιο κάθαρμα πλουτοκράτης έχει αυτοκίνητο πάνω από 1900 κ.ε θα τον ξεσκίσουν, διότι ο καλός τοκογλύφος έχει οικολογικό τουτού 1100.

O Μαύρος λαθροσημαιοφόρος

Εάν έγραφα ότι μαύρος λαθροσημαιοφόρος κρατούσε τη σημαία σαν μπανάνα, θα με έλεγαν ρατσιστή που δεν είμαι. Για να του δώσουν τη σημαία οι καθηγητές θα πει ότι ήταν ο καλύτερος μαθητής. Και αυτό είναι αντικειμενικό στοιχείο.

Μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας ελαφροδεξιός βουλευτής της ΝΔ, ούτε ένας ημιανεξάρτητος Έλληνας στον τον Χαχαμικάτο και την Ραχήλ, να ζητήσουν από τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, να συγκροτηθεί μια επιτροπή καθηγητών για επιθεώρηση του σχολείου του μαύρου αριστούχου για να τον εξετάσει και να διαπιστώσει εάν η βαθμολογία που του βάζουν οι πολυπολιτισμικοί του καθηγητές είναι πραγματική ή πλαστή.

Εάν ο μαύρος λαθροσημαιοφόρος είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου του χαλάλι η σημαία και ας την κρατούσε σαν μπανάνα. Εάν όμως δεν είναι, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί που πλαστογραφούν την βαθμολογία τους , και αδικούν τους άλλους μαθητές για να σπρώξουν τον «δικό τους»;

ΥΓ. Για χρυσαυγίτες βουλευτές δεν λέω τίποτα επειδή ο Αρβανιτόπουλος δεν θα τους απαντούσε, διότι είναι νεοναζιστές και ρατσιστές.

Σπύρος Χατζάρας: Η αλήθεια δεν έχει χορηγό- 29-10-2013

Και σήμερα Πέμπτη στις 12:00 από το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.axisradio.gr   (και σε επανάληψη στις 21:00), μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό».
Ο Σπύρος Χατζάρας σε μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν..

30/10/13

Σαουδική Αραβία και Cia εξοπλίζουν την al-Qaeda στην Συρία

Η γαλλική  Le Figaro σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του George Malbrunot αποκάλυψε τη χρηματοδότηση και τις διαδρομές των όπλων που παραδίνουν οι αμερικανοί στον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό ( FSA ), δηλαδή στην Αλ – Κάιντα.
Πηγή του ρεπορτάζ είναι μια από τις 4 γαλλικές μυστικές υπηρεσίες που εμπλέκονται και αυτές. Οι πληροφορίες δόθηκαν είτε από μια από τις τρείς υπηρεσίες που επιβλέπει το υπουργείο άμυνας, «Direction Générale de la Sécurité Extérieure -Γενική Υπηρεσία Εξωτερικής Ασφάλειας», «Direction du Renseignement Militaire -Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών», «Direction de la Protection et de la Sécurité de la Défense -Υπηρεσία Προστασίας και Ασφάλειας Άμυνας» είτε από την Direction Centrale des Renseignements -Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , οι επιχειρήσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού συντονίζονται από ένα πολυεθνικό Command and Control Center της επιχείρησης που βρίσκεται στην Ιορδανία, και που λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Στο «στρατηγείο» συνεργάζονται αξιωματικοί και κατάσκοποι από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, το Ηνωμένο Βασίλειο , τη Γαλλία , την Ιταλία , το Κατάρ , και την Τουρκία καθώς και άνθρωποι της παράταξης Χαρίρι από το Λίβανο. Επικεφαλής είναι ο εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας ,ο αδελφός του αρχηγού των υπηρεσιών πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Μπαντάρ μπιν Σουλτάν, ο Σαλμάν μπιν Σουλτάν, αλλά το πραγματικό κουμάντο το κάνει ο αμερικανός αναπληρωτής του από την Cia, που είναι και ο «άρχων των πληροφοριών».

Άλλωστε χάρη στον προηγμένο εξοπλισμό επικοινωνίας που έχει διατεθεί από τη CIA , οι ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης στη Συρία μπορούν εύκολα και άμεσα να επικοινωνούν με τα κέντρα στις γειτονικές χώρες .
Αυτές τις επικοινωνίες προσπαθούν να υποκλέψουν οι Ρώσοι για να εντοπίσουν τους τα «στρατηγεία» των οπλαρχηγών. Σε αυτές τις υποκλοπές οφείλεται η ενέδρα του συριακού στρατού στο χωριό Ρόδα , βόρεια της Λατάκειας, κατά την οποία σκοτώθηκε ο ιδρυτής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, συνταγματάρχης Riad al – Assad και πολλοί από τους διοικητές του FSA .
Ετσι εκτελέστηκε και ο ανθρωποφάγος ισλαμιστής αντάρτης οπλαρχηγός Abu Sakkar, και ο Τσετσένος οπλαρχηγός του «Ισλαμικού Εμιράτου του Ιράκ και της Συρίας», Αμπού Ομάρ αλ Σισάνοφ.
Από την άλλη οι αμερικανοί σκότωσαν τον αρχηγό της στρατιωτικής αντικατασκοπείας της Συρίας στρατηγό Τζαμέχ Τζαμέχ και έναν από τους σημαντικότερους ηγέτες των Κούρδων της Συρίας τον Ίσα Χούσο, του οποίου το το αυτοκίνητο είχε παγιδευτεί με εκρηκτικά.

Τα όπλα τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φιγκαρό, αγοράζονται με δαπάνη της Σαουδικής Αραβίας από Ουκρανούς και Βούλγαρους μαυραγορίτες όπλων από τις μαύρες αγορές στην Ουκρανία και τη Βουλγαρία.
Ο οπλισμός στον οποίο περιλαμβάνονται και πύραυλοι παραγωγής του Ισραήλ , μεταφέρεται μέσω Τουρκίας στη Συρία. Το γαλλικό ρεπορτάζ δεν αναφέρεται καθόλου στον ρόλο της διεθνούς δύναμης που βρίσκεται στο Ιράκ.
Πάντως τονίζεται ότι η CIA χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εισχωρούν μέχρι 150 χιλιόμετρα μέσα Συρία για να συγκεντρώσουν πληροφορίες και συνοδεύσουν τη μεταφορά των όπλων , και υπογραμμίζεται ότι πρώτο εξάμηνο του 2013 , η CIA μετέφερε 600 τόνους πυρομαχικών εντός της Συρία . Η CIA έχει δημιουργήσει και μυστικά Κέντρα για την εκπαίδευση των σαλαφιστών «μαχητών» στην Τουρκία και την Ιορδανία.

Απίστευτη Κατάντια των Θεσμών

Ανακριτής και εισαγγελέας, άφησαν ελεύθερα
μέλη αριστερής εγκληματικής Οργάνωσης

Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και συνέλαβε δύο άνδρες, 20 και 21 ετών και μία κοπέλα, 22 ετών, που ανήκουν στον «αντιεξουσιαστικό χώρο» για την ένοπλη ληστεία που έγινε σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο νεαροί άνδρες ομολόγησαν την πράξη τους, την οποία απέδωσαν στα «οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν».
Μετα την ομολογία, ανακριτής και εισαγγελέας, τους άφησαν ελεύθερους με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, και τους επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αυτό θα πει Δικαιοσύνη για τον «αντιεξουσιαστικό χώρο»

29/10/13

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ :ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ (29-10-2013)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του κ. Καμμένου στην εκπομπή «e-nikos» του τηλεοπτικού σταθμού STAR, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, για την χθεσινή κατά λέξη, προβολή των θέσεων, απόψεων και προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ, όπως ακριβώς αυτές, παρουσιάζονται στο Πρόγραμμα του κόμματος μας. Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος αναγνωρίζοντας ότι το μόνο κόμμα που διαθέτει αξιόπιστο και ρεαλιστικό Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θεώρησε υποχρέωσή του να το προβάλλει δεόντως και ενθέρμως, κατά την δίωρη παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή.»

Ιδού οι ένοχοι

Το ξεκωλάν ο λαθραίος σημαιοφόρος και ο κ.Υπουργός
Υπουργός Παιδείας είναι ο καθηγητής κ. Κ. Αρβανιτόπουλος. Ενώπιον του υπουργού άλλωστε πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος.
Επομένως το ξε-κωλάν της δημόσιας λειτουργού αντανακλά στο πρόσωπο του. Όπως και οι καθηγητές δημόσιοι λειτουργοί που παρέδωσαν τη σημαία στα χέρια του λαθραίου εισβολέα.
Για όλα υπάρχει πολιτικά υπεύθυνος. Και αυτός είναι ο Υπουργός νεοφιλελεύθερης «Παιδείας» κ. Κ.Αρβανιτόπουλος. Kαι πιο πάνω ο «ξε-κωλάν» πρωθυπουργός και «ξε-κωλάν» συνταγματολόγος.
Η «ένδοξη» δημόσια λειτουργός με το ξε-κωλάν και ο μαύρος σημαιοφόρος είναι αποτέλεσματα της κυβερνητικής πολιτικής.

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό

Σήμερα στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 21:00), η εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» στο www.axisradio.gr.
Μία εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται.
Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.

28/10/13

OΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΚΕΔ)

Μήπως πρέπει να αλλάξετε παράταξη;

Η κα Κατσίμη «απάντησε για πρώτη και τελευταία φορά» στον κ. Τσαλαπάτη., χωρίς να υπάρξει ερώτηση. Θεωρεί όμως τον κ. Τσαλαπάτη το χειρότερο είδος συνδικαλιστή, διότι όχι μόνο του «αρέσει να γράφει και να καταγγέλλει» αλλά και «απειλεί» όποιον τολμήσει να «του αντιμιλήσει».  
Και επειδή τώρα ο δημοσιογραφικός κόσμος της εμπιστεύθηκε τη θέση της Γ.Γ. της ΕΣΗΕΑ, έχει πολύ σοβαρά θέματα να ασχοληθεί και «θα κάνει αυτό που πρέπει», χωρίς να ασχολείται με το τι γράφει και λέει ο κ. Τσαλαπάτης.  

Η κ. Κατσίμη εργαζόταν στην ΕΡΤ, που μαζί με τους δικούς της την αποκαλούσαν ΥΕΝΕΔ για να πουν ότι είναι της κυβέρνησης η και κάτι παραπάνω.
Όταν ο εργοδότης της έκανε λοκ-άουτ κι έρριξε μαύρο, έγινε Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Μόλις όμως η κ. Κατσίμη έγινε κυβέρνηση της ΕΣΗΕΑ, αναγνώρισε την πραγματικότητα της ΝΕΡΙΤ. Αλλά με ποια παράταξη εξελέγη η κ. Κατσίμη στην ΕΣΗΕΑ; Μια παράταξη που δεν καταγγέλλει ποτέ και κανέναν, έρχεται πάντα ήρεμα στους συνδικαλιστικούς αγώνες με συνετές και αποτελεσματικές προτάσεις, δεν απειλεί αλλά συνομιλεί;
Εάν περνούσε και κάποτε από τις Γενικές Συνελεύσεις, ίσως τότε να είχε ακούσει τον κ. Τρίμη να υποστηρίζει πως "θα πρέπει να καταργηθεί το αγγελιόσημο". Ξέχασε ή δεν άκουσε ποτέ η κα Κατσίμη, χρόνια τώρα, τα κατορθώματα της παράταξής στην ποία ανήκει;
Ξέχασε τις καταλήψεις που έκανε της ΕΣΗΕΑ ακόμη και την κλοπή της σφραγίδας;
Ξέχασε την εισβολή με τον σκύλο, τις επιθέσεις εναντίον του τότε διοικητικού συμβουλίου;
Ξέχασε τις ύβρεις εναντίον του κ. Τσαλαπάτη  διοτι «συνεργαζόταν με την Δεξιά»;  
Αυτές είναι οι ειρωνείες της Ιστορίας: Η κ. Κατσίμη που σήμερα με τόση ευσυνειδησία συνεργάζεται με τη Δεξιά «για να κάνει αυτό που πρέπει», όπως λέει, εναντίον των συναδέλφων της, ας ανατρέξει στις χιλιάδες ύβρεις και καταγγελίες των επαναστατών της παράταξής της. Και ίσως τότε συγκρίνει και καταλήξει ότι ο κ. Τσαλαπάτης είναι ο ευγενής της υπόθεσης. Και αν θέλει να είναι ευγενής και η ίδια, ίσως σκεφτεί να αλλάξει παράταξη.
Mέχρι να αποφασίσετε όμως μια και έχετε ενδιαφέρον για τους ανέργους, αντί να πετάτε λεφτά, που τα περισσότερα τα παίρνουν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και όχι οι συνάδελφοι, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.
Αλλά εσείς έχετε πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Προσλήψεις συμβούλων - σταρ με κόστος 15.000 ευρώ το μήνα για την Ένωση.
Έχετε όμως και έργο που δεν σας αφήνουν να κάνετε. Είμαστε περίεργοι να ακούσουμε ποιο είναι. Πριν το δούμε όμως… Υπάρχει και δουλειά: πχ να πληρωθούν η να εξοφληθούν οι συνάδελφοι
# στο Κέρδος,
# στην Εξπρές,
# στον Ελεύθερο Τύπο,
# στον ΔΟΛ
# στον Επενδυτή
# στην Ελλάδα Σήμερα
# στον Πρωταθλητή και σε άλλες αθλητικές.
# στην Ελευθεροτυπία
# στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Βρείτε και κάτι πειστικό να πείτε για τις απολύσεις που αφήσατε και έγιναν τελευταία στο ΔΟΛ και αυτές που έρχονται.
Σας είπαμε την πρόταση μας αλλά την απορρίψατε.  
Ακόμη: Σκεφτείτε τους συνταξιούχους που έχετε εγκαταλείψει στη γωνία.
Σας καταθέσαμε προτάσεις και για αυτό στη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, όπου οι περισσότεροι δεν πατήσατε.  
Αλλά να ακούσουμε και την θέση σας για τα δεδουλευμένα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Και όσα υφίστανται από τον Καψή και τους κάθε λογής κουμπάρους της εξουσίας, οι συνάδελφοι στη «ΔΤ», που εσείς τους αφήσατε στην μοίρα τους, με τις ανακοινώσεις σας να μην δείχνουν διέξοδο.
Όσο για τις οι γκρίζες ζώνες στα οικονομικά της ΕΣΗΕΑ κρύβουν πολλά, με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός να έχει απορριφθεί με 57 % στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση. Η ΚΕΔ θα συνεχίσει να τα λέει όλα.
Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και στο κτίριο της οδού Βουκουρεστίου.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό

Άλλοι πάνε για θεραπεία
«στους ανώνυμους αλκοολικούς» και ο κυρ Γιάννης στους... «ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ»!

Ξεφτίλα παρέλαση με μπότες και ψηλά τακούνια

Διαλυμένη διαδήλωση η παρέλαση των μαθητών της Αθήνας. Όλα τα μαθητικά τμήματα ήταν για κλάματα.
Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση , από μια καρτοκινητή νεολαία χωρίς μέλλον και παρελθόν που την οδηγούν προς τον όλεθρο οι αριστεροί καθηγητές τους, που έχουν τεράστια ευθύνη για την άθλια εικόνα που θύμιζε παρέλαση καρνάβαλου.

Να είμαστε σοβαροί

«Έγραψε» λέει, στην «Αυγούλα», ο Νάσος ο Ρεπούστης, η φαλάκρω.
Ε λοιπόν; Κάτι τρέχει στα γύφτικα!
Άμα «έγραψε» ο Νάσος ο Ρεπούστης να τον γράψουμε και εμείς εκεί που πρέπει.
ΟΒΕΡ!

28 Οκτωβρίου 1940: Ο πρώτος νεκρός Έλληνας στρατιώτης

28 Οκτωβρίου 1940. Ώρα 5η πρωινή. Ο επιστρατευμένος στρατιώτης Βασίλειος Τσιαβαλιάρης από Πιάλεια Τρικάλων που ήταν σκοπιά στο προκεχωρημένο 21ο φυλάκιο της Πίνδου, χτυπήθηκε από τα πυρά των Ιταλών.Ήταν ο πρώτος δικός μας νεκρός τού πολέμου.
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΗΣ υπηρετούσε στο 51° Σύνταγμα Πεζικού, που αποτελούσε τον κορμό του «αποσπάσματος Πίνδου», και είχε συγκροτηθεί στις 29 Αυγούστου 1940 στα Τρίκαλα, από επιστρατευμένους εφέδρους στρατιώτες της Καρδίτσας και των Τρικάλων.Από 10 Σεπτεμβρίου είχε αναπτυχθεί γύρω από το Επταχώριο του Νομού Καστοριάς πάνω στην επαρχιακή οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης-Θεσσαλονίκης που συνδέει την Κόνιτσα με τον Πεντάλοφο.

Ο πρώτος αξιωματικός που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα ήταν ο υποσμηναγός ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Σκοτώθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1940 κατά την εκτέλεση αποστολής αναγνωρίσεως και βομβαρδισμού στον τομέα ΤΣΔΜ Πίνδου με αεροσκάφος Henschel 126, (ΣΣ.τα αεροπλάνα μας που έγραφε ο Παπαδάκης) ,στο οποίο επέβαινε ως παρατηρητής , με χειριστή τον αρχισμηνία Τσάντα. Κατά τη διάρκεια της αποστολής, δέχτηκαν επίθεση πέντε ιταλικών καταδιωκτικών Fiat CR 42 ,και ο χειριστής πραγματοποιήσε αναγκαστική προσγείωση με διάτρητο κινητήρα, κοντά στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία έξω από το χωριό Βασιλειάδα του Νομού Καστοριάς. Εκεί, ο Τσάντας αντιλήφθη ότι ο Γιάνναρης ήταν νεκρός από τα πυρά που δέχθηκαν.

Ο πρώτος αξιωματικός του πεζικού που έπεσε μαχόμενος στο μέτωπο ήταν, ο διοικητής του 2ου Λόχου του 4ου Συντάγματος Πεζικού, της 1ης Μεραρχίας Πεζικού του Β.Βραχνού , υπολοχαγός ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣ, από την ιταλοκρατούμενη Χάλκη της Δωδεκανήσου.
Πέρασε στην αθανασία κατά την αντεπίθεση της 1ης Νοεμβρίου 1940 για την ανακατάληψη της γραμμής «Γύφτισσα – Οξυά» στη βόρεια Πίνδο.Ήταν 29 ετών.

Οι Έλληνες νεκροί και οι αγνοούμενοι από την 28η Οκτωβρίου μέχρι την 21η Απριλίου 1941 που ο Τσολάκογλου υπέγραψε στην Λάρισα, την άνευ όρων παράδοση του Ελληνικού Στρατού στους Γερμανούς ήσαν 13.748.

Δεν λέμε Χρόνια Πολλά

Το "χρόνια πολλά" το λάνσαρε ο Αβρούρι.

Εμείς στην Εθνική Επέτειο αναφωνούμε:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΖΗΤΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

ΥΓ.Χρόνια πολλά ας λένε ο Κουράκης, η Ρεπούστη και οι διάφοροι άλλοι ξένοι πράκτορες.

Α. Γρέγος: Όχι σε αυτούς που παρέδωσαν σε τραπεζίτες την Εθνική κυριαρχία!

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής κ. Αντώνης Γρέγος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το να απαιτείς να αποκλειστούν εκπρόσωποι του έθνους από εκδηλώσεις είναι παράνομο αντισυνταγματικό αντιδημοκρατικό κινείται στα όρια του φασισμού. 0ι διώξεις που υφίστανται σε βάρος μας κλονίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε αξίες όπως η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, καλλιεργώντας ταυτόχρονα διχαστικό κλίμα.
Το ποιοι είναι εγκληματική οργάνωση το γνωρίζει ο ελληνικός λαός και περιμένει εδώ και χρόνια τη Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι στη φυλακή ούτε στο περιθώριο. Βρίσκεται στα τμήματα που θα παρελάσουν σήμερα βρίσκεται στο λαό που θα χειροκροτήσει. Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να πούμε ένα όχι σε αυτούς που παρέδωσαν σε τραπεζίτες την Εθνική Κυριαρχία.
Σαν βουλευτής Θεσσαλονίκης θα βρεθώ κοντά στον κόσμο που σε κάθε μας βήμα μας δείχνει την αγάπη και τη στήριξη του. Καλή λευτεριά στους δοκιμαζόμενους».

Ο πολεμικός ανταποκριτής Κώστας Παπαδάκης

Ο πρώτος νεκρός δημοσιογράφος του 1940

«…ΚΑΠΟΥ εις το Μέτωπον 3 Νοεμβρίου 1940. Επτά μέρες τώρα και επτά νύχτες πολεμούμε. Τα κανόνια μας, τα πολυβόλα μας, τ’ αεροπλάνα μας, τ’ αδέλφια μας, όλοι εμείς, που αποτελούμε τον ελληνικό στρατό με ψυχή γεμάτη θάρρος κι αυτοπεποίθηση πολεμούμε…Θα νικήσουμε έναν εχθρό μεγαλύτερο και δυνατότερο από μας. Για να δείξουμε σ’ όλους τους λαούς το δρόμο της ελευθερίας και της τιμής…Ας μάθουν όλες οι μανάδες, που έχουν παιδιά στα σύνορα, πως πρέπει να είναι υπερήφανες, γιατί στα παιδιά τους έλαχε ο κλήρος να δείξουν στον κόσμο πως η ελευθερία δε χαρίζεται από κανέναν, αλλά παίρνεται με το σπαθί…».
Από την πρώτη και τελευταία πολεμική ανταπόκριση του Κωστή Παπαδάκη στην εφημερίδα του το «Ελεύθερον Βήμα».

«…Μας αποχαιρέτισε κι έφυγε γελώντας. Ποιος ήξερε αλήθεια, αγαπημένο παλικάρι, πως φεύγοντας με το χαμόγελο στο στόμα απ’ το ειρηνικό γραφείο εβάδιζες με τους άλλους εκλεχτούς προς τους τραχειούς δρόμους που οδηγούν στις απάτητες κορφές της αθανασίας. Να πούμε πως δεν σε κλαίμε θα ήταν ψέμμα. Κι η συνείδησή σου απεχθανόταν το ψέμμα. Όσοι εμείναμε πίσω το μόνο που έχουμε να δώσουμε σε σας, που με το αίμα σας και τα κορμιά σας στεριώσατε την νέα ελληνική ιστορία, είναι ο πόνος μας, είναι το καμάρι μας, είναι ο θαυμασμός μας, είναι η βαθειά ευγνωμοσύνη μας για τη μεγάλη σας θυσία. Τα λόγια μας είναι φτωχά για να σας υμνήσουμε»…

Από τη νεκρολογία για τον Κωστή Παπαδάκη, που δημοσιεύτηκε στο «Ελεύθερο ΒΗΜΑ», λίγες μέρες μετά τον θάνατό του.

Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός μηχανικού Κωστής Παπαδάκης χτυπήθηκε από ιταλική βόμβα στις 4 Νοεμβρίου 1940 στο Νεστόριο , ενώ επιθεωρούσε την γέφυρα του Αλιάκμονα. Ήταν είκοσι εννέα χρόνων. Τον Σεπτέμβρη του 1940 είχε τοποθετηθεί ανταποκριτής της εφημερίδας στο Λονδίνο, αλλά με δική του πρωτοβουλία κατετάγη στο στρατό και πήγε στο μέτωπο.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥΡΙΑ!

Επιτέλους μια παρέλαση χωρίς λαμόγια ανώμαλους και αλκοολικούς.
Δεν θα παραστεί στην παρέλαση ο Ευάγγελος Βενιζέλος,(Xεστήκαμε! ) ούτε η ΔΗΜΑΡ (Xεστήκαμε! ), ούτε ο Γιάννης ο αλκοολικός.
Σε συμπαράσταση στους «καζινίστας» οι ημιανεξάρτητοι Έλληνες του Μπλάκ Λέιμπελ (Χικ) θα σταθούν απέναντι από την εξέδρα.

ΥΓ1.Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην θέση του να παραιτηθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας

28η Οκτωβρίου 2013

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!

28η Οκτωβρίου 1940

Έλληνες μες στα σκοτεινά δείχνουν το δρόμο:
EΛEYΘEPIA
Για σένα θα δακρύσει από χαρά ο ήλιος

Οδυσσέας Ελύτης
Άσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας

28η Οκτωβρίου 1940

Λιώναν το σίδερο, μασούσανε τη γης
O Θεός τους μύριζε μπαρούτι και μουλαροτόμαρο

Οδυσσέας Ελύτης

Άσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας

28η Οκτωβρίου 1940

O φόβος σκάβει ένα λαγούμι και τρυπώνει τρέχοντας

Οδυσσέας Ελύτης
Άσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας

27/10/13

Περί όνου σκιάς

Χαμός! Παφλασμοί εις το πικρό ποτήριο.

Ο Απ. Τζιτζικώστας κάλεσε σωστά και σύμφωνα με το Νόμο τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ανώμαλου και αλκοολικού Κυρ Γιάννη.

Μετά ο Τζιτζικώστας, είπε στο Μέγκα ότι άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην καλέσει στο μέλλον το «Κίνημα» στην παρέλαση με το επιχείρημα ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Τσοχατζόπουλος.

Συρόμενος από τα φοβικά και ενοχικά του σύνδρομα, ο Φον Αντωνάκης, έβγαλε ανακοίνωση με τον κ.Κεδίκογλου, με την οποία ζητά «δηλώσεις μετανοίας» από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις όσων έχουν απομείνει στους κόλπους της πνεούσης τα λοίσθια Ν.Δ.

ΥΓ.Πάει κι αυτή η Κυριακή κι ας καρτερούμε μια άλλη...

EΠΟΣ 1940: Ζήτω ο στρατηγός Χ. Κατσιμήτρος


Ο ηρωικός στρατηγός Χαράλαμπος Κατσιμήτρος, ο διοικητής των ηρώων της 8ης Μεραρχίας, λίγο μετά την συμφωνία της Βάρκιζας, στις 31 Μαΐου 1945, καταδικάστηκε, υπό του ειδικού δικαστηρίου δωσιλόγων, «εις ειρκτήν κάθειρξη 5,5 ετών, «δια διευκολύνσεις που παρείχε στις δυνάμεις Κατοχής», επειδή δέχθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση του Γεωργίου Τσολάκογλου, και διετέλεσε Υπουργός Εργασίας και Γεωργίας από τις 16 Απριλίου 1941 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του 1941 που υπέβαλε την παραίτησή του.

Έτσι αντιμετώπισε το αριστερό κράτος της αγγλοκρατίας τον ηρωικό στρατηγό.Ήταν δωσίλογος επειδή νίκησε τους Ιταλούς. Ήταν δωσίλογος γιατί διέταξε άμυνα μέχρις εσχάτων.
Μετά τη νίκη στον Γράμμο και το Βίτσι, στις 5 Οκτωβρίου του 1949, με βασιλικό διάταγμα του Παύλου, του χαρίστηκε το υπόλοιπο της ποινής του, τον έβγαλαν από τη φυλακή, τον επανέφεραν στο βαθμό του υποστρατήγου εν αποστρατεία και του επέστρεψαν όλα του τα παράσημα.

Ο Χαράλαμπος Γ. Κατσιμήτρος απέθανε στην Αθήνα στις  20 Φεβρουαρίου 1962 σε ηλικία 76 ετών.

Η Ημερήσια Διαταγή του  Χρ. Κατσιμήτρου στις 30/10/1940

ΕΠΙΤΕΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΙΙΙ. ΓΡΑΦ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Αριθ. Πρωτ. 30904
                                  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

" Λήξαντος του προκαλυπτικού αγώνος, από σήμερον η Μεραρχία κατέχει την ωργανωμενην τοποθεσίαν δι' όλων των δυνάμεών της. Επί της τοποθεσίας ταύτης θα δοθή ο αποφασιστικός αγών προς τον εχθρόν.
Ο αγών θα διεξαχθή μετά πείσματος και επιμονής ακαταβλήτου.
 Άμυνα καρτερά επί των θέσεών μας μέχρις εσχάτων.
Ουδεμία ιδέα εις ουδένα να υπάρχη περί υποχωρήσεως.
Μέχρι τούδε τα προκαλυπτικά τμήματα συνεπτύσσοντο συμφώνως τω σχεδίω Υποχωρητικού Ελιγμού. Ήδη πάντες, από του Στρατηγού Διοικητού της Μεραρχίας μέχρι και του τελευταίου στρατιώτου, θα αγωνισθώμεν επί των θέσεών μας.
Και εν ανάγκη θα πέσωμεν όλοι υπερασπιζόμενοι αυτά..."

Ψήφισαν και οι… «βελούδινοι»

Η χαρά της «Δημοκρατίας», υπό τη σκέπη της Μεγάλης Στοάς, οι εκλογές στην Τσεχία. Μόλις το 59% από τους 8,4 εκ. ψηφοφόρους πήγε στις κάλπες. Ετσι κι αλλιώς εκει τίποτα δεν αλλάζει. Ποτέ και κανένας δεν βομβάρδισε την Πράγα.

23 κόμματα και 5.900 «υποψήφιοι –κομπάρσοι» πήραν μέρος στο πανηγύρι. Πρώτοι ήρθαν «Σοσιαλδημοκράτες» του γεννημένου το 1971 Μπούχουσλαβ Σουμπότκα, με 20,45% και 50 έδρες από τις 200. Στη δεύτερη θέση το νεόκοπο νεοφιλελεύθερο κίνημα ΑΝΟ 2011 ενός γεωργιανού επιχειρηματία, του Αντρέι Μπάρμπις, που έγινε δισεκατομμυριούχος στην Τσεχία, και ο οποίος στο παρελθόν ήταν πράκτορας της μυστικής αστυνομίας της Τσεχίας STB. Το ΑΝΟ 2011 πήρε 18,65% και 47 έδρες, ενώ τρίτο ήταν το Κομμουνιστικό Κόμμα Τσεχίας με 14,91% και 33 έδρες, με το οποίο κανένα κόμμα δεν αποδέχεται να συνερτγαστεί αφου προσωποιούν το «επάρατο παρελθόν»!
 Οι «Σοσιαλδημοκράτες» θα δέχονταν όμως ψήφο ανοχής.

Τέταρτο κόμμα το επίσης νεοφιλελεύθερο ΤΟΠ 09 του πρώην υπουργού Εξωτερικών κόμη Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ με 11,99% και 26 έδρες. Ο κόμης την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές « κατέβηκε από τον Όλυμπο» και έκανε βόλτες με πλοίο στον ποταμό Βλτάβα για να πιεί μια μπύρα με τους ψηφοφόρους του.
Το Δημοκρατικό Κόμμα Πολιτών του πρώην πρωθυπουργού Πετρ Νέτσας έπεσε στο 7,72% από το 20,2% που είχε στις προηγούμενες εκλογές και θα έχει 16 έδρες.
Στην έκτη θέση ένας ακόμα αλλοδαπός » μεγαλοεπιχειρηματίας . Ο ιαπωνικής καταγωγής Τόμιο Οκουμάρα του οποίου το κόμμα «Αυγή της Άμεσης Δημοκρατίας», έλαβε 6,88% και 14 έδρες. Τις ίδιες έδρες θα έχει το Χριστιανοδημοκρατικό-Λαϊκό Κόμμα που το ψήφισε το 6,78%.

Εκτός βουλής έμειναν οι κλώνοι των γερμανικών κομμάτων.
Οι «πράσινοι-Grünen» πήραν μόνο 159,025 ψήφους και οι «Πειρατές- Piratenpartei» 132,417.
Οι ευρωσκεπτικιστές «Svobodní» πήραν μόνο 2.46% και έμειναν και αυτοί εκτός βουλής.

Η πλάκα είναι ότι οι νεοφιλελεύθεροι επιχειρηματίες και ο Κόμης έχουν 87 έδρες και μαζί με τους χριστιανοδημοκράτες πιάνουν τους 101, οπότε αντίο Γλαρέντζα για τους «πρώτους» Σοσιαλδημοκράτες, εκτός και η Στοά αποφασίσει διαφορετικά.

26/10/13

ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ: Επίθεση αποφυλάκισης;

Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, διέψευσαν κατηγορηματικά το ότι Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον  Βίκτωρα Ρέστη, λέγοντας ότι , «κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα ώστε να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει ο εφοπλιστής».

H απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης … από τους Εβραίους πότε έγινε ρε παιδιά ;



Εντάξει ! Ήταν του αγίου Δημητρίου αλλά με το Ιουλιανό, όταν ο ντονμές Ταξίν Πασάς, υπέγραψε, (για τους δικούς του λόγους), στις 11 το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου/8 Νοεμβρίου 1912, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, τα πρωτόκολλα παράδοσης της Θεσσαλονίκης στον ελληνικό στρατό. Στο Λονδίνο όμως, έγραφε 8 Νοεμβρίου 1912.

Το πρωί της 27ης Οκτωβρίου/9ης Νοεμβρίου εισήλθε στη Θεσσαλονίκη η μεραρχία του στρατηγού Κλεομένη Κλεομένους με 3.000 άνδρες και στρατωνίστηκε κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, ενώ δύο τάγματα ευζώνων προχώρησαν και ύψωσαν την ελληνική σημαία στο Διοικητήριο, στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο της παραλίας και στην κορυφή του Λευκού Πύργου. Παράλληλα η ΙΙα Μεραρχία του στρατηγού Καλλάρη προέλασε και κατέλαβε την περιοχή του Μελισσοχωρίου.

Η είσοδος του έφιππου Κωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη έγινε στις 11 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου/10 ης Νοεμβρίου 1912 και ο Βασιλιάς Γεώργιος μπήκε στην θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου/11 Νοεμβρίου 1912, και η δοξολογία στο ναό του Αγίου Μηνά, που την περίοδο 1890-1912 ήταν ο μητροπολιτικός ναός των ορθοδόξων της Θεσσαλονίκης, έγινε στις 30 Οκτωβρίου/12 Νοεμβρίου 1912 και χοροστάτησε ο τότε μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Γεννάδιος (1912-1951).

Αυτά για τις ημερομηνίες και την σειρά των γεγονότων.

Όμως οι Ρωμανιώτες και Σεφραδίτες Εβραίοι της «Σελανίκ» της «Νέας Ιερουσαλήμ» δεν παραδόθηκαν.
Αντίθετα, οι Εβραίοι ζήτησαν καταρχήν από τους διοικητές των γαλλικών και των αγγλικών πολεμικών πλοίων, που είχαν καταπλεύσει στη Θεσσαλονίκη, να λάβουν μέτρα για την προστασία των Εβραίων της πόλης που «απειλούνταν εξ αιτίας της άφιξης των Ελλήνων» και ζήτησαν από «το βουλγαρικό επιτελείο», μετά την είσοδο των βουλγάρων στην πόλη, «να προστατεύσουν με περιπόλους τη φτωχή εβραϊκή συνοικία».

Η εβραϊκή κοινωνία της της Σελανίκ επιδίωξε, αρχικά, την επιστροφή στο status quo ante και εν συνεχεία κινήθηκε δραστήρια για την αυτονόμηση της «Μακεδονίας».

Τον Απρίλιο του 1913 στάλθηκε στο Λονδίνο τριμελής επιτροπή με επικεφαλής τον Χαλήμ Σαμή στην οποία μετείχε και ένας Νασήμ Ρούσο, για να ζητήσουν να δημιουργηθεί το ανεξάρτητο κράτος της Μακεδονίας», με πρωτεύουσα τη Σελανίκ-Σολούν στα εδάφη των τριών Σαντζακίων Θεσσαλονίκης Σερρών και Δράμας, με την εγγύηση των μεγάλων δυνάμεων. Μάλιστα ο Νασήμ Ρούσο, έδωσε συνέντευξη στους Τάιμς και είπε ότι ο πληθυσμός της «Σελανίκ» αποτελείται αποκλειστικώς από ισπανόφωνους ιουδαίους που δεν έχουν καμιά σχέση φυλετική θρησκευτική και γλωσσική ούτε με τους Έλληνες ούτε με τους Βουλγάρους.

Το σχέδιο αυτό για το Ισραήλ των Βαλκανίων το απέρριψε βασικά το Σιωνιστικό Συνέδριο που είχε αποφασίζει Παλαιστίνη και μόνο Παλαιστίνη.

Στη συνέχεια όλες οι τάσεις του εβραϊσμού της Θεσσαλονίκης, επιδίωξαν τη διεθνοποίηση των καζάδων της Θεσσαλονίκης και των Γιαννιτσών δηλαδή μια έκταση 400-600 τ.χ, με πληθυσμό 250.000 κατοίκων από τους οποίους οι 137.000 ήσαν Ιουδαίοι και περίπου 70.000 ντονμέδες.
Το σχέδιο αυτό για τη διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης που θα είχε την εγγύηση των μεγάλων δυνάμεων και στην οποία την εξουσία θα ασκούσε το συμβούλιο των Γενικών Προξένων, το υιοθέτησε το Υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας και το υπέβαλε στη διάσκεψη του Λονδίνου, αλλά απερρίφθη πρώτα από το Σιωνιστικό Συνέδριο και ακολούθως από την Αγγλία, και τη Γαλλία .

Σπύρος Χατζάρας

Η Αλήθεια δεν έχει Χορηγό 24-10-2013


Επιτέλους PEARSON και BURLINGTON στο σκαμνί

Στις 24/10/2013 ξεκίνησε επιτέλους στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη των νομίμων εκπροσώπων των εταιρειών BURLINGTON B.V. και PEARSON EDUCATION LIMITED που επί σειρά ετών κατείχαν σημαντικό μερίδιο στα βιβλία εκμάθησης αγγλικών που χρησιμοποιούν τα ελληνικά φροντιστήρια και μαθητές, και παραβίαζαν το δίκαιο του ανταγωνισμού στην Ελλάδα. (Ν703/77).

Η PEARSON EDUCATION LIMITED είναι 100% θυγατρική του μεγαλύτερου εκδοτικού οίκου του κόσμου, της PEARSON PLC, ιδιοκτήτριας και των FINANCIAL TIMES, και η BURLINGTON B.V. είναι η μεγαλύτερη εκδοτική εταιρεία του Ισραήλ. Για τις παράνομες πράξεις τους οι δυο εταιρείες τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού με την απόφαση 455/2009 με πρόστιμα σχεδόν 10.000.000 ευρώ, τα οποία το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, οριστικοποίησε απορρίπτοντας επί της ουσίας τις προσφυγές τους δεχόμενο μόνο μείωση προστίμου κατά 50%.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, παρά τις ενστάσεις της υπεράσπισης, δέχθηκε την παράσταση ως Πολιτικής Αγωγής της ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΑ ΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ, με δεδομένη την άμεση ζημιά που υπέστη από τις παράνομες πρακτικές των δυο εκδοτών επί σειρά ετών.
Η συνέχεια της δίκης ανεβλήθη για τις 18/3/2014 για να συνεκδικαστεί με συναφή δίκη των εταιρειών PEARSON και ΑΠΟΛΛΩΝ (Βασίλης Κέρτσικωφ, Αρίστος Δοξιάδης, Νίκος Αντωνιάδης κλπ).

Διαβάστε σήμερα την ΑΛΦΑΕΝΑ


Μπουτάρη ανιστόρητο , ανώμαλο, και αλκοολικό θέλανε, Μπουτάρη πήρανε !

Ο ανώμαλος αλκοολικός με τους δικούς του στο gay parade
Οι Θεσσαλονικείς, που έλεγε ο «εθνάρχης», με εγγύηση του ΠΑΣΟΚ, ψήφισαν τον Γιάννη τον αλκοολικό για δήμαρχο. Μπουτάρη θέλανε, Μπουτάρη πήρανε. Αυτοί φταίνε που τον ψήφισαν. Το ΠΑΣΟΚ πάντως τη δουλειά του την έκανε.

Και που τον χάνεις τον Γιάννη τον αλκοολικό, σε καμιά εκδήλωση για τον Κεμάλ, για το τούρκικο τζαμί, και στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων τον βρίσκεις. Στην Τούμπα πάντως τα ΠΑΟΚια τον έκραξαν.«Μπουτάρη Ανιστόρητε, ανώμαλε, αλκοολικέ» του έγραψαν!

Ο Ανιστόρητος , ανώμαλος, και αλκοολικός Γιάννης , ο δήμαρχος, το σκέπτεται για το αν θα πάει στην παρέλαση. Άμα ήταν το gay parade δεν θα το συζητάγαμε!

Μετά τον γάμο έρχεται η κηδεία

Φον ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ : Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ

Απόσπασμα από την Προεκλογική του Ομιλία στο Αιγάλεω 7/4/2012

«Το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
-Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα:
-Την θέλει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να πέσει στα «μαλακά» και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες του που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν, αλλά δεν θα γλιτώσουν...
-Τη συγκυβέρνηση την στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Και όσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ή έτσι νομίζουν. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.
-Την συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα ή έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση «αδύναμη» και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη».

Δύο μήνες μετα,  ο Φον Αντωνάκης και ο επάρατος «Συνταγματολόγος», με τις τεράστιες ευθύνες, συγκυβέρνησαν, όπως ακριβώς ήθελαν τα «συμφέροντα» και οι «δυνάμεις», μέσα ή έξω από την Ελλάδα, που "θέλουν μια κυβέρνηση «αδύναμη» και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη".
Όπως το προέβλεψε και το προείπε ο φον Αντωνάκης.

Προχθές, μετά την παρατεταμένη συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών του «Συνταγματολόγου», για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, o  Φον Αντωνάκης και ο επάρατος «Συνταγματολόγος», υπέγραψαν συμβόλαιο συμβίωσης και συγκατοίκησης μακράς πνοής. Παντρεύτηκαν δηλαδή παρά φύσιν , με κουμπάρες τη Δωροθέα και την Κριστίν.

ΥΓ.Μουρούτηδες και «παλικάρια» γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Φαρμακοποιός κρεμάστηκε στο Αιγάλεω

Ο αυτόχειρας ήταν 58 ετών. Πατέρας με δύο παιδιά. Το φαρμακείο του μέσα στο οποίο κρεμάστηκε ήταν, επί της οδού Εδέσσης & Φλωρίνης στο Αιγάλεω.
Τον έσπρωξε στο απροχώρητο ο ΕΟΠΥΥ με τα λεφτά που του χρώσταγε και τον οδήγησε να βάλει τέλος στην ζωή του...

25/10/13

Συμβόλαιο θανάτου για τον Ρέστη;

Τον μαχαίρωσαν μέσα στον Κορυδαλλό!

Αλβανός κρατούμενος χτύπησε με μαχαίρι τον προφυλακισμένο μεγαλοεφοπλιστή την ώρα του προαυλισμού.
  Έκτοτε έπεσε πέπλος σιωπής. Ούτε ενημέρωση, ούτε διαρροές από την ανάκριση και τους μάρτυρες, ούτε καν στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Ρέστη και ενός φύλακα που επίσης δέχθηκε επίθεση, ούτε για το που νοσηλεύονται.
Ούτε καν μάθαμε αν ο Ρέστης πλήρωσε για την επίθεση δεδομένου ότι οι δικηγόροι του έλεγαν ότι «οι συνθήκες κράτησής του δεν διασφαλίζουν τον εφοπλιστή από πιθανούς εκβιασμούς».
Αντίθετα έριξαν την περίεργη είδηση ότι «κρατούμενος τραυμάτισε δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στον Κορυδαλλό».

CIA και MI6 πουλάνε την πρέζα

Οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία έστησαν
την αυτοκρατορία ναρκωτικών του Αφγανιστάν

Η Είδηση είναι ότι οι βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες SIS, (Secret Intelligence Service ) γνωστές και σαν MI6, αναζητούν στελέχη από άλλες υπηρεσίες για την δημιουργία της ομάδας (Task Force) που θα αναλάβει την «εποπτεία» της παραγωγής και διακίνησης ηρωίνης στο Αφγανιστάν, μετά την αποχώρηση των βρετανικών στρατευμάτων το 2014 .
Η «Αφγανική βιομηχανία της ηρωίνης» έχει πολύ υψηλή προστασία με τζίρους που ξεπερνάνε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, και πολύ υψηλά κέρδη που διασφαλίζονται , ξεπλένονται και διακινούνται από τις τράπεζες του Λονδίνου . Ο Αγγλικός στρατός έχει την «αποκλειστική προστασία» της επαρχίας Χελμάντ (Helmand) οπού καλλιεργούνται 750,000 στρέμματα με παπαρούνα.
Το 2005 πρίν αναλάβουν οι Άγγλοι η καλλιέργεια της παπαρούνας γινόταν σε 250.000 στρέμματα. Έκτοτε τριπλασιάστηκε λόγω της ανόδου των τιμών και της ζήτησης. Συνολικά στο Αφγανιστάν καλλιεργούνται 2.000.000 στρέμματα από τα οποία βγαίνει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.
Η Διεθνής Κοινότητα που έχει επί του παρόντος πάνω από 100.000 στρατιότες στο Αφγανιστάν είναι πολύ απασχολημένη με την αποκατάσταση της «ασφάλειας στη χώρα», και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και με την «δημοκρατική ηρωίνη». Βρέθηκε όμως η λύση. Άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού της παραγωγής από τους ΟΗέδες της UNODC και μειώθηκε σταιστικά.
Βέβαια όλος ο κόσμος ξέρει ότι η CIA και η MI6 ελέγχουν τη διακίνηση των ναρκωτικών στον κόσμο, και από τα κέρδη χρηματοδοτούν όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
Άλλωστε οι βρετανικές υπηρεσίες άρχισαν την παραγωγή οπίου και ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Δική τους είναι αυτή η βιομηχανία. Και οι αυτοκρατορικές υπηρεσίες επέβλεπαν τη διακίονηση του Πρόκειται για τη βιομηχανία τους πληροφοριών έτρεχαν κόσμο της διακίνηση του οπίου στη δεκαετία του 1840 κατά την εποχή του πολέμου του οπίου μεταξύ της Κίνας και της Μεγάλης Βρετανίας. (1839-1860).

Ιθύνοντες και σκοτεινές δυνάμεις

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ  ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 
ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ

Παρέμβαση του Ιδρύματος Προασπίσεως Ηθικών Πνευματικών Αξιών

Πηγή http://www.fotgrammi.gr  

Οι νομάδες Ρομά οι ἀθίγγανοι, οι αποκαλούμενοι κοινώς είτε τσιγγάνοι είτε γύφτοι, θα μπορούσαν να γίνουν χρήσιμοι πολίτες εάν δεν τους είχαν εγκαταλείψει πλήρως ἡ Πολιτεία, οι Δημοι , η πνευματική κα θρησκευτική ηγεσία, που κόπτονται μόνον υπὲρ αλλοφύλων επιδρομέων και ουδόλως για τους Έλληνες υπηκόους Ρομά , επισημαίνεται στο άρθρο της «Φωτεινής Γραμμής», στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά η προσπάθεια του θρυλικού γέροντα Αυγουστίνου Καντιώτη, τότε Μητροπολίτη Φλωρίνη, που βάπτισε ομαδικά τους νομάδες αθίγγανους της Φλωρίνης που έρρεπαν πρὸς την εγκληματικότητα.

Ιδιαίτερη σημασία ωστόσο έχουν οι ακόλουθες επισημάνσεις της Φωτεινής Γραμμής:

-Μήπως οι ιθύνοντες της πολιτείας καλύπτουν μερικά κοινωνικά φαινόμενα και πληγές και τα υποθάλπουν, για να τα ανασύρουν εν καιρω για να αποπροσανατολίζουν την κοινωνία από πληθώρα άλλων καυτών κοινωνικών, εθνικών και οικονομικών προβλημάτων καί να διευκολύνουν πονηρά σχέδια των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων ; Εν προκειμένω να πετύχουν να υπερψηφισθή ακωλύτως και ὁ αντιχριστιανικὸς αντιρατσιστικὸς νόμος;

-Μήπως και αυτὸν τον ανεγκέφαλο, που διέπραξε το στυγερότατο έγκλημα εναντίον του αριστερού οργανοπαίκτη, τον έβαλαν αρχικώς στο Κ.Κ.Ε. και μετά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και του υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν διανοητικώς ανάπηρο, για να έχουν την προβοκάτσια ; ; ;

-Μήπως και τους 500 γνωστούς αγνώστους τους υποθάλπουν οι διάφορες υπηρεσίες, για να τους χρησιμοποιούν κατά βούλησι αναλόγως των περιστάσεων ;

-Δεκάδες χιλιάδες νουνεχείς Έλληνες πιστεύουν απολύτως ότι όλα αυτὰ τα «παρατράγουδα» είναι καθαρή σκηνοθεσία των πανούργων ιθυνόντων, για νὰ αποπροσανατολίζουν τον λαὸ καὶ νὰ επιβάλλουν τα καταχθόνια σατανικὰ σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, τις οποίες υπηρετούν.

-Ανάγκη λοιπόν να ἀφυπνισθουν όλοι και να αντιδράσουμε εγκαίρως και ευκαίρως.

  Ολόκληρο το άρθρο της «Φωτεινής Γραμμής» εδώ…… http://www.fotgrammi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=796:kayta-------------&catid=29:2009-07-31-01-42-16

Κιόλες λεν αλλάχ-αλλάχ

Κι όλες λεν αλλάχ-αλλάχ, Αρχοντώνη μου!

ΥΓ. Κλαίνε στα χαρέμια οι σκλάβες
   Τρέμουν την οργή του Πασά

Εϊ γκιουλέ ολσούν! (Σε καλό να βγει)

Ο Τουρκορθόδοξος Αρχοντώνης προσεύχεται για τον Κεμάλ

Ο επικεφαλής της Τουρκορθόδοξης Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης, επισκέφθηκε το δήθεν σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και το Μουσειο Κεμάλ Ατατούρκ με το κέρινο ομοίωμα του ντονμέ σφαγέα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού.
Ο Τουρκορθόδοξος Αρχοντώνης, ο συνεχιστής του έργου του παπα-Ευθύμ Καραχισαρλίογλου, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.romfea.gr :
 
 «Νοιώθουμε χαρά που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ. Ευχόμενοι, ο Θεός( o Aλλάχ) να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο (ο Αλλάχ), οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του «Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη» όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας».

Όσοι είσαστε στη Θεσσαλονίκη, μην ξεχάσετε να τον χειροκροτήσετε το απόγευμα στις 17.00 που θα πάει στον Άγιο Δημήτριο.

ΥΓ.Γαμω την Τουρκία σας!

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, (Βαλεργάκης ,Λαμτζίδης, Γιάννα (Παναγοπούλου, όμως) &Co),   δεν έδωσε άδεια στους δικηγόρους του Παπαγεωργόπουλου, που επιμένει να δικαστεί τώρα στο Εφετείο για να αποδείξει την αθωότητά του, να τον υπερασπιστούν.
  Με δυό λόγια οι συνδικαλιστές, θέλουν ομόφωνα τον Παπαγεωργόπουλο στη φυλακή και την κυβερνητική προπαγάνδα αλώβητη;

H Aλήθεια δεν έχει Χορηγό 22-10-2013


24/10/13

OXI ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ TZAMI ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

AΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ TOY ΤΕΜΕΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Για 5η φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση του σουνίτικου τεμένους στον Βοτανικό, καθώς καμία από τις 25 εταιρείες που έλαβαν τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσε προσφορά.

Είπαμε, τζαμί στον ελαιώνα,
στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας
δεν θα γίνει ποτέ!

Που οδεύομεν;

Ντοκουμέντο σοκ για το σάπιο πολιτικό σύστημα

Φωτογραφία σοκ από το παρελθόν. Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου με τον σύμβουλο του Χαράλαμπο Βουρλιώτη που σήμερα είναι αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Αυτομάτως τίθενται σοβαρά ερωτηματικά για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης όπως επιβάλλει το δημοκρατικό δόγμα της διάκρισης των τριών εξουσιών.

Όταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατελέσει στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Πετσάλνικο και προηγουμένως υπό τον κ. Σταθόπουλο, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης πάει περίπατο και η Δημοκρατία μπαίνει στον Γύψο.

Κοροϊδεύουν τον Κόσμο

Είπε ο «συνήγορος του καταναλωτή» όσοι χρωστάνε ςστο κράτος να σπεύσουν στις τράπεζες να δηλώσουν ποιο λογαριασμό διαλέγουν για να ε3φαρμοστούν οι «ευεργετικές διατάξεις», του άρθρου 20 του νόμου 4161/2013 που τέθηκε σε ισχύ από τις 14 Ιουνίου 2013.
Ε ! λοιπόν, δεν υπάρχει καμιά προετοιμασία στις τράπεζες, ούτε σχετικό έντυπο. Τίποτα απολύτως.
Απλά κοροϊδεύουν στεγνά τον κόσμο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ

Σήμερα στις 12:00 στο www.axisradio.gr   (και σε επανάληψη στις 21:00) μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό». Ο Σπύρος Χατζάρας σε μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ

Λένε Ναι στη διαπλοκή και στην επέτειο του Όχι

Καινούργιο δωράκι κάνει η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στους εκδότες. Η αργία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου την άλλη Δευτέρα, είναι στον αέρα, χωρίς κανείς να γνωρίζει, που θα κάτσει για τους δημοσιογράφους.
Είναι τέτοια η ανικανότητα του γνωστού θιάσου των 6 της πλειοψηφίας στην ΕΣΗΕΑ, που μέχρι χθές δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την μεταφορά της αργίας, η οποία εφέτος ακολουθεί μετά την αργία του Σαββατοκύριακου.
Οι εκδότες άρχισαν από σήμερα να διαφημίζουν ότι οι εφημερίδες της Κυριακής θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο ,τα φύλλα του Σαββατου θα βγουν την Παρασκευή στα περίπτερα αλλά και πάλι κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό αφορά όλες τα εκδόσεις.
Η πρόβλεψη είναι ότι στις εφημερίδες άλλοι θα δουλεύουν Κυριακή άλλοι Δευτέρα . Άλλωστε υπάρχει πρόταση να κυκλοφορήσουν την Δευτέρα τα αθλητικά φύλλα αλλά δεν συμφωνούν όλοι οι εργοδότες και επί πλέον αρνούνται να πληρώσουν το διπλό μεροκάματο, που προβλέπει η ΣΣΕ για όσους δουλεύουν Κυριακή.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και γα το πώς θα εργασθούν το Σαββατοκύριακο αλλά και την Δευτέρα οι δημοσιογράφοι στα ραδιοτηλεοπτικά.
Τελικά μόνο οι συνάδελφοι της ΕΡΤ θα συνεχίζουν να εργάζονται απέναντι στην κυβερνητική πολιτική του μαύρου, ενώ Μάναλης και Σία κοιτανε πώς θα τους φάνε τις αποζημιώσεις.
Το ίδιο ισχύει και για τους διμηνίτες της «ΔΤ» και όσους είναι σε λίστα αναμονής του Καψή. Και η πλειοψηφία της παρακμής στην ΕΣΗΕΑ επιμένει κλείνει τους δικούς της λογαριασμούς επειδή βλέπει την αυλαία να πέφτει.

-H Πρόεδρος Μαρία κάπου στη Θράκη κάνει πρόβα για τον Μάη με βραβεία.
-Ο ταμίας κινείται υπερατλαντικά, για να γυρίσει να νοικιάσει το μαγαζί στον κολλητό της πλειοψηφίας με την εταιρία μαιμού.
-Ο Τρίμης παζαρεύει την απόλυση του από την παλιά Ελευθεροτυπία, με υπόγεια συμφωνία για να το παίξει και άνεργος, επειδή ξέρει αυτός…
-η ΓΓ στήνει μηχανή στο site της ΕΣΗΕΑ , ώστε να δημοσιεύει, λέει, μικρές αγγελίες σε όσους…ζητάνε ανέργους
-ο βήτα αντιπρόεδρος τα δικά του.

Μέσα στην τρέλα όμως έσκασε και μια κρίση υστερίας χθές στον 6ο όροφο με την ΓΓ να μην μαζεύεται με τίποτα. «Μας λένε ντενεκέδες» τσίριζε φανερά ενοχλημένη-αλλά με καθυστέρηση- από την ανακοίνωση της ΚΕΔ, που από την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε και αυτήν για το σκάνδαλο με τις 15.000  ευρώ τον μήνα, τις οποίες πληρώνει η ΕΣΗΕΑ για τις αμοιβές ημετέρων στην προεδρική τους αυλή.
Σκέψου να βγει κι ο λογαριασμός…
                                                                                     
23/10/2013

Kίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

H Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής , οι βουλευτές του κόμματος και οι ποινικολόγοι που ασχολήθηκαν με την σκευωρία κατά του κόμματός παρέθεσαν χθες συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Crystal City, στην οποία αποκάλυψαν ότι η πολιτική σκευωρία είχε προαναγγελθεί από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη και τις εξελίξεις τις επέβαλαν, «Ξένα κέντρα εξουσίας».

Αποκαλύφθηκε ακόμα ότι το σαθρό κατηγορητήριο ο Άρειος Πάγος το αντέγραψε από τον δημοσιογράφο Ψαρά και ότι οι 6 προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες έχουν σχέσεις με τη ΝΔ.
Για όσους ενδιαφέρονται το βίντεο της συνέντευξης είναι εδώ….. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-jeskepazoume-thn-athlia-skeuwria-kata-ths-chrushs-aug  

23/10/13

Εκλογομαγειρείον

Σύμφωνα με τις φανερές και τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν έχει δυναμική ανόδου, και δεν έχει αποκτήσει δηλαδή «αέρα εξουσίας» παρόλο το σπρώξιμο.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα του Ιουνίου του 2012, αλλά παραμένει πάνω από τα επίπεδα των εκλογών του Μαΐου. Αυτό δεν πρέπει να το προσπερνάμε. Και οι δύο μονομάχοι είναι κοντά στους 1.300.000- 1.400.000 ψήφους. Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 45% έναντι 35% του ΣΥΡΙΖΑ. Περίπου το 30%, κάνει υπομονή, και εξακολουθεί να ελπίζει στο «μνημόνιο» και στην άφιξη της μανδάμ Ανάπτυξις.
Η ελπίδα και ο φόβος φυλάνε τα έρημα.
Το 72% των Ελλήνων αποδέχεται ότι το μνημόνιο στήθηκε με στόχο κυρίως της διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη γενική στάση τους απέναντι στο «συνταγματικό τόξο».
Αν υποθέσουμε μια συμμετοχή στις εκλογές, γύρω στα 6.500.000, τα 2.000.000 είναι «αδιευκρίνιστοι», τα 2.700.000 είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ οι 700.000, είναι Χρυσή Αυγή. Έτσι είναι τα πράγματα.
Από τους άλλους του «Συνταγματικού Τόξου», σε πολύ γενικές γραμμές: ΚΚΕ 230,000, ΠΑΣΟΚ 220,000, ΑΝΕΛ 180.000, ΔΗΜΑΡ 150,000, ΛΑΟΣ 100.000,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 50.000,ΤΖΙΜΕΡΟΣ 50.000.
Άρα ο καυγάς γίνεται για τα μάτια των… «αδιευκρίνιστων».

Ένα Γκάλλοπ στην Αχαΐα

Ακριβώς όπως το γράφαμε και με τη δημοσκόπηση ΠΑΝΑ. Η εταιρία DATA RC που δραστηριοποιείται στην Αχαΐα έκανε δημοσκόπηση που κατέγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ 34,1%.Στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 είχε 32,17 %. Μικρή άνοδος λόγω αναγωγής , όρια του «στατιστικού λάθους» . Δηλαδή στασιμότητα.
ΝΔ 23,4%.Σε πραγματικά εκλογικά ποσοστά τον Ιούνιο του 2012 είχε 25,66 %. Μικρή πτώση στα όρια του «στατιστικού λάθους». Δηλαδή ανθεκτικότητα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,1% ενώ είχε 5,93 %. Δηλαδή μεγάλη και πραγματική άνοδος. ΚΚΕ 5,8% ενώ είχε 4,36 %. Δηλαδή στασιμότητα.
ΠΑΣΟΚ 5% ενώ είχε 13,49 %.Δηλαδή κατάρρευση.
ΑΝ.ΕΛ. 4,4% από 6,73 % δηλαδή πτώση
ΔΗΜΑΡ 2% από 6,37 %. Δηλαδή κατάρρευση.
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.15,1% από 5,3%. Δηλαδή προβληματισμός και αναζήτηση.

Όχι και ο Notis ο φελλός

Εντάξει συμφωνώ! Από τον κύκλο των υπόπτων υπουργών θα πρέπει να εξερέσουμε τον Notis, ακριβώς επειδή είναι φελλός.
Οπότε πάει φίφτυ-φίφτυ.

Πώπωωωω έρχεται η Ανάπτυξις. Τώρα στρίβει….

Μετά τα «πανηγύρια» για το ράλι ανόδου ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις  1.152,6 μονάδες με πτώση 4,13 % .
Επειδή η Δωροθέα στο μήνυμα που απηύθυνε προς τους 400 συνέδρους της τέταρτης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που ξεκίνησε χθες στη Νυρεμβέργη, υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των ελληνικών μεταρρυθμίσεων, τα ελληνικά spreads παίζουν γύρω από τις 670 μονάδες βάσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat το ελληνικό χρέος στο β’ τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκε ως ποσοστό στο 169,1% του ΑΕΠ έναντι 160,5% στο α’ τρίμηνο. Δεύτερη , μετά την Ελλάδα, η Ιταλία, με χρέος στο επίπεδο του 133,3% του ΑΕΠ. Ακολουθεί η Πορτογαλία με 131,3% και η Ιρλανδία με 125,7%. Το χρέος της Κύπρου ανέβηκε στο 98,3% από 87,5%. Το χρέος της Γαλλίας, έφθασε στο 93,5% του ΑΕΠ, ενώ το γερμανικό χρέος υποχώρησε στο 79,8%. Η Εσθονία έχει το χαμηλότερο επίπεδο χρέους στην ευρωζώνη, στο 9,8%, ενώ ακολουθεί το Λουξεμβούργο με 23,1%.
Στο σύνολο της ευρωζώνης, το δημόσιο χρέος των 17 χωρών, αυξήθηκε στο 93,4% του συνολικού ΑΕΠ  της ευρωζώνης από 89,9% το τρίτο τρίμηνο του 2012.
Τα spreads για την Ελλάδα είναι στις 668 μονάδες βάσης, της Πορτογαλίας χωρίς Γερμανική στήριξη στις 438, της Ισπανίας που βγήκε από τη διετή ύφεση στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2013, χωρίς μνημόνιο, στις 241 και της Ιταλίας στις 232.  
Το ευρώ εξακολουθεί να στηρίζει το δολάριο. Είναι στα 1,37555.

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο


Ο Μπλάκ λέιμπελ στη Βουλή την κυβέρνηση γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου τον οποίο έδωσαν στεγνά μέχρι και οι Νιου Γιόρκ Τάιμς, που κατηγόρησαν τον κεντρικό τραπεζίτη περίπου ως «απατεώνα και λαμόγιο», και είπε ότι θέλουν να καλυφθούν οι υποθέσεις του Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.

Του απάντησε ο υιός του ΔΟλιου κυρ Σταύρου που διορίστηκε από τον μπαμπά του κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΟΛιου συγκροτήματος, και είπε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και είναι ανεπάγγελτος.
Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».

Ο ΔΟΛιος Παντελής του κυρ Γιάννη υπερασπίστηκε την παράγκα του και είπε ότι «Η ΕΡΤ των παρεμβάσεων και της συνδικαλιστικής ασυδοσίας δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει».

Από δω και πέρα ασυδοσία MPRAMOS+ TELMACO & Co μόνον.
Στους 2 μήνες λειτουργίας της παράγκας έχουν ξοδευτεί 1.832.000 ευρώ, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές, και επειδή δεν έφαγαν αρκετά παρατείνεται το μεταβατικό καθεστώς της παράγκας για άλλους 10 μήνες. 149 βουλευτές πάντως είπαν «ναι» στην παράγκα.

ΥΓ. Αυτή είναι η Φαυλοκρατική Κλεπτοκρατία
σε όλο της το μεγαλείο.

Καλά νέα για τους Επενδυτές

Έρχεται πείνα και ανεργία για τους πολλούς

Τα κακά νέα για την απασχόληση στις ΗΠΑ έσπρωξαν τις μετοχές προς τα πάνω. Ο Dow Jones έκλεισε χθες στις 15,467.46 μονάδες, κοντά στο ιστορικό ρεκόρ όλων των εποχών των 15,709.58 μονάδων της 18ης Σεπτεμβρίου 2013.
Πάντως ο δείκτης Standard & Poor's 500 έκανε χθές το δικό του ιστορικό ρεκόρ. 1,754.67 μονάδες. Και αυτό επειδή η κεντρική τράπεζα θα συνεχίζει να τυπώνει πληθωριστικό χρήμα, (για να βοηθήσει την απασχόληση), που θα το δανείζει φθηνά.

Έτσι το χρηματιστήριο θα συνεχίζει να ανεβαίνει, οι τιμές των ακινήτων δεν θα πέσουν και το αμερικάνικο δημόσιο θα συνεχίσει να βρίσκει αγοραστές για τα δικά του «κωλόχαρτα».
Αυτά είναι τα καλά νέα για τους ωραίους και Ναζωραίους των αγορών.

Για τους πολλούς έρχεται βροχή έρχεται μπόρα.

Από την 1η Νοεμβρίου τελειώνει το ειδικό πρόγραμμα του Ομπάμα για την ενίσχυση της λιανικής αγοράς, και τα δελτία τροφίμων με τα οποία ζουν 47.6 εκ. αμερικανοί θα μειωθούν κατά 36 δολάρια τον μήνα.
Σήμερα μια τετραμελής οικογένεια φτωχών επιβιώνει με 272 δολάρια σε δελτία τροφίμων. Και αυτά θα γίνουν 236.
Και έρχονται και νέες μειώσεις στο πλαίσιο της «συμφωνίας» για τον προϋπολογισμό.

Οι περισσότεροι από τους φτωχούς δεν έχουν ιδέα για το κακό που τους περιμένει και θα το μάθουν απότομα και «ίσως το πάρουν στραβά» για αυτό στις ΗΠΑ προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις βίαιες αντιδράσεις των πεινασμένων. Η αστυνομία έχει οδηγίες και σχέδια για «μίνι - ταραχές» που όμως μπορεί να γίνουν και «μάξι», δεδομένου ότι μόνο το 19% των πολύ χαζών αμερικάνων εμπιστεύονται την κυβέρνηση του , και μόνο το 23% του συνόλου των Αμερικανών έχουν θετική άποψη για το Κογκρέσο .

Η καθοδηγούμενη σουνίτικη τρομοκρατία και η Ρωσία

Το 15% των νομίμων κατοίκων της Ρωσίας
είναι Μουσουλμάνοι .Περίπου 20 εκ.
 Οι περισσότεροι σουνίτες.
Το «χαρτί» της ισλαμιστικής τρομοκρατίας
χρησιμοποιείται και σήμερα για την αποσταθεροποίηση
της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπως έγινε
στη δεκαετία του 80 με τη Σοβιετική Ένωση
και το Αφγανιστάν.

Και να μην ξεχνάμε ότι στο πολυεθνικό Νταγκεστάν, που είναι ο ρωσικός διάδρομος προς τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Κασπίας, μόνο το 4,5% των κατοίκων είναι ρώσοι, ενώ η συγκολλητική ουσία για την πανσπερμία των εθνοτήτων της περιοχής είναι το Ισλάμ.
Το 83% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.
Αυτή την πραγματικότητα υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, μιλώντας σε μουσουλμάνους κληρικούς στην Ούφα, πρωτεύουσα του Μπασκορτοστάν, στη νότια Ρωσία, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις 21 Οκτωβρίου στο Βολγκογκράντ, (Στάλινγκραντ), σε λεωφορείο της γραμμής Μαχατσκάλα-Μόσχα, και την εξουδετέρωση από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας άλλης βόμβας χθες στο Χασάβ-Γιουρτ του Νταγκεστάν.
«Οι εχθροί της Ρωσίας χρησιμοποιούν εναντίον της το εξτρεμιστικό Ισλάμ, με στόχο να την αποδυναμώσουν. Κάποιες πολιτικές δυνάμεις χρησιμοποιούν το Ισλάμ, και τα εξτρεμιστικά ρεύματα στο εσωτερικό του…για να δημιουργήσουν διαμάχες στο ρωσικό έδαφος, τις οποίες μπορούν να διαχειριστούν από το εξωτερικό» είπε ο ρώσος πρόεδρος και κάλεσε τους μουσουλμάνους κληρικούς να βοηθήσουν στη μείωση των εντάσεων.
Ο ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε επίσης τους «εχθρούς της Ρωσίας», ότι σχεδιάζουν την διάσπαση και τον κατατεμαχισμό της ρωσικής Ομοσπονδίας προκαλώντας τις «ισλαμικές αποσχιστικές τάσεις» και καθοδηγόντας εθνικές και θρησκευτικές εντάσεις.
«Οι εντάσεις μεταξύ της Δύσης και του ισλαμικού κόσμου αυξάνονται σήμερα, και κάποιος προσπαθεί να ποντάρει σε αυτό ρίχνοντας λάδι στη φωτιά» πρόσθεσε.
Το λεωφορείο που ανατίναξε στο Βολγκογκράντ η Νάιντα Ασιγιάλοβα

Χάιλ Μάκη

O Μάκης ο Φασίστας και η νεοναζιστική προπαγάνδα

Ο επιχειρηματικός όμιλος της οικογένειας Δασκαλοκάτι, που διαχειρίζεται 22 πολυτελή ξενοδοχεία στην χώρα μας, χρωστάει από φόρους στο κράτος 500 εκ ευρώ και δεν δίνει δεκάρα.
Οι «ανεξάρτητοι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας ,Μυτιληναίος, Βαρδής, Τέρνα Ενεργειακή, Περιστέρης,Ψυχάρης, Μελλισανίδης χρωστάνε 400 εκ. ευρώ στη ΔΕΠΑ, δεν δίνουν δεκάρα και θέλουν «κούρεμα».     
Και ο Μάκης ο φασίστας είπε για ένα χρέος 2000 ευρώ στο κράτος που προκλήθηκε από τις συνεχείς φορολογικές επιβαρύνσεις των οικογενειακών ακινήτων της μεσαίας τάξης, ότι «τα χρέη προς το κράτος πρέπει να πληρώνονται».
Από τους Φτωχούς όμως!
Αυτός ακριβώς είναι ο φασισμός.
Και αυτόν τον ακραιφνή φασίστα ψηφίζουν οι νεοδημοκράτες της Αττικής.

ΥΓ. Και αυτή είναι η ουσία της νεοναζιστικής προπαγάνδας των τοκογλύφων.

22/10/13

«Αυριανιστές» και «Χρυσαυγίτες»

Oι «Αυριανιστές», οι «δασύτριχοι πολίτες.του Κουτσόγιωργα», που έλεγε ο Νιόνιος ο Οβριός , ήσαν τα πιο φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Οι απόκληροι που στήριξαν τις ελπίδες τους στον «Αντρέα».
Τα ίδια ακριβώς κοινωνικά στρώματα, βρήκαν 30 χρόνια μετά, μια Ελπίδα «εκδίκησης», στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ο «δασύτριχος αυριανιστής», είναι το πολιτικό προηγούμενο του «Χρυσαυγίτη». Και όπως οι «Αυριανιστές» δεν έκαναν βήμα πίσω και έμειναν πιστοί στον «Αντρέα», όταν τον έσερνε στα δικαστήρια ο οβριός από την Μονεμβασιά, οι «Χρυσαυγίτες» δεν θα κάνουν βήμα πίσω.
Αλλά οι ηλίθιοι παπαγάλοι του συστήματος δεν διδάσκονται.Και θα ξαναπούν ότι, «η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο».

Σπύρος Χατζάρας

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Ι.Μ. ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Π. ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Μεγαλειώδης συμμετοχή στη λειτουργία για το Τάμα του Έθνους. Παρέστησαν εκατοντάδες θερμοί φίλοι του Τάματος και προσωπικότητες της πνευματικής, δικαστικής και διοικητικής ηγεσίας.
 
 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε τους προσελθόντες συτην Ι.Μ Νταού Πεντέλης για τις εξελήξεις σε ότι αφορά την υλοποίηση επιτέλους 200 χρονια μετα του Τάματος του Εθνους

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «ΠΑΝΑ»

Η δημοσκόπηση του καθηγητή Στατιστικής Επαμεινώνδα Πανά που παρουσιάστηκε από το ΕΧΤΡΑ3 καταγράφει μια Κοινή Γνώμη που αναδιατάσσεται και αλλάζει.
Η δημοσκόπηση επιβεβαίωσε τα προβλήματα του ΣΥΡΙΑΖΑ-ΕΚΜ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να πείσουν , την ανθεκτικότητα της Χρυσής Αυγής , την στασιμότητα της ΚΚΕ αε , και την μεγάλη πτώση ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ.

Η δημοσκόπηση που διεξήχθη στο Σύνολο Αττικής καταγράφει μια αποσυσπείρωση της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, και του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις εκλογές του 2012, και μια βαλτωμένη συσπείρωση της Χρυσής Αυγής.

Κατακόρυφη είναι η πτώση της ΔΗΜΑΡ που από το 7% που είχε στολεκανοπέδιο, πέφτει στο 2,7% , και χάνει 140.000 ψήφους. Αναλογικά στο σύνολο της χώρας, οι απώλειες της υπολογίζονται σε 250.000. Επομένως η επιρροή της ΔΗΜΑΡ σήμερα είναι γύρω στους 150.000 ψήφους, και βρίσκεται κάτω από το 3% και εκτός Βουλής.

Στις εκλογές του 2012, στο λεκανοπέδιο της Αττικής ήταν συγκεντρωμένο το 40% της πολιτικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ , και ήταν πρώτη δύναμη, με 29,3-30,5 %, στο σύνολο της Αττικής. 
Σήμερα παραμένει πρώτη δύναμη, αλλά τον επιλέγει το 24,0%.
Εμφανίζει δηλαδή μια αποσυσπείρωση της τάξης του 5-6,5 % και χάνει περίπου 130.000 ψήφους. Πανελλαδικά αυτό πιθανώς μπορεί να σημαίνει κάτι κοντα στο 1.350.000 ψήφους σε σχέση με τους 1.656.000 του Ιουνίου του 2012.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,  είχε στο λεκανοπέδιο το 2012, το 28% της πολιτικής της επιρροής και την ψήφισε το 25-26,3% .
Τώρα πέφτει κατά 7-7,5% περιοριζόμενη στο 18,6%.
Η απώλειες της είναι περίπου 150.000 ψήφοι, αλλά πανελλαδικά ελπίζει σε 1.300.000-1.350.000, οπότε, η πρώτη θέση και το «μπόνους» των εδρών παίζεται κορώνα γράμματα.

Η Χρυσή Αυγή στο σύνολο της Αττικής είχε 7,2% και τώρα την επιλέγει το 8,6% . Κερδίζει δηλαδή 1,4%. Περίπου 30.000 ψήφους. Περισσότερα κέρδη εμφανίζει στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής όπου, από 10% εκτινάσσεται στο14,5 %. (Με αναγωγή ο καθηγητής Πανάς εκτίμησε την Πανελλαδική της επιρροή στο 11,2-12,6%,δηλαδή γύρω από τις 750-800.000 ψήφους).

Ραγδαία είναι η πτώση των ΑΝΕΛ που από την «ορμή» του 11,2% στο λεκανοπέδιο τον Μάιο του 2012, πέφτουν τώρα στο 5,6% ,δηλαδή στο μισό. Καταρρέει και το ΠΑΣΟΚ που από το 9% έχει πέσει στο 4,7%. Δηλαδή κάτι πιο πάνω από το 50%.

ΤΟ ΚΚΕ παραμένει στα ίδια και επί τα αυτά .Από 5,1% κινείται δημοσκοπικά στο 5,6%. Δηλαδή εντός του στατιστικού λάθους.

Ο ΛΑΟΣ κινείται στο λεκανοπέδιο, πάνω από τα επίπεδα του Ιουνίου 2012, (1.7-2%).Δηλαδή εμφανίζει μια σταθερή συσπείρωση και μια μικρή δυναμική ανόδου, με το περιθώριο που του δίνει το 20% των «αδέσμευτων» ψηφοφόρων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο καθηγητής Πανάς, ο  ΛΑ.Ο.Σ παρουσιάζει μικρή άνοδο στην Α` Αθηνων με ποσοστό 3,8%, (3,19% τον Μάιο του 2012) και την  Α` Πειραιά έχει επανέλθη στα επίπεδα του Μαίου 2012 .(3,3% στη δημοσκόπηση-3,29% τον Μάιο του 2012). 

Από εκεί και πέρα στο Λεκανοπέδιο ψηφίζουν: ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,0%, Plan B+ΑΝΤΑΡΣΙΑ 2% (ΑΛΑΒΑΝΟΣ), Δημιουργία Ξανά 1,4% (ΤΖΙΜΕΡΟΣ), Συμφωνία για Νέα Ελλάδα 0,5% (ΛΟΒΕΡΔΟΣ) , Νέα Μέρα 0,3% (ΖΩΗΣ), ΛΕΥΚΟ 6,0%, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 10,3%, ΔΞ/ΔΑ 3,6.

Σπύρος Χατζάρας

Μάνα πες μου ποιος είναι ο υπουργός ;

Επειδή ρωτάτε και ξαναρωτάτε.
Οι υπουργοί που εκλέγονται στις δύο εκλογικές περιφέρειες των Αθηνών είναι 8: Κεφαλογιάννη Ολγα ,Αβραμόπουλος Δημήτρης, Μηταράκης Νότης Μητσοτάκης Κυριάκος,Χατζηδάκης Κωστής, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης Γεωργιάδης Άδωνις, Παναγιωτόπουλος Πάνος
Από αυτούς δεν έχουν προλάβει να κάνουν 49 ταξίδια οι Κυριάκος Μητσοτάκης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Άδωνις Γεωργιάδης.
Οπότε απομένουν 5.
-Κεφαλογιάννη Ολγα
-Αβραμόπουλος Δημήτρης
-Μηταράκης Νότης,
-Χατζηδάκης Κωστής,
-Παναγιωτόπουλος Πάνος.
 
Που όλοι τους ταξιδεύουν συχνά εις το «Μανχάταν».

ΥΓ.Αν αυτό διευκολύνει ,από τη χαρούμενη παρέα του φον Αντωνάκη στις ΗΠΑ, (Χρύσανθος, Μουρούτης κλπ), απουσίαζαν ο Μητσος ο Κόσερ και ο Kostis χωρίς Postis.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24/10 , ΩΡΑ 8:00 Π.Μ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΑΤΑΤΖΗ 37 ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ. ΑΓΩΝΙΣΟΥ !!


Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο 5ος επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής με χρήματα του ελληνικού λαού του σουνίτικου τεμένους τον Σαλαφιστών στον Βοτανικό. Στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας.

Για μια ακόμα φορά κάθε Έλληνας Πολίτης, κάθε πατριώτης, κάθε δημοκράτης, πρέπει να συμμετέχει στον αγώνα.
- κατά της παραβίασης των επιταγών των προγόνων μας και της παράδοσης Ελληνικού εδάφους
- κατά της παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων
- κατά της παραβίασης των όρων και της επαπειλούμενης έκπτωσης της Συνθήκης της Λωζάννης
- κατά της εξάπλωσης του ισλαμικού τόξου στην Ελλάδα
- κατά της έμμεσης νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα
- κατά του σχεδίου της εισαγωγής αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού σε αντικατάσταση των Ελλήνων εργατών
- κατά του σχεδίου αλλοίωσης του Εθνικού χαρακτήρα της Πατρίδας μας και της μετατροπής κάθε λαϊκής γειτονιάς μας σε πολυπολιτισμική αποικία
- κατά της νομιμοποίησης των εισβολέων δούλων της εγχώριας κεφαλαιοκρατίας

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00 π.μ λέμε ΟΧΙ στο σουνίτικο τζαμί.

Τις προηγούμενες 4 φορές (9,18, 26 Ιουλίου και 15 Οκτωβρίου) η λαική κινητοποίηση κατάφερε να ματαιώσει τον διαγωνισμό.
Εμπρός για μια ακόμα ΝΙΚΗ. Αυτό το Χώμα, είναι δικό ΜΑΣ!

ΌΧΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...