30/5/13

Συντάξεις τέλος

«Αναγκαία η ιδιωτική ασφάλιση για αξιοπρεπείς συντάξεις στο μέλλον προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδος». _

Ο Ιουδαϊσμός ο αλκοολισμός και η πρωκτοχαλάρωση

Ο Ασεβής και ανώμαλος αλκοολικός εκτός από τα μεμέτια και τους gay του, θα κάνει ειδική δεξίωση υποδοχής, (to know us better ένα πράγμα), στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για τους συμμετέχοντες στην «8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.Η 8η Συνάντηση Διαλόγου με τον Ιουδαϊσμό οργανώνεται από το υπεύθυνο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Να μη χάνουμε και τις επαφές μας με τον Ιουδαϊσμό...Ετσι;

29/5/13

Η απάτη με τους λαθρο- ανήλικους

Έκλαιγαν με δάκρυ κορόμηλο οι επαγγελματίες ανθρωπιστές στην Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής. Διότι 115 παιδιά «βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα κρατητήρια».
Μάλιστα. Το δράμα που βιώνουν οι «ανήλικοι μετανάστες», και βλεβαιθα χρειάζονται πιστώσεις για να τις φάνε οι επαγγελματίες ανθρωπιστές.
  Ο τριαντάχρονος «νεοναζιστής» Αφγανός της Κέρκυρας και το τέρας της Πάρου και ο δολοφόνος της Πάτρας ήσαν τέτοιοι «ανήλικοι».

Μάλιστα ένας «πασοκο-αντιστράτηγος» στη διεύθυνση Αλλοδαπών, είπε ότι το 2012 «συνελήφθησαν 5.840 ανήλικοι», άσε που, «σήμερα βρίσκονται στη φυλακή 28 ανήλικα παιδιά με ποινές 5 έως 15 χρόνια γιατί χαρακτηρίστηκαν αρχηγοί αποστολής σε μεταφορά μεταναστών». Καραστημένο το κόλπο των ανηλίκων. Και δεν υπάρχει γιατριά.

Τώρα φέρνουν και ασυνόδευτα δεκάχρονα λαθρομεταναστόπουλα, για να μάθουν «ελληνικά» και να πάρουν υπηκοότητα με εντολή του World Jewish Congress.

Οι Εβραιοφασίστες

Ο τσιφούτης Ronald S. Lauder ειναι απειλή για τη Δημοκρατία και τους λαούς συνολικά και πρέπει να αντιμετωπισθεί με αποφασιστικότητα από όλες τις εθνικές δυνάμεις.

ΕβραιοΠατσοκ και Εβραιογομαρ

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του «συνταγματικού τόξου» , του Κυρ Φώτη, του Αξελ, και του συνταγματολόγου ντε Σρεκ απέκτησαν ονοματεπώνυμο

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder), εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος.

«Οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου».

Τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λόντερ απηύθυνε έκκληση στο ελληνικό κοινοβούλιο να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Το «συνταγματικό τόξο» είναι απαίτηση και εφεύρημα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου που απαιτεί από τις ηγεσίες των ελληνικών κομμάτων να ενώσουν όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις κατά των εχθρών της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθεί η βύθιση της κοινωνίας στα σκοτάδια του ρατσιστικού μίσους και του αντισημιτισμού και να εφαρμόσουν όλους τους ευρωπαϊκούς νόμους σ' αυτόν τον τομέα. Ιδού ο εβραιοπατριωτισμός του Πατσόκ και η προστάτες και χορηγοί της Ρεπούση.

Οι «δημοκρατικές δυνάμεις», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο» είναι τα εβραιόπαιδα.
Τελεία και παύλα.

Αποκτήσαμε και στρατό κατοχής

Ομάδες αυτοάμυνας με το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες» δημιουργησαν υπό την σκέπη του φαλακρού μασόνου οι λαθραίοι και οι προστάτες τους

Η Παράνομη Πολιτοφυλακή των ισλαμοφασιστών θα εκπαιδεύεται και θα συνδέεται με τους κουκουλοφόρους μολοτοφόρους της ΑΝΤΙΦΑ και τους «τρομοκρατικούς πυρήνες».
  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές του κεντρου, ενώ μέσω κινητών και social media ενημερώνονται και αντιδρούν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων.

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» απασχόλησαν πρόσφατα το βρετανικό Channel 4 στο οποίο μίλησε , ο Michael Chege από την Κένυα, που τον μετακόμισαν στην Ελλάδα σε ηλικία 8 μηνών, αλλά «ωστόσο έχει ακόμα προβλήματα και πρέπει να κουβαλάει συνεχώς μαζί του μία τσάντα γεμάτη έγγραφα, προκειμένου να μπορεί να αποδείξει πως βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα».

Ερώτημα : Η συμμετοχή του λαθραίου σε παραστρατιωτική ρατσιστική και φασιστική ομάδα που κάνει περιπολίες είναι νομιμη δράση ;

OY MHN AΛΛΑ....


28/5/13

Συναισθήματα

Το καημένο το παιδί κάθε που ακούει για κάποιον που κρεμάστηκες νοιώθει ένα σφίξιμο στην καρδιά!

Νέα διεφθαρμένη δημοσκόπηση

Το «Μέγκα» με το κύρος του υποστηρίζει τη δημοσκόπηση Χατζηπούρδογλου για το σχέδιο του LSE Μωύσιαλου αλλά εν μέρει, και την δημοσκόπηση του Θέμου. Υπέρ του «νέου αντιρατσιστικού νόμου»,μαζί με την οπλοφορούσα Σαλώμη τάσσεται το 50,2% των ερωτηθέντων μαζί με τον ανήλικο Αγφανό της Κέρκυρας, Όχι είπε το 44,4% των ακροδεξιών και νεοναζιστών. Σύμφωνα με την Αlco και το «Πρώτο Θέμα» το 52% των φαλακρών ανθρωπιστών ομοφυλόφιλων είπε γιές στον αντιρατσιστικό νόμο και την πρωκτοχαλάρωση». Η μεγάλη ανακάλυψη της GPO και του «Μέγκα» είναι ότι το «συνταγματικό Τόξο» δηλαδή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα (Α. Λοβέρδος), Οικολόγοι, ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ , ΠΑΣΟΚ , Ανεξάρτητοι Έλληνες, και ΔΗΜΑΡ αποτελεί την πλειοψηφία με 67,6%. Από αυτούς το 53%, δηλαδή το 35,8% συμφωνεί με τον κ. Μπαλτάκο ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να γίνει «μέσα από πολιτική, ιδεολογική αντιπαράθεση».

Το 31,8% συμφωνεί με τον Συνταγματολόγο, τον Κυρ Φώτη τον ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ότι χρειάζονται «νομοθετικές παρεμβάσεις». Τώρα η κραυγαλέα αντίφαση του 50,2% που είπε ναι στον «αντιρατσιστικό νόμο και την πρωκτοχαλάρωση», με το 31,8% που συμφωνεί ότι χρειάζονται «νομοθετικές παρεμβάσεις», παρέμεινε στατιστικά ανερμήνευτο.

Η δημοσκόπηση της GPO και του «Μέγκα ενέτεινε το ΧΑΟΣ με τους αναποφάσιστους τα μικρά κόμματα. Ο Γιαννάκης απεφάνθη ότι αδιευκρίνιστη είναι η επιλογή του 12,3% των ερωτηθέντων.
Το ρήαλ συγκρότημα Χατζηπούρδογλου μέτρησε την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 15,2% και για το συγκρότημα ΤΗΕΜΟS η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 10%.

Για τη δημοσκόπηση της GPO και του «Μέγκα , οι Αλαβάνος-ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Σχέδιο Β συγκεντρώνουν 1,8%, η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα (Α. Λοβέρδος) 1%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 0,9% και ο ΛΑ.Ο.Σ. 0,9%.'Αλλο Κόμμα είπε 1,9%.
Δηλαδή τα εκτός Βουλής είναι 7%.
Για το συγκρότημα ρήαλ-Χατζηπούρδογλου τα εκτός Βουλής είναι 6,3% και για συγκρότημα ΤΗΕΜΟS που δίνει στη Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) 2,2%, στο Σχέδιο Β (Αλαβάνος) 2%, και στους «Οικολόγοι –Πράσινοι» 1,6%, τα εκτός Βουλής είναι 11,8%.

Η Χρυσή Αυγή για τη GPO και το «Μέγκα είναι στο10,1%, από 9%, που της έδιναν τον προηγούμενο μήνα. Επομένως το 9% που της έδινες το συγκρότημα Χατζηπούρδογλου ήταν από τον «προηγούμενο μήνα».
Και το 11% (χωρίς αναγωγή) του ΤΗΕΜΟS είναι από την… άλλη Κυριακή. Πάντως το 11% με αναγωγή και χωρίς στατιστικό λάθος σημαίνει 13,6-14,5%.
Aς το έχουν υπόψη τους.

Κατά τα λοιπά στη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,3% (σε σχέση με 20,3% τον προηγούμενο μήνα) , ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ 19,5% (20,3%), το ΠΑΣΟΚ με 6,7% !!!!, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ με 5,8% (5,8%) και η ΔΗΜΑΡ με 5,1%.
Και ύστερα ξύπνησαν.

ΕΒΓΑΛΑΝ τον ΛΑ.Ο.Σ από το δημοκοπικό σωρό

Μήνες και μήνες μετά τις εκλογές GPO και «Μέγκα» αποφάσισαν να βγάλουν από τον δημοκοπικό σωρό του «Άλλο Κόμμα» τον ΛΑ.Ο.Σ και κατέγραψαν την πολιτική του επιρροή στο 0,9%.

Συναγερμός για τη μαγνητική καταιγίδα

Μεγάλη μαγνητική καταιγίδα αναμένεται να «χτυπήσει» και τη χώρα μας σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου, όπως τόνισε ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου Νίκος Κατσαρός, μιλώντας στον Τύπο.
 Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, ενώ έρευνες καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο επηρεάζει και την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία.
«Όταν το 2005 ανάλογη μαγνητική καταιγίδα είχε πλήξει τον Καναδά και τις πολιτείες του Κεμπέκ είχε δημιουργηθεί συσκότιση για περισσότερες από πέντε ώρες» σημείωσε ο κ. Κατσαρός και πρόσθεσε: «Είναι λοιπόν πιθανόν να επηρεαστούν στη χώρα μας οι τηλεπικοινωνίες, να μειωθεί η ορατότητα στις τηλεοράσεις, να προκληθούν παρεμβολές στη ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας και καταστροφές στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας».
Κατά τη διάρκεια μαγνητικών καταιγίδων αυξάνονται κατά περίπου 15% οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια.
Οι μαγνητικές καταιγίδες επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα.

Απίστευτα Κόλπα

Και τώρα ο «ανήλικος» Αφγανός της Κέρκυρας όπως έμαθαν τα ΝΕΑ , μας βγήκε «χρυσαυγίτης» αφού είχε χαραγμένο στο αριστερό χέρι, ψηλά στο μπράτσο τον αγκυλωτό σταυρό, ενώ στην πλάτη έχει ένα κέλτικο σταυρό.
Να δείτε που τον είχαν «έτοιμο» ως θύμα βασανιστηρίων και τους την χάλασε.

H Αλήθεια δεν εχει χορηγό



Ο Σπύρος Χατζάρας και αυτή την Τρίτη μαζί σας με την η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό», που μεταδίδεται ζωντανά και ελευθέρα από το www.axisradio.gr στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 21:00) Μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία θέλουν να σας κρύψουν.

27/5/13

Με πορδές δεν βάφουν αυγά

Με κλάματα χαράς η Τράπεζα της Ελλάδος , ανακοίνωσε ότι το α' τρίμηνο του 2013, επειδή ξαναβρήκαμε την ανταγωνιστικότητα μας, μας ήρθαν 44.000 περισσότεροι τουρίστες από ότι πέρσι. Σημειώθηκε δηλαδή αύξηση 4,6%.

Παρά ταύτα, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο πρώτο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 3,7% σε σχέση με πέρυσι. Οι εισπράξεις από τις χώρες ΕΕ, που ήταν ως τώρα η κύρια αγορά μας, ήσαν μειωμένες κατά 20,8%, και διαμορφώθηκαν στα 183 εκατ. Ευρώ. Αντίθετα οι τουρίστες εκτός ΕΕ μας άφησαν 209 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο.
Παρ’όλα αυτά οι Ρώσοι και οι κινέζοι θέλουνε βίζα.

Οσοι στηρίζονται στις τουριστικές εισπράξεις για την «ανάκαμψις», τον Οκτώβρη θα σβήνουν και θα ξαναγράφουν στου κασσίδη το κεφάλι.

Το Χόλυγουντ στην υπηρεσία της παγκόσμιας Χούντας

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού χθες, για να διαδηλώσουν κατά του νόμου που ψηφίστηκε από τους σοσιαλιστές στη Γαλλία και που επιτρέπει τους γάμους των ομοφυλοφίλων, και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.
Η αστυνομία κάνοντας πλάτες στην κυβέρνηση μέτρησε μόνο 200.000.

Παρά την αντίδραση των «συντηρητικών» και την αυτοκτονία στην Νότρ Ντάμ, του Ντομινίκ Βενέρ, η Γαλλία έγινε η ένατη ευρωπαϊκή χώρα, που επιτρέπει τους γάμους ομοφυλοφίλων, και ο πρώτος gay γάμος θα γίνει πανηγυρικά στις 29 Μαΐου στο Μονπελιέ .

Έτσι δικαιώνεται το «λαληθέν υπό των προφητών», για την κατεύθυνση της μακροπρόθεσμης κοινωνικής αλλαγής στην Ευρώπη, «για μια πιο διαφοροποιημένη φιλελεύθερη κοινωνία, με ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων».

Για να σπρώξουν το σενάριο της παγκόσμιας Χούντας για μια « φιλελεύθερη κοινωνία με ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων», δώσανε το Χρυσό Φοίνικα στο 66ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, στην ταινία του Τυνήσιου Αμπτελατίφ Κεσίς «La Vie d' Adele» , θέμα τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών, στην οποία πρωταγωνιστεί κάποια Αντέλ Εξαρχοπουλός, υποτίθεται «ελληνικής καταγωγής», για να αισθανθούμε και εμείς περήφανοι για τη δικιά μας. Σαν τον «δικό μας», «Μέτοικο».

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής ήταν ο Εβραίος σκηνοθέτης και Παραγωγός Στίβεν Σπίλμπεργκ. Όμως ενας άλλος Εβραίος ταλμουδιστής, που έχει θυμώσει αφου τον κυνηγάνε να τον βάλουν στα γεράματα φυλακή επειδή έκανε με τις μικρές ότι προβλέπει το Ταλμούδ , ο 79χρονος Ρομάν Πολάνσκι , ξεμπρόστιασε τη διεθνή ιουδαϊκή Χούντα και κατήγγειλε την «ανάμειξη των ρόλων των δύο φύλων».
Εναντιώθηκε στην «αλλοίωση των συμπεριφορών ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία», και είπε ότι «τα αντισυλληπτικά έχουν αρρενοποιήσει τη γυναίκα».

Του έδωσαν όμως και εκείνου «Χρυσό Φοίνικα» και πήγε πάσο στη συνέχεια. Εβραϊκά Κόλπα.

Οι «δημοκρατικοί» μισθοφόροι δολοφόνησαν εναν ακόμα δημοσιογράφο στη Συρία*


Η δημοσιογράφος Γιάρα Αμπάς, που εργαζόταν στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Al-Ihbariya, δολοφονήθηκε το πρωί της 27ης Μαΐου στα περίχωρα της πόλης Κουσέιρ κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.
Η Αμπάς μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο της , κάλυπταν τις μάχες στην πόλη Κουσέιρ.
Το υπουργείο Πληροφοριών της Συρίας επιβεβαίωσε ότι οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο και τον θάνατο της δημοσιογράφου κατά την εκτέλεση του καθήκοντός της για την ενημέρωση.

*Τα αριστερά καθάρματα του φιλοκυβερνητικού εργατοπατερισμού στην οδό Ακδημίας, που στηρίζονται με τη δεξιά πατερίτσα , δεν καταδίκασαν την αποτρόπαια δολοφονία της συναδέλφου.

Πένθος για τον Λουέρντι

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του στα 92 της χρόνια. Τα χρόνια της να φτάσουμε! Και πάντως συλλυπητήρια.
Για το πως και που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του, μπορεί να μας διαφωτίσει ο αρχηγός του Νέου "Συμβολαίου";

Σαμαρά Καμίνη Τζαμί στον Ελαιώνα δεν πρόκειται να γίνει

Αθήνα Ξύπνα η Στοκχόλμη Καίγεται

Ούτε στον Ελαιώνα ούτε πουθενά δεν θέλουμε Τζαμιά

YΓ. Νεαρή φοιτήτρια στην Κέρκυρα τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό αφγανικής υπηκοότητας , ο οποίος την έσπρωξε σε γκρεμό στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα. Ο Αφγανός που επιτέθηκε στην 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη ληστέψει δηλώνει «Ανήλικος» ενώ είναι εμφανές πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Μάλιστα στο αίτημα πολιτικού ασύλου που είχε καταθέσει με τη συμπαράσταση των ΜΚΟ δικηγόρων ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερος, αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών...
Έτσι  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος»....

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ (ΚΕΔ)

Ψηφοδέλτιο υποταγής, με προίκα του Μόσιαλου

Με προίκα το σχέδιο του « απολύσεις και εκποίηση Fast-Τrack στην ΕΡΤ» συγκεκριμένα κέντρα διαπλοκής, που θέλουν τζάμπα δημόσιες συχνότητες και ακίνητα φιλέτα, επαναφέρουν , μέσω της ΔΗΜΑΡ με τη οποία «αλληθωρίζει» πολιτικά, τον…Καίσαρα Μόσιαλο.

Θέλουν έτσι να «γίνει η δουλειά με τα δημόσια ΜΜΕ» που έμεινε στη μέση το 2011. Έχουν όμως και πλάτες στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, που στήνει ψηφοδέλτιο γα τις προσεχείς εκλογές με αβάντα στις επιλογές αυτές. Οι πρόθυμοι της ‘Ενωσης (η κυρία από το ΔΟΛ δεξί χέρι του Τρίμη στο προεδρείο, ο Κουμπιάς της κωλοτούμπας , ένας ..αριστερός του Φώτη και κάποιοι άλλοι που νομίζουν ότι κρύβονται) αφού έστρωσαν το χαλί στον Κεδίκογλου για να κόψει μέχρι και
40 % τους ήδη πετσοκομμένους μισθούς των δημοσιογράφων με την διαβόητη ΚΥΑ ,τώρα το παίζουν ανοιχτά τρόικα- ΕΣΗΕΑ και δεν ντρέπονται.

Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ( ΚΕΔ) τονίζοντας ότι δημοσίευμα της εφημερίδας «Real news» και αυτό που προηγήθηκε προ ημερών από την «Εφ Συν», αποκαλύπτουν μόνο ένα μέρος του σχεδίου, που είναι σε εξέλιξη και ειδικά για την ΕΡΤ, δεν το διέψευσε στην πρόσφατη συνάντηση του με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γκίκας Μάναλης.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο προκάτοχος του Ν. Σίμος, που παραιτήθηκε κατήγγειλε «συμμορίες στην ΕΡΤ», χωρίς η ΕΣΗΕΑ η άλλος να τον καλέσουν να πει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ ο καινούργιος ανέφερε προκλητικά ότι δεν εφαρμόζει τις ΣΣΕ και δεν καταβάλλει τα δεδουλευμένα , αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με κάποιους δείχνοντας ότι κάτι άλλο περιμένει να γίνει.

Οι τεχνικοί και οι διοικητικοί της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ) δεν βγάζουν ούτε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ενώ ο προϋπολογισμός της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πετσοκόβεται το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττει η ΔΕΗ με τους λογαριασμούς της κατευθύνεται κατά 25 % σε ιδιωτικές εταιρίες παραγωγής ρεύματος.

Μπροστά σε όλα αυτά η πλειοψηφία στο απερχόμενο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ επιδίδεται για μήνες σε τυφλές απεργίες χωρίς αποτέλεσμα και τώρα βγάζει την συνδικαλιστική του υποχρέωση με πολύωρες στάσεις εργασίας τα Σαββατοκύριακα στη ουσία καψόνι για τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και τους τηλεθεατές.

Όπως κατήγγειλαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ οι εκπρόσωποι της Κ. Ε. Δ. Δημ. Τσαλαπάτης και Μαρία Γκίκα:

Πρόκειται για σχέδιο που έρχεται γάντι στον καθηγητή-υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να δείξει στη τρόικα ότι κάποιοι φεύγουν από το Δημόσιο αλλά εκτός από την ΕΡΤ αφορά τους εργαζόμενους στα δημόσια ΜΜΕ: -στο ΑΠΕ -στους δημοτικούς ραδιοσταθμούς ( 9,84, Πειραιά, Θεσσαλονίκη κλπ -στην ΓΓ Ενημέρωσης-Επικοινωνίας -ΚΑΙ αμέσως μετά μαζικές απολύσεις σε εφημερίδες(οικονομικές-πολιτικές και εβδομαδιαίες) στο κέντρο και την επαρχία ,που τις στραγγαλίζει οικονομικά και τις «σπρώχνει» να βγουν στο σφυρί σε λουκέτα η να γίνουν ένθετα των τριών μεγάλων.

Μόνο η ΕΤ 3 φαίνεται, για την ώρα, να γλυτώνει, λόγω του Άνθιμου.                                                                     

26/03/2013

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

26/5/13

Αμερικανονατοικά σχέδια εισβολής στη Συρία

Πάνω στα σχέδια εισβολής στη Συρία θα εκπαιδευτούν 15000 στρατιώτες από 8 αραβικές χώρες , 8 νατοϊκές και το Πακιστάν που θα μεταφερθούν στην Ιορδανία για να πάρουν μέρος σε ασκήσεις με μονάδες του Ιορδανικού στρατού με την κωδική ονομασία «Πρόθυμος Λέων 2013», που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Στις ασκήσεις θα πάρουν μέρος μονάδες από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, το Μπαχρέιν, τον Καναδά, την Τσεχική Δημοκρατία, την Αίγυπτο, τη Γαλλία, το Ιράκ, την Ιταλία, το Λίβανο, το Πακιστάν, τη Πολωνία, το Κατάρ, τη Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και την Υεμένη.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Νέα Κυριακάτικη Δημοσκόπηση !!!

Πρόθεση Ψήφου
Πρωκτοχαλαροί –Ανθρωπιστές 53%
ΝΔ 34%
Του ΠΑ.ΣΟ.Κ τα φουσάτα περάσαν 32%
Σύριζα 21%
ΔΗΜΑΡ 14%
ΧΑ 9%
ΚΚΕ 5%
Βλακ λέιμπελ 3,5%
Νέα Μέρα 3%
Νέα νύχτα 2,4%
Νέα εποχή 2,3%
Παλιά εποχή 2,2%
Ξανά δραχμή 2,1%
Ποτέ ξανά δραχμή 2%
Σχέδιο Β 2%
Σχέδιο Γ 2%
Σχέδιο Δ 1,8%
Αγοράζω πουλάω οικόπεδα 1,7%
Τσιτσιολίνα 1,6%
Οικολόγοι-Ρουφιάνοι-Φακακροί 1,6%
Συνταγματολόγος 0,9%

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Σαμαράς με 78%

Για ευρώ

Πάση θυσία ευρώ 89%
Ευρώ και ξερό ψωμί 99%
Το ευρώ σας την Παναγία σας 1%

ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

-ΖΗΤΩ η Μέρκελ 97%
-ΖΗΤΩ τα ΓΚΟΥΛΑΚ 98%
-Να μην γίνουν ποτέ ξανά εκλογές 307% ...
-Να μας τα πάρει όλα η εφορία για να τα δώσει στους τοκογλύφους 534%

Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 1.053 ανθρώπων επιλεγμένων κατηγοριών με σφάλμα +- 1% , από έγκριτη δημοσκοπική εταιρεία που ποτέ δεν τα παίρνει και ποτέ δεν εκτελεί παραγγελίες … Αντικατοπτρίζει την πραγματική κοινωνική τάση και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις επιθυμίες αυτών που την παράγγειλαν ..

Πηγή http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/05/blog-post_158.html#more

Μια ακόμα αυτοκτονία

Σήμερα το πρωί, 62χρονος αγρότης στον Πύργο, αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με το δικό μου αρχείο, από το 2009, όταν άρχισαν οι πρώτες αυτοκτονίες λόγω της οικονομικής κρίσης, τα θύματα των τραπεζών, της τρόικας και της εθνοσωτήριου πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ, είναι 3.218.

Μέχρι σήμερα κανένας τραπεζίτης δεν αυτοκτόνησε.

Ότι πληρώσεις παίρνεις

ΝΑΙ στα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού λέει το 33%- 34,8% και ΝΑΙ στον Αντωνάκη το 53%. (Γιασά του μόρτη)

Λοιπόν συμφωνώ με την Άννούλα Μπίλντερμπεργκ ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από άτομα «που συνοδεύονται από μια αξιοπιστία σε ό,τι έκαναν στη ζωή τους» και με τον κοσέρ σεφ Αντωνάκη που είπε ότι η σούπα για να δέσει χρειάζεται «αξιοπιστία και συνέπεια». Ιδού λοιπόν «αξιοπιστία και συνέπεια».

Το ρήαλ συγκρότημα Χατζηπούρδογλου ρώτησε δεξιά και αριστερά και έμαθε ότι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε το 4,7%, ΚΚΕ το 4,6%, Ανεξάρτητους Έλληνες το 4,6%, ΔΗΜΑΡ το 3,8%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ το 1,5%, Νέα Ελλάδα το 1,1%, άλλο κόμμα το 3,8%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 15,2%.

Το συγκρότημα του ΤΗΕΜΟS ρώτησε τις ίδιες μέρες δεξιά και αριστερά και έμαθε ότι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε το 5,8%, Αν. Έλληνες το 5,2%, ΚΚΕ το 5,1%, ΔΗΜΑΡ το 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) 2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, άλλο κόμμα 6% και η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 10%.

Προσέξτε διαφορές: ΠΑΣΟΚ 4,7-5,8%, διαφορά +25%, ΑΝΕΛ 4,6 -5,2% διαφορά +15%, ΚΚΕ 4,6-5,1% διαφορά +12% , ΔΗΜΑΡ 3,8-4,1% διαφορά +8%. Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) 1,1-2,2%, διαφορά 100%. Αδιευκρίνιστη ψήφος 10-15,2%. Διαφορά 50%. Άλλο μικρότερο κόμμα Σχέδιο Β, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ, 5,3- 9.6%, διαφορά 81%.

Σε δύο πράγματα συμφωνούν. Στο ότι το τρίο μπελκάντο έχει λαϊκή υποστήριξη αφού ο ένας δίνει στον κυβερνητικό συνασπισμό 33% και ο άλλος 34,8%, και στην υποεκτίμηση της Χρυσής Αυγής . Ο  ενας της δίνει 11% και ο άλλος 9%.

Αυτή είναι η αξιοπιστία τους. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Ν. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ - Ν. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ - ΠΡΩΙΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Έτσι για να σας φτιάξω τη διάθεση.

Επειδή υπάρχουν και ωραία τραγούδια!

Έφαγε πόρτα ο Αντωνάκης από το Λευκό Οίκο

Ο Αντ΄ αυτού Αβραάμ-oglou
σαν juif errant στο Kosher συνέδριο

Παρά τη μεσολάβηση της American Jewish Committee ο Αντωνάκης δεν πάει στα «Κεντρικά» διότι οι ΗΠΑ κρατούν αποστάσεις.

Ρεπορτάζ από το www.kalami.net

Μετά την ''κλωτσιά'' από Λευκό Οίκο σε Σαμαρά, η σειρά Αβραμόπουλου: ''Απασχολημένος'' ο Τζον Κέρρυ, δεν μπορεί να τον δεχτεί στην Ουάσιγκτον. Παρά τις μεγάλες κι επίμονες προσπάθειες του ΥΠ.ΕΞ., γιά να συνδυαζόταν συνάντηση των δύο υπουργών, με αφορμή την παρουσία Αβραμόπουλου στο Συνέδριο της ΑμερικανοΕβραϊκής Οργάνωσης American Jewish Committee (2-4 Ιουνίου).

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας του διαλυμένου, ανίκανου και γελοίου υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, ομιλούν τώρα για... «αναθέρμανση σχέσεων», με αναμενόμενη επίσκεψη του Τζον Κέρρυ στην Αθήνα, μέσα στο καλοκαίρι, που θα... ''κομίζει'' και... ''πρόσκληση Ομπάμα'' στον Σαμαρά.

Σημ.: Ο ''μεγάλος'' BennyZelos, που βρέθηκε πρόσφατα στην Ουάσιγκτον για οικογενειακό λόγο, προσπάθησε να έχει επαφές με Αμερικανούς πολιτικούς και αξιωματούχους, με Λαγκάρντ κ.ά., γιά «να πουλήσει μούρη» στην Ελλάδα.
Η απάντηση όλων ένα σκέτο ΟΧΙ.

Σχετικά με το Συνέδριο του American Jewish Committee (Ουάσιγκτον) και τον Α. Σαμαρά: Aπο το επίσημο πρόγραμμα του Συνέδριου έχει αφαιρεθεί (από την 17η Μαΐου 2013) το όνομα του πρωθυπουργού κι έχει αντικατασταθεί με αυτό του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβρααμόπουλου (ομιλία, 3 Ιουνίου). Μάλιστα ο υπουργός, δεν θα είναι στο ''φόρουμ'' των άλλων τριών υπουργών Εξωτερικών, αλλά στην κατηγορία ''παγκόσμιοι ηγέτες'', εκεί που ήταν πριν το όνομα του Α. Σαμαρά

ΣΥΡΙΑ: 600 νεκροί μισθοφόροι στα σύνορα με το Λίβανο

Ο Στρατός της Συρίας ολοκλήρωσε με τη βοήθεια 17000 πολιτοφυλάκων της Χεζμπολάχ. την αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην πόλη Ελ-Κουσέιρ στα σύνορα με το Λίβανο, και έθεσε υπό τον έλεγχο του τον οδικό άξονα που συνδέει την πόλη Χομς με τη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου. Οι μάχες επικεντρώθηκαν έξι χιλιόμετρα βόρεια της πόλης, στο πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο της Νταμπάα, όπου βρισκόταν η βάση ανεφοδιασμού των ανταρτών και στις περιοχές Ααρτζούν και Χαμιντιγιέ,, στον βόρειο τομέα, όπου βρίσκονται ακόμα εστίες αντίστασης των ανταρτών.
Η προσπάθεια των μισθοφόρων για μεταφορά ενισχύσεων από τα περίχωρα της Δαμασκού στην πόλη Ελ -Κουσέιρ απέτυχε.

Στις μάχες της Ελ –Κουσέιρ ο συριακός στρατός έκανε για πρώτη φορά εκτεταμένη χρήση των ιρανικών πυραύλων εδάφους-εδάφους Fateh – 110 και Zelzal-2, ενώ χρησιμοποίησε ρουκετοβόλα των 122 χλστ και 80 αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S3 των 152 χλστ. Οι 1700 άνδρες της Χεζμπολάχ, που συμμετείχαν ανέλαβαν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός των κτιρίων από τυχόν εναπομείναντες μισθοφόρους, μετά την επίθεση των τεθωρακισμένων στις κύριες εστίες αντίστασης.

Ο ηγέτης της της Χεζμπολάχ , Χάσαν Νασράλα, χαιρέτησε τη νίκηστην Ελ -Κουσέιρ που συνέπεσε με την 13η επέτειο από την αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από τον νότιο Λίβανο λεγοντας: «Η Χεζμπολάχ θα παραμείνει στη Συρία μέχρι το τέλος του δρόμου και θα φέρει τη νίκη στο σύμμαχό της, τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ. Η Συρία και ο Λίβανος βρίσκονται υπό την απειλή των σαλαφιστών σουνιτών. Η Χεζμπολάχ δεν θα τους επιτρέψει να αναλάβουν την εξουσία. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Αποδεχόμαστε αυτή την ευθύνη και θα αποδεχθούμε όλες τις θυσίες και τις αναμενόμενες συνέπειες και θα είμαστε εκείνοι που θα φέρουν τη νίκη, Θεού θέλοντος ».

Η Νίκη της συμμαχίας Ασσαντ-Χεζμπολάχ στην Ελ –Κουσέιρ, και η ανακατάληψη της οδού Χομς –Μπάαλμπεκ αποκόπτει την κύρια οδό ανεφοδιασμού των μισθοφόρων από τον Λίβανο. Οι επόμενες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις θα γίνουν στην Χόμς και στην περιφέρεια της Δαμασκού, πριν μεταφερθεί το κύριο μέτωπο στον βορρά, στην Ιτλίμπ και το Χαλέπι, όπου και θα κριθεί ο πόλεμος.

Ρατσισμός Αντισημιτισμός και Πρωκτοχαλάρωση


Τέτοιους «ευαίσθητους» «ενσωματωμένους» δημοκρατικούς σαλαφιστές τζιχαντιστές θέλουν να προστατεύσουν η κεντροαριστερά, ο Ρουπακιώτης και η δεξιά Σαλώμη.

Γενειοφόρος από τη Βόρεια Αφρική περίπου 30 χρονών που φορούσε αραβικό ένδυμα κάτω από το μπουφάν του, μαχαίρωσε στο λαιμό έναν Γάλλο στρατιώτης που περιπολούσε στην περιοχή La Defence στο Παρίσι.

Η Στοκχόλμη καίγεται για έβδομη κατά σειρά νύχτα από τους μουσουλμάνους - Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη . Η κυβέρνηση της Σουηδίας σκέφτεται να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις για την καταστολή των σουνιτών ισλαμιστών.

Για αυτό εμείς λέμε, «Όχι» στο «στέκι» των σουνιτών τρομοκρατών. Για αυτό θα είμαστε Ολοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην Καρδιά της αρχαίας Αθήνας .

Αύριο, Κυριακή 26 Μάιου στις 19:00 (στο σταθμό Μετρό του Ελαιώνα) μαζί με την κίνηση πολιτών «Ενάντια στο τζαμί», μαζί με τους κατοίκους της περιοχής το «Εθνικό Μέτωπο».

Για να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαιη μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, και στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά.

25/5/13

Λαική Πολιτοφυλακή στη Βενεζουέλα

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, δεν κάνει τα λάθη του Αλλιέντε. Έδωσε εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας να προχωρήσουν στον εξοπλισμό και την εκπαίδευση μονάδων «Εργατικής Αστυνομίας», που θα αναλάβουν την περιφρούρηση της κάθε γειτονιάς στα αστικά κέντρα.

Με την Λαϊκή (Εργατική) Πολιτοφυλακή ελπίζει να περιορίσει την εγκληματικότητα και να αποκαταστήσει την τάξη στη χώρα, και ταυτόχρονα να αμυνθεί απέναντι στους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτων.  

«Θα μας σέβονται περισσότερο όταν στις τάξεις της Εργατικής Αστυνομίας βρίσκονται 300 χιλιάδες, 500 χιλιάδες, ένα εκατομμύριο, δύο εκατομμύρια άνθρωποι με στρατιωτική στολή, οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας τους»,
δήλωσε ο Mαδούρο.

Η αμερικανόφιλη αντιπολίτευση καταδίκασε ήδη την απόφαση του προέδρου Μαδούρο, ως «ανεύθυνη». Έτσι τους είπε η CΙΑ.

Κάνουμε σαββατοκυριακάτικη πολιτική

Για να βοηθήσουν την αντιρατσιστική σύσκεψη της Δευτέρας , ώστε ο Αντουάν να ξεφύγει από , «το ακροδεξιό περιβάλλον του, που κυβερνά τον τόπο», η Αlco και το «Πρώτο Θέμα» ρώτησαν τους «πολίτες», και το 52% των φαλακρών ανθρωπιστών τους είπε: «Γιές σε ότι πει ο μίστερ. Γουστάρω συνταγματικό τόξο και πρωκτοχαλάρωση».
Με τους πρωκτοχαλαρούς αντιρατσιστές συντάχθηκε και η Σαλώμη του Νωθρού που είναι «ηθικά, πολιτικά και ιδεολογικά υπέρ ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου».

Αφού η μανδάμ Άννα (Μπίλντερμπεργκ) , αναγνώρισε τη συμβολή του Αντουάν στη πολιτική σταθερότητα, του δόθηκε προβάδισμα 2,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια του Αλαμπάν (Σχέδιο Β) , που «καλπάζει» και βρίσκεται στο 2%. 24,9% θέλει Αντωνάκη παρά το βαθύ «σχίσμα» στην ΔΑΚΕ, και 22,1%, Αξελ και Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς συνιστώσες.
Οι «Υπεύθυνοι» του συνταγματικού τόξου έχουν 37% , οι «Ανεύθυνοι» 32,4, οι «Ρατσιστές-Νεοναζί» 11%, και το ιουδαϊκό λόμπι της δραχμής 2%.

Η Αlco και το «Πρώτο Θέμα» απονέμουν χάλκινο μετάλλιο στη Χρυσή Αυγή με 11%, και δίνουν το εξωφρενικό 5,8% στον ετοιμοθάνατο συνταγματολόγο, 5,2% στον Black label με τον Αστέριο όμως χωρίς Χαχαμικάτο, 5,1% στην ΚΚΕ λτδ, 4,1% στον Δον ΚυρΦώτη, και στο Λοβέρδο 2,2%. 1,6% δίνουν στους Οικολόγους –ρουφιανοπροδοτικούς -Πράσινους, που τους θυμήθηκαν και τους έβγαλαν από τη ναφθαλίνη. Στο σωρό του άλλου κόμματος , ο Ζώης, ο Καραμανλικός Πυρσός του Νικολόπουλου, ο Τζήμερος, ο ΛΑΟΣ και άλλες δυνάμεις που θα έπαιρναν 6% .Οι αναποφάσιστοι είναι μόνο 10%.

Ο μελλοθάνατος συνταγματολόγος που κάνει υπεύθυνη δημαγωγία και ανέλαβε τα βάρη του Χαρατσιού και του PSI, δήλωσε «πολύ σκληρός για να πεθάνει»,και διευκρίνισε σε όποιον δεν το ήξερε: «Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ιδεολογικά, ούτε αξιακά, ούτε πολιτικά». Ο μελλοθάνατος συνταγματολόγος είπε ότι ο Αντουάν «νομίζει ότι η κυβέρνηση είναι δική της», ότι ο ΚυρΦώης «αποφεύγει τα βάρη των δύσκολων αποφάσεων», και ότι ο Αξελ «κρύβεται πίσω από την ανεύθυνη δημαγωγία». Μίλησε   ακόμα για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα τον εγκατέλειψαν αφού δεν έχει λεφτά να τους πληρώνει.

Ο κυρ Φώτης Κουρέλης, από «αριστερή εθνική ευθύνη» πήγε για τσίπουρο στον Βόλο και δήλωσε αισιόδοξος πως «μπορούμε να τα καταφέρουμε». «Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να ελπίζει, διότι ξεπερνάει τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και τις αρνητικές αξιολογήσεις», είπε . Ο κυρ Φώτης Κουρέλης παραδέχθηκε ότι δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα αλλά για εκείνον σημασία έχει ότι , «η Ελλάδα έχει αποφύγει την χρεοκοπία».

Ο Αξελ είπε στον κ. Μπόμπολα πως ελπίζει ότι κάποτε θα καταφέρει να ελέγξει τις συνιστώσες και κατηγόρησε τον Αντουάν πως έχει ένα «ακροδεξιό περιβάλλον το οποίο κυβερνά την χώρα», ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει «συνιστώσα της Δεξιάς».

Ο κ. Σαμαράς το έριξε στην μαγειρική και ανακοίνωσε ότι «ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα, με μεράκι κι αλλά ξεχασμένα συστατικά όπως , το κουράγιο, το πάθος, η ιστορία, οι παραδόσεις, το όραμα, οι νέες ιδέες και η καινοτομία ή αξιοπιστία και η συνέπεια».

ΥΓ. Άντε, τους βαρέθηκα! Τη Δευτέρα έχει δημοσκόπηση ο Γιαννάκης, και μετά θα περιμένουμε τις μετρήσεις του άλλου σαββατοκύριακου για να μάθουμε πως σκέπτεται ο «κυρίαρχος λαός».

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ

Η Μανδάμ Μπίλντερμπεργκ, υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Και το παιδί του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου LSE Αλογοσκούφη, δεν είναι άνεργο. Επειδή είναι άριστος και έχει ταλέντο εργάζεται στην Goldman Sachs .

Οι Ραββίνοι του Χρήματος από το 1824 παρέχουν «υποτροφίες» στους γόνους και στους κλώνους της «Άρχουσας Κλεπτοκρατικής Ψωρελίτ» για να σπουδάζουν στα επιλεγμένα πανεπιστήμια , παλαιότερα κυρίως της Αγγλίας και τώρα κυρίως των ΗΠΑ. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο ελέγχει τη διαιώνιση της εξουσίας της στο «προτεκτοράτο» της! Για προπόνηση η ξενοκρατία δημιούργησε ειδικά σχολεία εξουσίας (π.χ. Κολέγιο-Μωραΐτη ), για τη διαμόρφωση και την ανάδειξη της «ηγεσίας» της Χώρας από την παιδική ηλικία μέσα στο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο που αυτή επιτάσσει.

Να μην με πιστέψετε

Μου γράφει μεταξύ άλλων ένας (Χιτλερικός) Ουάγκα .
«Πες μας ενα καλο λογο για να πιστεψουμε εσενα!Εσυ εχεις παρελθον στο ρουφιανιστικο ΚΚΕ κ στο εμετικο σημιτοΠΑΣΟΚ… για τωρα απλα δειχνεις οτι πολεμας το ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ στην Ελλαδα».

Απαντώ:

Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε. Να μην με πιστέψετε!

Το Δελτίο 11 δεν πέφτει έξω

Στις 16/2/2010 γράφαμε:
ΤΟ 2013 , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ...

Ο Μίστερ Ντράγκι και η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ

Λιγότερη Εθνική Κυριαρχία και Τραπεζική Ένωση

Ο Κεντρικός Τραπεζίτης το έσκασε το παραμύθι. Η απάντηση στην κρίση είναι περισσότερη Ευρώπη ».Για να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την παραγωγική ικανότητα των κοινωνιών μας, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν τη διαρθρωτική λειτουργία των οικονομιών τους», είπε.

Ο Μίστερ Ντράγκι ανακοίνωσε ότι «οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να κάνουν ορισμένες θυσίες σχετικά με την εθνική τους κυριαρχία επί του προϋπολογισμού και των διαρθρωτικών πολιτικών και θα πρέπει να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να υποστηρίξουν όπως δεσμεύτηκαν, ένα ενοποιημένο τραπεζικό σύστημα».
«Εάν επιτύχουμε στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής τραπεζικής ένωσης τα οφέλη θα είναι μεγάλα, όχι μόνο για τις χώρες της ζώνης του ευρώ αλλά και για όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Εκεί μας πάνε. Τραπεζική Ένωση και «Υψηλός έλεγχος» των ραβίνων επί των προϋπολογισμών. Για αυτό φάνηκε ξανά στα μέρη μας η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ ,για να μας πει ότι χρειαζόμαστε , «κοινό φορολογικό σύστημα στην Ευρώπη», και επειδή το σχέδιο για το μέλλον προβλέπει μια «πιο διαφοροποιημένη, υψηλού μορφωτικού επιπέδου κοινωνία», η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ, ανακάλυψε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα νέο πολιτικό χώρο «που θα απαρτίζεται από άτομα που συνοδεύονται από μια αξιοπιστία σε ό,τι έκαναν στη ζωή τους, με συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου».

Αφού ο Μανιτάκης θα απολύσει τα ρουσφέτια παλιά γενιάς, τους ανίκανους και τους επίορκους, θα προσληφθούν τα νέα ρουσφέτια, που θα είναι ικανοί και άξιοι και πτυχιούχοι με ταλέντο.

Αυτά τους λένε στη «λέσχη» και το πόπολο τα ακούει βελάζοντας.

Η πληθωριστική πολιτική Άμπε έφερε ανάπτυξη στην Ιαπωνία

Παρά τις κραυγές των ραββίνων του χρήματος, η κυβέρνηση Αμπε στην Ιαπωνία , με τη δύναμη της Λαϊκής Κυριαρχίας υποχρέωσε την κεντρική τράπεζα της Ιαπωνίας (BOJ), που ελέγχεται από τους Κομμουνιστές Ιουδαίους της Νέας Υόρκης και την FED, να υποτιμήσει το Γιεν και να κόψει χρήμα. Αποτέλεσμα: Από την ύφεση στην ανάπτυξη.

 Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών στην αναθεωρημένη έκδοση της έκθεσής του για την «Κατάσταση και τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας», αναφέρεται μεν ‘ότι «η επιτυχία των ιαπωνικών μέτρων με την ταχεία υποτίμηση του γεν παραμένει αβέβαιη», αλλά προβλέπει παρ' όλ' αυτά ότι η Ιαπωνία θα έχει ανάπτυξη 1,3% το 2013 και 1,6% το 2014, ενώ τον Δεκέμβριο του 2012 προέβλεπε 0,6% το 2013, 0,8% το 2014.

Επιμύθιον: Έστω και έτσι, ο ιαπωνικός λαός νίκησε (προσωρινά) με την ψήφο του την πολιτική των Ιουδαίων Τραπεζιτών.

Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Απορώ με ορισμένους! Τρώνε τα συκώτια τους για την «επιβίωση του ναζισμού» και για το αν ήταν καλός ή κακός άνθρωπος ο Χίτλερ.
Εγώ τη θέση μου για τον Αδόλφο την έγραψα στους Αθέατους. Ας μας την πουν τώρα και οι Οππενχάιμ αλλά και οι Βάρμπουργκ.

Ο μεν ο «κακός Χίτλερ» και οι Ναζιστές, ευθυνόταν πολιτικά για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όταν στις 13 Δεκεμβρίου 1943 , ο γερμανικός στρατός κατοχής εκτέλεσε 800-1100 άνδρες και έκαψε την πόλη. Όμως στο Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά , οι «καλοί» Κομμουνιστές και το δίδυμο Μπελογιάννης-Βελουχιώτης, έσφαξαν από την 15η μέχρι και την Τετάρτη 20η Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, οπότε ελευθερώθηκαν οι τελευταίοι 34 επιζώντες στο Μπεζεστένι, 751 ένοπλους στρατιωτικούς που παραδόθηκαν κατόπιν παρέμβασης της συμμαχικής αποστολής (SOE) και 1008 άμαχους . (787 τους έσφαξαν στην Πηγάδα, 226 τους έθαψαν σε ομαδικούς τάφους στο νεκροταφείο του Μελιγαλά, 728 τους εκτέλεσε ο ΕΛΑΣ στα γύρω χωριά, και 18 σφαγιάστηκαν στην Καλαμάτα).

Επομένως το ζήτημα δεν είναι το Χάιλ Χίτλερ. Αλλά το Χάιλ ΚΚΕ λτδ που θα έλεγε και ο κ. Πάντζας! Χάιλ Βελουχιώτης! (Αφού ήταν μεγαλύτερος σφάχτης και εκτός των άλλων ήταν και Ρουφιάνος αλλά και gay). Χάιλ και η σφαγή των Δεκεμβριανών. Χάιλ και το Ολοκαύτωμα του Φενεού.
Αυτή είναι η δική μας ατζέντα.

Τα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα δεν είναι ούτε ο ναζισμός ούτε ο Αντιρατσισμός ούτε η «Χρυσή Αυγή». Αυτή δεν είναι δική μας «ατζέντα». Είναι αλλουνών.
Των περιούσιων! Και μόνο ένας πολύ χαζός κάθεται να συζητάει για την ατζέντα του άλλου και όχι για τη δική του.

Εμάς, τους Έλληνες, όπως και τους άλλους λαούς μας ενδιαφέρουν η Εθνική μας Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία. Η Δημοκρατία. Μας ενδιαφέρει η ανατροπή της «Κοινωνίας του μέλλοντος» που θέλει να μας επιβάλλει η Παγκόσμια Χούντα των Ιουδαίων Τραπεζιτών . Των ραβίνων του χρήματος. Αυτοί άλλωστε είναι το «Τάγμα του Σατανά». Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Εμάς, τους τίμιους λαϊκούς ανθρώπους, μας ενδιαφέρει το μεροκάματο του κάθε Έλληνα. Μας ενδιαφέρει η ζωή και η ασφάλεια της κάθε οικογένειας. Το φάρμακο και η σύνταξη. Μας ενδιαφέρει η φτώχεια και η δυστυχία των δικών μας. Των Ελλήνων. Αυτή είναι η δική μας ατζέντα.

Ο Χίτλερ και το «Ολοκαύτωμα» είναι λάθος «ατζέντα». Το ίδιο λάθος ατζέντα είναι και οι διακρίσεις προοδευτικός- συντηρητικός, δεξιός- αριστερός .
Εμείς, οι πατριώτες είμαστε η Εργατική Τάξη. Εμείς είμαστε ο ΛΑΟΣ. Εμείς είμαστε η Αγροτιά. Δεν είναι η ΑΝΤΙΦΑ του Ψυχικού και η πρεζού θυγατέρα του κεντροαριστερού Μίστερ, που χρωστάει εκατομμύρια από φόρους στο κράτος.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Χίτλερ στον συνταξιούχο καραγκιοζάκο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δήθεν εθνικισμός μερικών, σαν τους μα@ακες με τους αγκυλωτούς σταυρούς που παριστάνουν τον εθνικιστή και τον πατριώτη , ειναι προκάλυμμα.
Αυτοί δουλεύουν για … άλλους. Είναι ντελάληδες της «άλλης ατζέντας». Ήγουν ρουφιάνοι.
Καταλάβατε;

Αποχαιρέτα την πράσινη Αλεξάνδρεια που φεύγει

Τίτλοι τέλους για το πράσινο «πράγμα» , που έπεσε στο 3,5%, ενώ ο ογκώδης Συνταγματολόγος τα έφαγε τα καρβέλια του

Του Σπύρου Χατζάρα

Παρά την καταστροφή που μας έφεραν ο Αβάπτιστος και η Αγία Οικογένεια, μια κοινοπραξία κάπου 760.000 διεφθαρμένων και ηλιθίων «προοδευτικών», ψήφισε τον Ιούνιο του 2012 ΠΑΣΟΚ και συνταγματολόγο Ντε Σρεκ, για ακόμα καλλίτερες μέρες.

  Έκτατε, επειδή «λεφτά δεν υπάρχουν» και τα χρέη είναι πολλά, τα Πράσινα λαμόγια και τα Πασοκόσκυλα-κομματόσκυλα, μετανάστευσαν ομαδικά σε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, και από τους οπαδούς έχουν απομείνει 200-260.000 ηλίθιοι, και ορισμένοι «συγγενείς και φίλοι», που θα ξαναψήφιζαν το κόμμα των διεφθαρμένων. Οι 500.000 έφυγαν προς άλλες κατευθύνσεις.

Στις διαδοχικές δημοσκοπήσεις το ποσοστό του συνταγματολόγου Ντε Σρεκ, είναι μεταξύ 4-4,5%, ενώ υπάρχει και μια που δίνει πρόθεση ψήφου μόλις στο 3,5%! Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά πολιτική σχέση με το συνώνυμο του ΛΑΙΚΟ Κίνημα της ΑΛΛΑΓΗΣ που υπήρξε άλλοτε.

Οι «ρεαλιστές» του νυν ΠΑΣΟΚ είναι ήδη συνιστώσα της Ν.Δ , ενώ οι «κεντροαριστεροί», που έχουν «αντιδεξιά αντανακλαστικά», και αλληθωρίζουν προς ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν «κόκκινες γραμμές», στη συνεργασία με τον Σαμαρά.

Ο βασικός πολιτικός κληρονόμος του «παπανδρεισμού», πριν γίνει συνέταιρος του Αβρούρι στη διαφθορά, ο «αίρων τας αμαρτίας και τας μίζας του Ενιαίου ΠΑΣΟΚ» ΑΚΗΣ, δικάζεται κατόπιν πολιτικής συμφωνίας ως ο αμαρτωλός αποδιοπομπαίος τράγος για τις συλλογικές μίζες, ενώ όλοι οι διεφθαρμένοι «εκσυγχρονιστές», όπως και ο «άνευ δικαιολογητικών», «μέγας χορηγός του πολιτισμού συνταγματολόγος» είναι στο απυρόβλητο. Σαν την κα Λαγκάρντ.
Ο Σημίτης, τώρα τα έμαθε για τα υποβρύχια.

Αυτό το θνήσκον «πράγμα», που αυτοαποκαλείται ΠΑΣΟΚ, συναποτελείται από διάφορες «φυλές» και ομάδες συμφερόντων, τυχοδιώκτες και ρουφιάνους που δεν έχουν ούτε κοινούς στόχους, ούτε κοινά συμφέροντα, ούτε κοινή ιδεολογία και φυσικά έχουν μόνο προσωπικές στρατηγικές.

Εκτός από τους φίλους του Συνταγματολόγου, που τρώγονται μεταξύ τους για την καρδιά του Αντουάν και μια θέση στο μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο, ο Αβάπτιστος παραμένει παρόν με ολίγους πιστούς φίλους, με τους οποίους συνδέεται ο φιλόδοξος Καχριμάκης, το πουλέν της Δήμητρας, που πάντα ονειρευόταν να γίνει Αντρέας. Παράλληλα με αυτόν και τους 75 του, κινείται ο «ροματικός» Παναγιωτακόπουλος και η «(κεντρο)Αριστερή Πρωτοβουλία», που πάντα ψήφιζαν υπέρ του Αβάπτιστου και τώρα θέλουν να φύγει ο Συνταγματολόγος. Αλλαγή ηγεσίας και πολιτικής είναι το σύνθημα κάποιων άλλων στελεχών που συνομιλούν με τον Δημήτρη Ρέππα που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να κλείσει την πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται το ορφανοτροφείο των Γεννηματικών, με την ορφανή πριγκίπισσα και κάτι ρετάλια του σημιτισμού. Η τέως Επίτροπός Άννα ανακοίνωσε και αυτή την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ κα τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα αντίπαλου του Λουέρντι. Η Άννα διαπίστωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον». 2.800.000 ψηφοφόροι θύματα του «λεφτά υπάρχουν» το κατάλαβαν πριν από αυτήν.

Με δυο λόγια το πράσινο «πράγμα» τετέλεσθαι και ο ογκώδης Συνταγματολόγος έφαγε τα καρβέλια του

OXI TZAMI ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ
στις 19.00 μμ στο ΜΕΤΡΟ του ΕΛΑΙΩΝΑ

-Για να ματαιώσουμε την ανέγερση του σαλαφιστικού Τζαμιού, που απαιτεί η παγκόσμια Χούντα και οι ΗΠΑ.

-Για να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαιη μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά.

23/5/13

H Αλήθεια δεν εχει χορηγό


Juif errant, ο... «Mέτοικος»

Avec ma gueule de métèque
De juif errant, de pâtre grec
De voleur et de vagabond

juif errant = Περιπλανόμενος ιουδαίος
de pâtre grec =Ο Έλληνας πρεσβύτερος
De voleur et de vagabond=ο κλέφτης και ο μπαγαπόντης δηλ. ο κατεργάρης, ο απατεώνας.
 Un vagabondo è una persona in genere senza un lavoro regolare, spesso senza una fissa dimora, che conduce una vita itinerante.

Αμαν πιά με τους "δικούς" μας! Αγανάκτησα

Ο μακαρίτης «Μουστακί» δεν ήταν Έλληνας. Ήταν Εβραίος

Όπου γης και πατρίς ο «μέτοικος». Περιπλανώμενος Ιουδαίος.
Οι γονείς του δεν ήσαν Έλληνες, ήσαν Εβραίοι που ζούσαν στην Κέρκυρα και ελέγοντο Νεσίμ και Σάρα.
Λόγω της «κατάρας», πήγαν στην Αλεξάνδρεια όπου γεννήθηκε ο «Γιουσέφ», ο οποίος όταν πήγε το 1951 στο Παρίσι έγινε «Ζωρζ».
Όλοι οι ηλίθιοι γράφουν ότι «δεν απαρνήθηκε τις ελληνικές ρίζες του αν και δεν έμαθε τη γλώσσα».
Καμιά ελληνική ρίζα δεν είχε.Περαστικοί από την Κέρκυρα ήσαν οι περιπλανόμενοι.  

Στο σπίτι τους στην Αλεξάνδρεια μιλούσε κατά κανόνα λαντίνο και ιταλικά αλλά στους δρόμους  μιλούσε αραβικά, και πήγε σε γαλλικό σχολείο.
Επειδή τον βόλευε εμπορικά έγινε "Ελληνας". Ως περιπλανόμενος ιουδαίος δεν θα πούλαγε τίποτα. 

OY MHN ΑΛΛΑ…..21-5-13

ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ... με τον Σπύρο Χατζάρα
κάθε Τρίτη στο Αρτ στις 22.00 το βράδι

23 Μαΐου

ΗΛΙΑΚΗΣ (2006),
ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ (1967),
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (1963)

1973.Εκδηλώνεται το κίνημα του Ναυτικού .
Ακόμα:
1498 - Ο Τζιρόλαμο Σαβοναρόλα εκτελείται στην πυρά στη Φλωρεντία της Ιταλίας, κατόπιν εντολής του Πάπα Αλέξανδρου ΣΤ'.
1533 - Ο γάμος του Ερρίκου Η΄ της Αγγλίας και της Αικατερίνης της Αραγωνίας κηρύσσεται άκυρος. 1618 - Η Εκπαραθύρωση της Πράγας: οι Προτεστάντες ηγέτες πετούν από το παράθυρο τους απεσταλμένους της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, γεγονός που προκαλεί τον Τριακονταετή Πόλεμο. 1878 - Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία. 1929 - Εξαπλώνεται με τρομακτικούς ρυθμούς η λέπρα στην Αθήνα.
1949 - Ιδρύεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας στις τρεις ζώνες κατοχής των δυτικών δυνάμεων (αμερικανική, βρετανική και γαλλική).
1960 - Ισραηλινοί απαγάγουν από την Αργεντινή και οδηγούν στο Ισραήλ τον ανώτατο αξιωματούχο των SS, Άντολφ Άιχμαν

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ &ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

21.5.2013

Μὲ τὸν κατ’εὐφημισμὸ «ἀντιρατσιστικὸ νόμο» τίθεται ταφόπλακα στὴν ἀληθινὴ-ἔμπρακτο Δημοκρατία τοῦ : «τὶς ἀγορεύειν βούλεται», δηλαδὴ «ποῖος θέλει νὰ λάβῃ τὸν λόγο».
  Ὁδηγούμεθα στὴν ἐποχὴ τῆς Πομπηίας, ὅπου δὲν ἐτιμωροῦντο οἱ φαῦλοι καὶ ἀναίσχυντα ἁμαρτάνοντες, ἀλλὰ οἱ ὑγιῶς θρησκευτικὰ καὶ κοινωνικὰ ὀρθοφρονοῦντες.
Ἀλλὰ ἰδοὺ «χεῖρον Πομπηίας» σήμερον…

Διὰ μέσου τῶν αἰώνων καταργήθηκαν αὐτὲς οἱ ἀληθινὲς δημοκρατικὲς ἀξίες καὶ τὸν λόγο ἠμποροῦσαν νὰ ἔχουν ἡ ὀλιγαρχία, οἱ τύραννοι, οἱ αὐταρχικοὶ αὐτοκράτορες, βασιλεῖς, ἡγεμόνες, φεουδάρχες, οἱ μαῦροι καὶ κόκκινοι φασίστες καὶ προσφάτως οἱ δῆθεν ἐκπρόσωποι τοῦ λαοῦ εἰς τὰ Κοινοβούλια. Ὅμως αὐτοί, ἀντὶ νὰ εἶναι «πατέρες τοῦ Ἔθνους» κατήντησαν ἐμμέσως ἤ ἀμέσως πατραλοῖες (πατροκτόνοι). Ὁ ἀρχηγὸς τοῦ κάθε κόμματος, ὡσὰν τοὺς «ἰνδιάνους» (γαλιά), τοὺς ὁδηγεῖ στὴν κομματικὴ πειθαρχία.
 Ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον, οἱ περισσότεροι ἀρχηγοί, ἀμέσως ἤ ἐμμέσως κατήντησαν δοτοί, ἀνδρείκελα, πουλημένοι καὶ πειθήνια ὄργανα τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων, πασχίζοντες νὰ ἐκμαυλίσουν τὸν λαὸ μὲ ἀφθονώτατα αἴσχιστα θεάματα. Καὶ ἄλλοτε μὲν τοῦ ἱκανοποιοῦν τὶς ζωώδεις ὑλιστικές του βουλιμίες, παρέχοντάς του τὰ πάντα, ἀκόμη καὶ μὲ θαλασσοδάνεια, ὁδηγώντας τον στὴν παγκοσμιοποίησι, τὴν σαρκολατρεία καὶ τὸν ἔκλυτο βίο, γιὰ νὰ μὴ δύναται νὰ ἀντισταθῇ στὴν σῆψι. Ἄλλοτε δέ, τοῦ στεροῦν καὶ τὸν ἄρτο τὸν ἐπιούσιο, ἐξωθοῦντες τον στὶς αὐτοκτονίες.

Παλαιότερα, ὑπῆρχαν πνευματικοὶ καὶ θρησκευτικοὶ ἡγέτες, οἱ ὁποῖοι, ὅταν ἔβλεπαν βαρεῖς, αἱμοδιψεῖς λύκους νὰ κατασπαράσσουν τὰ πνευματικὰ ποίμνια, κατέλειπαν τὴν φλογέρα καὶ ἅρπαζαν τὴν σφενδόνη καὶ ἔλεγχαν δριμύτατα τοὺς φαύλους καὶ κακοὺς ἡγέτες. ….
..Κανεὶς πλέον, ἡγέτης , δὲν ἐπιτρέπεται νὰ σιωπᾶ. Αὐτὴ ἡ σιωπὴ τοῦ ὁποιουδήποτε εἶναι συνενοχὴ Διότι ἡ ἐλευθερία τῶν Ἑλλήνων ἀποκτήθηκε μὲ ποταμοὺς αἱμάτων. ….
....Σήμερα ὅμως, ἡ πολιτικὴ καὶ ἡ πνευματικὴ ἡγεσία δὲν θέλουν νὰ ἔλθουν σὲ ρῆξι μὲ τὸ αἰσχρὸ κατεστημένο, ἀλλὰ δυστυχῶς καὶ οἱ περισσότεροι τῶν μεγαλοσχημόνων κληρικῶν μας συμπορεύονται μὲ τοὺς ἀντιχριστιανικῶς συμπεριφερομένους καὶ ἐνεργοῦντας διεφθαρμένους ἄρχοντες. Λέγουν δὲ «ναί» (αὐτοὶ οἱ «νενέκοι», οἱ ὁποῖοι κατὰ τὸν ἀείμνηστο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη χρειάζονται «φωτιὰ καὶ τσεκούρι») εἰς ὅλα τὰ καταλυτικῶς δρῶντα νομοσχέδια καὶ ἀποφάσεις τῆς Νομοθετικῆς καὶ Ἐκτελεστικῆς ἐξουσίας, ἀκόμη καὶ στὸ φίμωτρο-τὴν ταφόπλακα τῆς πραγματικῆς Δημοκρατίας.

Μὲ τὸν κατατεθέντα νόμο ἀπειλοῦνται ὅλοι οἱ ὑγιῶς ὀρθόδοξα καὶ ἐθνικὰ σκεπτόμενοι Ἕλληνες νὰ φυλακίζωνται καὶ νὰ πληρώνουν τεράστιες ποινές, ἄν πιστεύουν καὶ ἐφαρμόζουν τὰ λόγια τοῦ Θεανθρώπου Χριστοῦ. Ἐνῷ ἀντιθέτως θὰ προστατεύωνται ὅλοι οἱ αἰσχροί, ἀναίσχυντοι, ἀνώμαλοι, παλλακίδες, φαῦλοι καὶ ἀντιχριστιανικῶς ἐκφραζόμενοι καὶ βιοῦντες «ἀετονύχηδες» καὶ «πατριάρχες» τῆς διαπλοκῆς.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
http://www.fotgrammi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=758:21513-------------&catid=29:2009-07-31-01-42-16

Πάνω από όλα οι φίλοι της Συρίας έχουν πλάκα

Ο Κέρι δεν ζήτησε την απελευθέρωση
των χριστιανών επισκόπων

ΑΜΜΑΝ, 22 Μαίου - Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους και 11 αραβικές χώρες, που πήραν μέρος στη συνάντηση των λεγόμενων «φίλων της Συρίας στο Αμάν» δήλωσαν ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, τα μέλη του καθεστώτος του και όλοι όσοι εμπλέκονται στην αιματοχυσία στη Συρία δεν μπορεί να έχουν ρόλο στο μέλλον της Συρίας.
Οι υπουργοί Εξωτερικών των λεγόμενων «φίλων της Συρίας στο Αμάν», καταδίκασαν «την παρουσία ξένων μαχητών στη Συρία και τη συμμετοχή τους στη σύγκρουση» και ζήτησαν την αποχώρηση των μαχητών της Χεζμπολάχ.
Για τις χιλιάδες μισθοφόρους που έστειλαν το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και για τους τζιχαντιστές-σαλαφιστές-βαχαμπιστές της Al-Nusra Dzhabhat που έδωσε επίσημο «όρκο πίστης» στην Αλ-Κάιντα, δεν είπαν λέξη.
Ζήτησαν δηλαδή να φύγει η Χεζμπολάχ για να μείνει η Αλ Κάιντα. στους ανθρώπους της οποίας η Ευρώπη σκοπεύει να προμηθεύει όπλα.
Δεν έχουν πλάκα;

Από το Αμάν , οι «φίλοι της Συρίας» επέκριναν τη Ρωσία και το Ιράν για τη στήριξη που παρέχουν στο καθεστώς Ασαντ και για τις αναπόδεικτες προς το παρόν νέες προμήθειες όπλων προς αυτό. Για τα όπλα που δίνουν στους «δημοκρατικούς», η Τουρκία, το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, οι φίλοι της Συρίας έκαναν την πάπια.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να σταματήσουν οι δολοφονίες στη Συρία, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν σκοτώσει πάνω από 100.000 Σύριους από την έναρξη των συγκρούσεων.
(Οι δημοκρατικοί μισθοφόροι τζιχαντιστές-σαλαφιστές-βαχαμπιστές που στηρίζουν ο Αχασβήρος, η Τουρκία, το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, σφάζουν αναίμακτα, και δεν έχουν σκοτώσει κανέναν Σύριο;)
Ο Κέρι που δεν ζήτησε την απελευθέρωση των χριστιανών Επισκόπων ειπε ότι η υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων της για του αντάρτες της Συρίας θα συνεχίσει και θα αυξάνεται.

Εν τω μεταξύ η γαλλική Φιγκαρό επικαλούμενη διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γράφει ότι τουλάχιστον 800 εθελοντές που μάχονται με την Al-Nusra Dzhabhat στη Συρία προέρχονται από τους μουσουλμάνους της ΕΕ

Σήμερα στις 12:00 ο Σπύρος Χατζάρας στο www.axisradio.gr

Και αυτή την Πέμπτη στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 21:00) ο Σπύρος Χατζάρας μαζί σας από το www.axisradio.gr. με την εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό». Ζωντανά και ελευθέρα . Σήμερα θα μιλήσουμε για τις χαμένες θυσίες και για τους ρουφιάνους με τις «διεθνείς υποχρεώσεις».

Συγκέντρωση ενάντια στο τζαμί στην Αθήνα

  Όλοι στο σταθμό μετρό του Ελαιώνα, την Κυριακή 26 Μαΐου στις 7.00 μ.μ., για να ματαιώσουμε την ανέγερση του Τζαμιού. Να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαιη μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά.

22/5/13

Ο Αχασβήρος

Στην παράδοση τόσο των Ορθοδόξων, όσο και των Καθολικών και των Λουθηριανών, το όνομα Αχασβήρος (Ahasver), εκφράζει από τον 17ο αιώνα τον «Περιπλανώμενο Ιουδαίο».
Ο «Περιπλανώμενος Ιουδαίος», σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση περιφέρεται τον κόσμο αιώνια μη βρίσκοντας ανάπαυση, διότι είναι καταδικασμένος από τον θεό σε συνεχή περιπλάνηση . Η μυθοπλασία αυτή για την τιμωρία του «θεοκτόνου έθνους» των Ιουδαίων, μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ (70 μ.Χ.), δημιουργήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον 4ο αιώνα. 

Αυτή η Κωνσταντινοπολίτικη ιστορία με τις σταυροφορίες διαδόθηκε σε όλη την Ευρώπη, και έγινε μέρος της χριστιανικής παράδοσης, και αργότερα του ρομαντισμού. Ο μύθος στη βυζαντινή παράδοση είχε ως ακολούθως:
Όταν ο Ιησούς Χριστός οδηγούνταν στον τόπο του Μαρτυρίου, φέροντας τον βαρύ Σταυρό, πέρασε μπροστά από το κατάστημα ενός Εβραίου που ελέγετο Αχασβήρος. Οι Ρωμαίοι στρατιώτες ζήτησαν από τον Αχασβήρο να κρατήσει για λίγο τον Σταυρό και ο Αχασβήρος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά γυρνώντας προς τον Ιησού είπε: «περπάτα, περπάτα».
Τότε ο Ιησούς του απάντησε: «Βάδιζε και εσύ και θα διατρέξεις όλη τη γη, χωρίς να σταθείς πουθενά, μέχρις ότου εγώ επιστρέψω από την Βασιλεία των ουρανών εις την Γη».
 Από την επομένη, ο Αχασβήρος άρχισε να παραπλανιέται και να περιφέρεται συνεχώς ανά την υφήλιο.
Η παράδοση αυτή κατά τον Μεσαίωνα μεταφέρθηκε σε πολλά βιβλία στη Δύση με τρείς βασικές παραλλαγές . Κατά μεν την πρώτη, (του Roger of Wendover , 1228), ο «περιπλανώμενος Ιουδαίος» λεγόταν Ιωσήφ Καρθάφιλ και ήταν θυρωρός του Ποντίου Πιλάτου. Κατά δε τη δεύτερη (ιταλικής παραδοχής) ο Εβραίος αυτός έφερε το όνομα Μποτάντερ, κατά δε την τρίτη Μαλκ, ή Μαλάκ, ή Μάλχος. Και οι τρεις αυτές παραλλαγές ανάγονται στον 13ο αιώνα.
Η αρχική βυζαντινή επαναλήφθηκε σε βιβλίο που εκδόθηκεκατά τον 17ο αιώνα στη Γερμανία με τον τίτλο «Ο αιώνιος Ιουδαίος».
Ο Αχασβήρος (Ahasuerus) ήταν βασιλιάς των Περσών και αναφέρεται στο «βιβλίο της Εσθήρ». Για την ιουδαϊκή παράδοση ο «Αχασβέρ» είναι ο τρελός ή ο βλάξ.

Το Αμόρε της Αλεξίας εφα:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΓΟΜΑΡ, κάποιος Ανδρέας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Ακούω ότι ένας κύριος Μπαλτάκος έχει διαφωνίες με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μου είναι παντελώς αδιάφορο».

His master voice

Συνταγματολόγος Ντε Σρεκ: «Η κατάθεση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου συνιστά διεθνή υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας»*.

*To είπε και ο Αχασβήρος.

Σιγά τα αυγά.

Ήταν γραμματέας στον ΛΑΟΣ και πήγε για « γραμματειακή υποστήριξη» στους ΑΝΕΛ.

Σταθερός και  αμετακίνητος!

Φόλα στους σκύλους του ΠΑΣΟΚ


Η Είδηση επιβεβαιώθηκε και διασταυρώθηκε. Πασοκόσκυλο  που είχε κάνει όλα τα εμβόλια , δάγκωσε Ντινόπουλο στην Πάρο.
 
ΥΓ. Φόλα στους σκύλους του ΠΑΣΟΚ
 

Τράπεζες και Αυτοκτονίες

Μέχρι σήμερα κανένας τραπεζίτης
δεν αυτοκτόνησε

Εγώ το έλεγα από το 2009 που άρχισε η παράσταση. Πάρτε μαζί σας στον άλλο κόσμο και κανέναν τραπεζίτη. Και χάρηκα όταν διάβασα ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος, σε συνέντευξη σε αυστραλιανό τηλεοπτικό μέσο, «κάλεσε , τους πολίτες που αυτοκτονούν να σκοτώσουν τους τραπεζίτες».

Μετά όμως ήρθε η διάψευση. «Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης».«Η επίμαχη δήλωση αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας».

Ένα βήμα μπρος και δυο ολοταχώς πίσω.

Έλα όμως που συνέπεσε και η αποκάλυψη της μεγάλης λοβιτούρα της αμαρτωλής Πλαστογραφικής Υπηρεσίας.

Οι αστυνομικές διευθύνσεις κατέγραψαν το 2011 σε 927 αυτοκτονίες στα δελτία συμβάντων, και η αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ εξαφάνισε τις μισές και ανακοίνωσε μετά από επεξεργασία δύο χρόνων 477.
Αλλά τα καθάρματα δεν έχουν τσίπα. Οπότε τι να τους σούρεις.

, από τις οποίες σχεδόν 2500 αποδόθηκαν σε οικονομικά αίτια.

Βαθύ το πολιτικό ρήγμα στο Ιράν

Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν αγιαντολλάχ Χαμενεί απέκλεισε μέσω του Ανωτάτου Συνταγματικού δικαστηρίου που ελέγχει, από τις προσεχείς προεδρικές εκλογές της 14ης Ιουνίου, τον υποψήφιο της παράταξης του απερχόμενου προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, ο οποίος δεν μπορεί να διεκδικήσει τρίτη θητεία.

Το «Συμβούλιο των Φρουρών του Συντάγματος» απέκλεισε από τις εκλογές τον πρώην πρόεδρο Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί, τον οποίο έκαψαν οι ΗΠΑ, προσφέροντας την υποστήριξη τους, επειδή είναι πολύ γέρος, (78 ετών) και τον Εσφαντιάρ Ραχίμ Μασαϊέ, τον υποψήφιο του αδιάλλακτου Αχμαντινεζάντ, για τον οποίο οι κληρικοί που είναι μέλη του συμβουλίου θεώρησαν πως, «συμμετέχει σε αποκλίνων ρεύμα εντός της χώρας, με στόχο να υποβαθμιστεί το ισλαμικό σύστημα του Ιράν».

Ο μεν Ραφσαντζανί αποδέχθηκε τον αποκλεισμό,ενώ ο Αχμαντινεζάντ, χαρακτήρισε την απόφαση «πράξη καταπίεσης», κάλεσε τους οπαδούς του να μείνουν ήρεμοι λέγοντας ότι , «δεν θα υπάρξει τελικά πρόβλημα με τον Ανώτατο Ηγέτη» και ότι θα επιμείνει σε αυτό το θέμα «μέχρι την τελευταία στιγμή», και ότι «το πρόβλημα θα λυθεί».

Οι οκτώ υποψήφιοι που πέρασαν είναι, ο «μετριοπαθής» υπουργός εξωτερικών Βελαγιατί που έκανε μυστικές επαφές με τις ΗΠΑ για λογαριασμό το Χαμενεί, ο πρώην βουλευτής Γκόλαμ Αλί Χαντάντ Αντέλ, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών σύμβουλος του ανώτατου πνευματικού ηγέτη, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών θεμάτων, την περίοδο 2005 -2007, και νυν διαπραγματευτής με την Ομάδα Επαφής για την πυρηνική Ενέργεια Σαΐντ Τζαλίλι, και ο δήμαρχος της Τεχεράνης Μπαγκχέρ Καλιμπάφ που ανήκει στο περιβάλον Χαμενεί, ο Μοσέν Ρεζάι που ήταν τρίτος στις εκλογές του 2009 με 1,7%, ο τέως υπουργός πετρελαίου Μαχμούτ Χαραζί, και ο συνεργάτης του τέως προέδρου Χαταμί Μοχάμετ Αρέφ.

Η επιστολή που άφησε ο Dominique Venner

Παραδίδω τον εαυτό μου στο θάνατο, για να ξυπνήσω κοιμισμένες συνειδήσεις

Πηγή http://www.elkosmos.gr

«Είμαι υγιής σωματικά και πνευματικά και γεμάτος αγάπη για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αγαπώ τη ζωή και δεν προσδοκώ τίποτε περισσότερο, εκτός από τη διαιώνιση της φυλής και του πνεύματός μου. Παρ' όλα αυτά, στη δύση της ζωής μου, αντιμετωπίζοντας τεράστιους κινδύνους για την Γαλλική και Ευρωπαϊκή μου πατρίδα, νιώθω την υποχρέωση να δράσω, όσο έχω δυνάμεις.

Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να θυσιάσω τον εαυτό μου για να διακόψω το λήθαργο που μας πληγώνει. Εγκαταλείπω τη ζωή που μου απομένει, για να θεμελιώσω τη διαμαρτυρία μου. Διάλεξα έναν ιδιαίτερα συμβολικό τόπο, τον Καθεδρικό Νοτρ Νταμ στο Παρίσι, που σέβομαι και θαυμάζω, διότι χτίστηκε από την μεγαλοφυΐα των προγόνων μου, σε τοποθεσία λατρειών αρχαιοτέρων, οι οποίες υπενθυμίζουν την αμνημόνευτη προέλευσή μας.

Ενώ πολλοί άνθρωποι είναι σκλάβοι των ζωών τους, η χειρονομία μου ενσαρκώνει μία ηθική θέλησης. Παραδίδω τον εαυτό μου στο θάνατο, για να ξυπνήσω κοιμισμένες συνειδήσεις.

Επαναστατώ ενάντια στη μοίρα. Διαμαρτύρομαι ενάντια στα δηλητήρια της ψυχής και στις επιθυμίες επιδρομέων να καταστρέψουν τις άγκυρες της ταυτότητάς μας, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, της πιο οικείας βάσης του αιώνιου πολιτισμού μας. Ενώ υπερασπίζομαι την ταυτότητα όλων των λαών, στον τόπο τους, επαναστατώ ενάντια στο έγκλημα της αντικατάστασης του λαού μας.

Ο κυρίαρχος λόγος δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δηλητηριώδεις ασάφειές του και οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Χωρίς μία ταυτοτική θρησκεία για να προσορμίσουμε, μοιραζόμαστε μία κοινή μνήμη που φτάνει μέχρι τον Όμηρο, ως αποθήκη όλων των αξιών στις οποίες θα θεμελιωθεί η μελλοντική μας αναγέννηση, μόλις ξεπεράσουμε τη μεταφυσική της ασυδοσίας, την πηγή όλων των σύγχρονων υπερβολών.

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων από όσους υποφέρουν από τον θάνατό μου, πρώτα και κύρια από τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, όπως και από τους φίλους μου. Μόλις όμως ξεθωριάσουν το σοκ κι ο πόνος, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κατανοήσουν το νόημα της χειρονομίας μου και θα ξεπεράσουν τη λύπη τους με περηφάνια. Ελπίζω ότι θα αντέξουν μαζί. Θα βρουν νύξεις και εξηγήσεις για τις πράξεις μου στα πρόσφατα κείμενά μου».

  Ο εθνικιστής – ευρωπαϊστής συγγραφέας Dominique Venner, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο μεσα στον καθεδρικό ναό της Notre Dame, χθες 21 Μαίου, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα. Μόνο λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αφήσει ένα post στο blog του, ζητώντας ριζική αντίσταση ενάντια στον νέο νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Έγραφε επίσης: χρειάζονται "νέες χειρονομίες, εντυπωσιακές και συμβολικές, που θα μας βγάλουν από την υπνηλία, θα ταρακουνήσουν τις αναισθητοποιημένες συνειδήσεις μας και θα αφυπνίσουν τη μνήμη της καταγωγής μας".

Ο Dominique Venner ήταν ένας βραβευμένος Γάλλος ιστορικός, δημοσιογράφος και δοκιμιογράφος. Ο Venner ήταν πρώην αγωνιστής της ακροδεξιάς και εθνικιστικών οργανώσεων πριν αποσυρθεί από την πολιτική για να επικεντρωθεί σε μια καριέρα ως ιστορικός. Η εξειδίκευση του ήταν στην στρατιωτική και πολιτική ιστορία. Κατά την στιγμή του θανάτου του, ήταν ο συντάκτης του La Nouvelle Revue d'Histoire, ενός διμηνιαίου ιστορικού περιοδικού.

Γιος αρχιτέκτονα ο οποίος ήταν μέλος του Parti Doriot του Populaire français (PPF), ο νεαρός Venner πήγε ως εθελοντής στον πόλεμο της Αλγερίας, και υπηρέτησε μέχρι τον Οκτώβριο του 1956. Μετά την επιστροφή του στη Γαλλία εντάχθη στην κίνηση Jeune Nation. Μετά τη βίαιη καταστολή της Ουγγρικής Επανάστασης του 1956 συμμετείχε στον εμπρησμό του γραφείου του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος στις 7 Νοεμβρίου 1956. Μαζί με τον Pierre Sidos βοήθησε να ξεκινήσει η βραχύβια κίνηση του Parti Nationaliste (Εθνικιστικό Κόμμα) και συμμετείχε στο Mouvement Populaire du 13 mai (Λαϊκό Κίνημα της 13ης Μαΐου). Φυλακίστηκε για 18 μήνες στη φυλακή La Santé ως πολιτικός κρατούμενος και απελευθερώθηκε το 1962. Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, το φθινόπωρο του 1962, ο Venner έγραψε ένα μανιφέστο: Προς μια θετική κριτική, το οποίο έγινε ένα θεμελιώδες κείμενο για ένα ολόκληρο τμήμα της ακροδεξιάς. Στο μανιφέστο, Venner εξερευνούσε τους λόγοι για την αποτυχία του πραξικοπήματος του Απριλίου του 1961 και το χάσμα που υπήρχε μεταξύ των «υπηκόων» («Nationaux") και "εθνικιστών "(" nationalistes ») και καλούσε για τη δημιουργία ενός ενιαίου επαναστατικού και εθνικιστικού οργανωτικού σχήματος, το οποίο θα ήταν «μονολιθικό και ιεραρχικό» και θα αποτελούταν από νέους πειθαρχημένους.
Το έργο του το αφιέρωσε στους "εθνικιστές αντάρτες οι οποίοι θα είναι έτοιμοι για μάχη".

Τον Ιανουάριο του 1963, δημιούργησε (με τον Alain de Benoist) την κίνηση και το περιοδικό «Ευρώπη-Δράση».

Κυριότερα ιστορικά έργα του είναι: Baltikum (1974), Le Soleil des vaincus Blanc (Ο λευκός ήλιος των ηττημένων, μεταφρασμένο στα ελληνικά) (1975), Le Κερ Rebelle (Η επαναστατική καρδιά) (1994), Gettysburg (1995), Les Blancs et les Rouges (Τα λευκά και τα κόκκινα) (1997), (Ιστορία της Συνεργασίας) (2000) και Histoire du terrorisme (Ιστορία της τρομοκρατίας) (2002).

Το έργο του Histoire de l'Armée rouge (Ιστορία του Κόκκινου Στρατού), κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους Prix d'histoire broquette-Gonin Βραβευμένο από την Γαλλική Ακαδημία (η Γαλλική Ακαδημία) το 1981. Το 1995, και με τη βοήθεια του φίλου του François de Grossouvre, ο Venner δημοσίευσε το "κριτική ιστορία της Αντίστασης", έργο στο οποίο υπογράμμισε την ισχυρή επιρροή και την παρουσία των Γάλλων εθνικιστών στην Αντίσταση.
Πιο πρόσφατα, ο Venner έγραψε το "Ιστορία και Παράδοση των Ευρωπαίων" (2002), στην οποία ο Venner μιλούσε γι' αυτό που πίστευε ότι είναι η κοινή βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού πολιτισμού.

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! 309,3 δισ ευρώ το χρέος

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στο τέλος του Μαρτίου 2013, ήταν 309,3 δισ. Ευρώ.
Στο τέλος του Μαρτίου του 2010, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 310,3 δισ. Ευρώ.

Οπότε οι θυσίες του ελληνικού λαού απέδωσαν ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο. Ουάου!

Στο μεταξύ η Ελλάδα έχει εισπράξει από τον μηχανισμό στήριξης 205,1 δισ. ευρώ. Ουάου!

Κουρέψαμε 80 δις δικά μας λεφτά. Δανειστήκαμε 205,1, και χρωστάμε 309, ενώ χρωστούσαμε 310. Ποιος εθνοσωτήρας το σκέφτηκε;

Πέρσι στο τέλος Μαρτίου το χρέος ήταν από 280,3 δισ. ευρώ και 305,5 δισ. ευρώ στο τέλος του 2012.

Η αύξηση αποδίδεται στα δάνεια από την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, και τις υποχρεώσεις του Δημοσίου στην μετά PSI εποχή.



Από τώρα έως και το τέλος του 2020 η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει 82 δισ. ευρώ σε ομόλογα και δάνεια.

Η παραοικονομία και ο μίστερ του Συριζα

Μια ετεροχρονισμένη μελέτη ενός νεοναζιστικού βρετανικού φορέα, με στοιχεία του 2009 υπολόγισε την έκταση της παραοικονομίας στην Ελλάδα στο 27,5% του ΑΕΠ και υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο χάνονταν 19 δις ευρώ φόροι.

Οι λωποδύτες υπολόγισαν ότι μέσα σε 17 χρόνια θα μπορούσε να σβηστεί το ελληνικό δημόσιο χρέος «εάν οι πολιτικοί καταπολεμούσαν την φοροδιαφυγή».

Aλλά σε αυτή την φοροδιαφυγή πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο μίστερ Δραγατσάκης ο οποίος έδωσε 6οοο ευρώ, από αυτά που του δίνει ο ελληνικός λαός στην μαφία και επομένως στην παραοικονομία.

Μπορεί σαν αποτυχημένος πατέρας να το θέλησε να βοηθήσει την κόρη του.
Αλλά δεν μπορεί να το κάνει με κρατικά χρήματα, και ηθικά ενας πελάτης της παραοικονομίας δεν μπορεί ούτε να είναι καν βουλευτής.
Γκέγκε;
Που θα έλεγε και ένας λιάπης.

Σε 6μηνη φυλάκιση ο φυγόστρατος υιός του πασόκου Γρηγόρη Νιώτη

Σε έξι μήνες φυλακή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ, καταδίκασε το στρατοδικείο Ιωαννίνων τον γιο του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, για ανυποταξία. Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαλο «πολιορκούσαν» διμοιρίες αντιεξουσιαστών.
Πριν από τέσσερα χρόνια, η αστυνομία είχε πιάσει το Δημήτρη Νιώτη στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι μαζί με άλλα 22 άτομα. Στο στέκι οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Έρχονται οι Κινέζοι κι οι Ρώσοι. Φευγάτοι εμείς!

Πως το ναυάγιο μετονομάζεται ...σε καθέλκυση

του Κ. Μπετινάκη
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=4343

Οι διακηρύξεις του πρωθυπουργού από το Πεκίνο, μου θύμισαν εκείνη την προφητική ταινία του Γκοντάρ της δεκαετίας του ‘60, «Έρχονται οι Κινέζοι».   

Η σημαντικότερη εντύπωση που μου έχει απομείνει από την επίσκεψη που είχα κάνει πριν μερικά χρόνια στην Κίνα, είναι η τεράστια ψαλίδα ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις της αχανούς «κομμουνιστικής» χώρας. (Τα εισαγωγικά με έντονο χρώμα). Στη Σαγκάη, είδα να κυκλοφορούν περισσότερες Ρολς-Ρόυς και άλλες λιμουζίνες, από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.
Ταυτόχρονα, είχα δει στους επαρχιακούς δρόμους της αχανούς αυτής χώρας, να κυκλοφορούν κάρα, όταν μας πήγαν να επισκεφτούμε τη γενέτειρα του Κομφούκιου…   
Είδα ακόμα, δωμάτιο ξενοδοχείου που θύμιζε τους κοιτώνες του κέντρου νεοσυλλέκτων της Κορίνθου της εποχής του ‘72 –όταν υπηρετούσα τη θητεία μου.  

Το οικονομικό θαύμα της σύγχρονης Κίνας βασίζεται σε ένα οικονομικό σύστημα που ουδεμία σχέση έχει με τον κομμουνισμό που είχαν ονειρευτεί οι θεμελιωτές του. Ένα ιδιόμορφο πολιτικο-κοινωνικό πρότυπο που θυμίζει δικτατορία του κερατά, κι όχι του προλεταριάτου, κυριαρχεί στον ανερχόμενο γίγαντα.  

Στις πολυδιαφημισμένες ελληνο-κινεζικές συμφωνίες που πανηγυρίζουν οι κυβερνητικοί, περιλαμβάνονται τέσσερις συμφωνίες εφοπλιστών με το υπουργείο Εξαγωγών - Εισαγωγών της Κίνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για την κατασκευή πλοίων στα κινέζικα ναυπηγεία και να κλείσουν συνεργασίες για μεταφορά εμπορευμάτων από τη χώρα της Ασίας.

Την ίδια ώρα, τα ναυπηγεία στην Ελλάδα φυτοζωούν και χιλιάδες κάποτε εργαζόμενοι εκεί, παραμένουν άνεργοι. Εκτός από τους κινέζους, όμως έρχονται κι οι Ρώσοι.. Ακούμε πως ΔΕΠΑ και ΔΕΦΑ είναι έτοιμες να περάσουν πλέον σε ρωσικά χέρια. Διαμοιράζονται λοιπόν τα ιμάτιά μας σε κινέζους και ρώσους.

 Όχι προς όφελος των λαών χωρών που κάποτε ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν, λόγω πολιτικο-οικονομικού συστήματος, πολλώ δε μάλλον ούτε προς το δικό μας λαϊκό συμφέρον. Αλλά ούτε κι οι λαοί των δύο άλλων συμβαλλόμενων χωρών ωφελούνται. Αφού τα παραγωγικά μέσα κι εκεί έχουν περάσει στα χέρια των ολιγαρχών.  

Με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος μετά την εξίσωσή τους με τους απαξιωμένους πολιτικούς, την επικράτηση ενός φορομπηχτικού συστήματος που καταργεί τη μεσαία τάξη, την φτωχοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων το ξεχείλισμα της ανεργίας, αναρωτιούνται πλέον οι περισσότεροι, προς τα πού το φως και ποιο τούνελ; Επειδή αντί για φως μάλλον λάβα έρχεται από τον καυτό πυρήνα της γης. Εκεί δείχνει να μας οδηγούν αδίστακτοι πολιτικοί δίχως όραμα και ικανότητες. Οι οποίοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επιχειρήματα να μας πουν ότι οι «θυσίες έπιασαν τόπο και η ανάπτυξη έρχεται..».  

Ουδείς όμως υπόσχεται επιστροφή σε ικανοποιητικά επίπεδα διαβίωσης. Απλώς επιβάλλουν αποκλειστικά νέους φόρους και βάζουν τεχνάσματα αποφυγής ώστε να μην υπάρξει κάποιος που θα ξεφύγει από οποιαδήποτε της απαλλαγή λόγω «ειδικών συνθηκών».  

Βλέποντας τους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις, να τα συμπιέζουν τείνοντας προς Βουλγαρία μεριά, εύλογα αναρωτιέται κάποιος το κωμικοτραγικό: Άλλοτε μας απειλούσαν «κοιτάξτε πως ζουν στα κομμουνιστικά καθεστώτα…». Έτσι καταργούν κάθε κοινωνική παροχή, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε ομοιότητα…  

Έτσι, βλέποντας τη Βρετανία, που εκτός ευρώ, προωθεί δημοψήφισμα με την απειλή και «εκτός ΕΕ», έρχεται στο νου πόσο επίκαιρο είναι πλέον το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

21/5/13

Το αμερικανικό Τόξο

Η «Έκθεση κόλαφος για τις θρησκευτικές ελευθερίες» στην Ελλάδα, που συνέταξαν οι «αμερικανικές υπηρεσίες», με τη συμβολή των συνεργατών τους και των πληροφοριοδοτών τους είναι απόλυτα αποκαλυπτική για το ονοματεπώνυμο της «πηγής» που μάχεται την «ξενοφοβία και τον ρατσισμό» με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «διεθνής κοινότης», και η οποία οιστρηλατεί τις πρωτοβουλίες των επιχώριων αντιρατσιστών.

Λοιπόν: Ποιος επείγεται για τον αντιρατσιστικό νόμο και ποιος σπρώχνει τους «προοδευτικούς» του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ;

Απάντησις: Το Στέιτ Ντιπάρντμεντ, που γράφει στην « Έκθεση κόλαφο», ότι «Οι (ελληνικές) αρχές πρεπει να κάνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση των ενεργειών βίας και μίσους».

Ποιος επείγεται για να χτιστεί Τζαμί στην Αθήνα και οιστρηλατεί τον Δήμαρχο Λαθραίων;

Το Στέιτ Ντιπάρντμεντ, που γράφει στην « Έκθεση κόλαφο», ότι «δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την οικοδόμηση τεμένους στην Αθήνα».

Και ποιος λέγεται «Στέιτ Ντιπάρντμεντ»;

Ο Αχασβήρος που γράφει ψέματα ότι «η (ελληνική) κυβέρνηση χορήγησε προνόμια και νομικά προνόμια στην Ορθόδοξη Εκκλησία, που δεν παρέχει σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, όπως η προνομιακή φορολογία», ενώ προνόμια φορολογικά έχει μόνο το Αφορολόγητο ΚΙΣ που ειανι ΝΠΔΔ, ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ΝΠΙΔ.

Ο Αχασβήρος ενοχλείται επειδή η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής είναι κατά της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος στα σχολεία και επειδή «μέλος του συγκεκριμένου κόμματος διάβασε εντός της Βουλής αποσπάσματα από «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Και γιατί είναι απαγορευμένο από την «διεθνής κοινότης», να «απαγγέλει» κανείς τα «πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»;

Με δυό λόγια η αντιρατσιστική παρέα «ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ», εκτός από «συνταγματικό τόξο» και «αμερικανικό Τόξο» είναι και το τόξο του Αχασβήρου.

Συμβουλές

Ένας αναγνώστης μου γράφει ότι ενώ έχω, «κάποιες σωστές παρατηρήσεις»,
(για τη ΧA), αντί να τις χρησιμοποιήσω σαν συμβουλές τις χρησιμοποιώ επιθετικά.

Λοιπόν, συμβουλεύω τον Ηλ.Παναγιώταρο να επερωτήσει το Υπουργείο Εξωτερικών γιατί δεν κατέθεσε τροπολογία για τους δυο μητροπολίτες στο ψήφισμα του ΚΑΤΑΡ στον ΟΗΕ, και τους συμβουλεύω να ζητήσουν την περικοπή από τον μισθό του μίστερ αντιπροέδρου των 6000 ευρώ που έδωσε στην κόρη του για να αγοράζει πρέζα, διότι δεν μπορεί τα χρήματα του ελληνικού λαού να καταλήγουν στο παράνομο πρεζεμπόριο.

Τα 6000 ευρώ ο μίστερ πρέπει να τα δώσει πίσω.

Αερολογίες και πομφόλυγες

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Τσιάρας είπε στο Café Vouli, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με την κρίση στη Συρία και την απαγωγή από τους «δημοκρατικούς» της διεθνούς Κοινότητας δύο χριστιανών ιεραρχών, ότι «για την Ελλάδα, η διατήρηση της παρουσίας των Χριστιανών στα ιστορικά πατρογονικά τους εδάφη, η προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και η προστασία της χριστιανικής πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελούν βασικές παραμέτρους και προτεραιότητες, στο πλαίσιο οιασδήποτε προσπάθειας επίλυσης της κρίσης στη Συρία».

Ωστόσο αυτά ελέχθησαν «τσάμπα» και προφορικά εν Ελλάδι. Στον ΟΗΕ ψήφισαν μαζί τα νησιά Βανουάτου και τη Γρενάδα το ψήφισμα του Κατάρ, και δεν κατέθεσαν ως τροπολογία την αξίωση για την απελευθέρωση των χριστιανών ιεραρχών, ενώ την ίδια ακριβώς φράση που είπε «εν Ελλάδι» ο Τσιάρας, ότι δηλαδή, «η διατήρηση της παρουσίας των Χριστιανών στα ιστορικά πατρογονικά τους εδάφη, η προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και η προστασία της χριστιανικής πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελούν βασικές παραμέτρους και προτεραιότητες, στο πλαίσιο οιασδήποτε προσπάθειας επίλυσης της κρίσης στη Συρία», δεν κατατέθηκε γραπτώς στη συζήτηση στον ΟΗΕ.

Αυτή είναι η εξαπάτηση και η υποτέλεια.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...