1/12/13

Tα δώρα του κ. Ανχελ

Ο Ανχελ μας μετέφερε το «χριστιανικό μήνυμα» ότι «υπάρχει ζωή μετά το χρέος (μετά θάνατον)» αλλά και ότι υπάρχει και σύνταξη μετά θάνατον. «Σαρωτικές ανατροπές στο ασφαλιστικό με αύξηση των ορίων ηλικίας κατά 3 έτη και αλλαγή στον υπολογισμό των συντάξεων, ζητεί ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του και ζητάει μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις που εξαιρέθηκαν από τις περικοπές του Μνημονίου». Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι φόροι στην Ελλάδα ανέρχονται στο 35% του ΑΕΠ και είναι κάτω από το 40% του ευρωπαϊκού μέσου όρου.


69 κατασκευασταί περούκας συνιστούν ΟΟΣΑ και Χύμα μαγιονέζα

E- e-ε- ερχεται ! Η εξαγομενος αναπτυξις παει παντου και με ολα, εισαγόμενη, ληγμένη, μπαγιατικη, πλαστικη ή δηλητηριωδης !!! ΕΠΑ-ΝΑΣΤΑ-ΤΙ-ΚΟΝ. Τα από πίσω και από μπρος ,από έξω μέσα στην αγορά !
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ
1.Απελευθερώνονται αι εισαγωγαι. Πιπέρι - Μπαχαρικά - Αλάτι και λοιποι πολιτικοι κρατουμενοι αποφυλακιζονται
2. ΧΟΙΡΙΝΟΝ ΚΡΕΑΣ. Θα πωλειται πλεον και σε βουλκανιζατερ, στρατόπεδα, μάντρες οικοδομών, πιατσες πορνειας, ναυπηγεια καθώς και στου Βοτανικου το τζαμι ( με διακριτικο τιτλον , Του βοτανικου ο ισλαμαγκας, καλλιτερα μπριζολα η χοιρινη)
3.ΓΑΛΑ. Καταργειται το φρεσκο γαλα πεντε ημερων και αντικαθισταται απο φρέσκο ασβεστη για τα εννιαμερα. ( Το γνωστόν και ως ΤΚ9 συμφωνον ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, ΕΥΠ, ΕΕ, ΠΟΕ, ΣΕΛΕΤΕ, ΚΚΕ, ΕΣΔΑ, ΕΑΤ ΕΣΑ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΛΤΣΟΝ ).
Ο περιορισμός των 5 ημερών δεν επέτρεπε εις τους καταναλωτάς απομακρυσμένων περιοχών να έχουν πρόσβαση με το τρακτέρ σε φρέσκο γάλα αγελάδας ανταρκτικής. Θα πωλούνται επίσης ως φρέσκο γάλα και τα λευκασμένα ούρα ,το στουπέτσι από σκόνη ποστις . Η διαθεσις του γαλακτος θα γινεται δε και απο λατομεια , γραφεια συνοικεσιων και πετ σοπς!
4.ΦΑΡΜΑΚΑ. Θα επιτραπεί η πώλησή τους και από άλλα καταστήματα ,οπως συναγωγες ,κοινοβουλιο,ταβερνεια, κομματικα γραφεια με η ανευ ψηφοδελτιου, δημαρχεια, πατσατζιδικα,πανεπιστημια, μασατζιδικα-μασονατζιδικα, προποτζιδικα (παμε στοιχημα στη δραστικη ουσια).Ειδικη διαταξις θα εξασφαλιση την πωλησιν των και εις τα γραφεια κηδειων δια εξοικονομησι δημοσιων πορων.
5. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΝ. Καταργειται η φυλακισις του λαδιου σε πεντοκιλες συσκευασιες.Πλεον το λαδι απελευθερωμενο απο την καταπιεση του μπουκαλιου και της μιζας θα πωλειται σε κοντεινερ που θα εχουν πρωτα καλα καθαριστει για τυχον σκουριες. Το λαδι θα χρησιμοποιειται και δια την επιμνημοσυνον δεησιν μεχρι να βγει της σκουριας το λαδι.
6.ΛΑΙΚΑΙ ΑΓΟΡΑΙ . Νέα προϊόντα στους πάγκους οπως καλασνικοφ ,τανκς, νυφικα παντος φυλου, ηρωινη,παιδια αγνωστου μητρος,κλεμμενα κινητα και χρυσαφικα ,ημεδαπα διαβατηρια, αδειες δια βιου παραμονης, πασο για στοες , περουκες δια καραφλους και ατομικες βομβες σε συσκευασια των πεντε κιλων θα απολαυουν της απελευθερωσεως της αγορας. (ΕΛΟΓΟΚΡΙΘΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΙΔΙΩΝΥΜΟΥ )
7. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. Με στόχο την πτώσι των τιμών στα γιαούρτια ,την πτωσι του αριθμου των συνταξιουχων ,την αποφυγη της πτωσεως κυβερνησεως και του γιαουρτιου εις κεφαλας των και την ανοδο των πωλησεων πλησιον της βουλης αποφυλακιζεται η παραγωγή γιαουρτιού και από σκόνη γάλακτος ,σκονη μπεικιν παουντερ,σκονη γραφειου υπουργειου μετα την απολυσιν καθαριστριων, σκονη απο σοβαδες ασβεστη ,σκονη λευκη απο ευρωπαικες τριχες και περουκας,σκονακι ανηψιου μετα απολυσεως ανευ του γιαουρτιου ,καθώς και από άλλα είδη οικοδομικης . Οποιος προμηθευεται γιαουρτι για τοξοβολια θα υποκειται στο ιδιωνυμο και δεν θα απελευθερωνεται. 8.ΨΩΜΙ-Α(H AGORA MACHT FREI NICHT)
8.O AΡΤΟΣ ΥΜΩΝ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ. Σαρωτικαι αλλαγαι. Θα πωλείται (τοις μετρητοις μονον) και σε πρατηρια υγιρών καυσίμων, ενεχυροδανειστήρια , κοσμηματοπωλεια,duty free,σφαιριστηρια, εις εταιριας ενοικιασεως εργαζομενων αυτοκινητων και αλλοδαπων, και εις τας μοιρολογηστρας κηδειων (διακριτικος τιτλος θα πειτε το ψωμι ψωμακι). Αναθεωρούνται οι ορισμοί για το τι είναι αρτοποιός ή αρτοποιείο, τι ειναι ο καβουρας και τι το ζουμι του (διακριτικος τιτλος θα πειτε το ψωμι καβουρακι, θα βραζετε στο ζουμι υμων , κι ολο θα κλαιν τα καβουρακια στου γυαλου τα βοτσαλακια )
9. Μαγιονέζα-Φασκελο. Σύμφωνως προς καταργουμενας προισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Τροφίμων Και Παιγνιων (παμε στοιχημα στην επιβιωση;) απαγορεύεται η πώλησις μαγιονέζας χύμα. Πλεον η μαγιονεζα θα εκτοξευεται σαν τα φασκελα σε συσκευασια χυμα στο κυμα. Με την αποφυλακιση της μαγιονεζας επιτυγχάνονται δύο στόχοι Πρώτον,εκσυγχρονισμός αγοράς με την ζητηση για φασκελα, δευτερον διευρύνονται οι επιλογές για τον καταναλωτή (μαγιονεζα η φασκελα; κιθαριστας η ντραμερ; )
Χύμα μαγιονέζα λοιπον με προφανή τα οφέλη για τον καταναλωτη.
Ανώνυμος

1 σχόλιο:

Αμφιάραος είπε...

10. Μπουρδελα. Η κυβερνηση με την εργατικοτητα της και τη λαθρομεταναστευση καταφερε να απελευθερωσει την αγορα και να καταπολεμησει τα καρτελ, ριχνοντας θεαματικα τις τιμες. Αναλυτικα για πιπα-κωλο-εμπλοκη απο μαυρη Νιγηριανη δωρο τρια προφυλακτικα με μολις 5 ευρω. Μια συγκινητικη προσφορα απο τον κυριο Χατζηδακομυταρακη και το υπουργειο υπαναπτυξεως. Επισης αν δε χρησιμοποιητε προφυλακτικο μην ανησυχειτε. Ο Αδωναι Γεωργιαδομανωλιδης και το υπουργειο χολερας σας επιδοτουν με 700 ευρω μηνιαιως οπως τα πρεζονια, για τη συμβολη σας στο success story του AIDS, της ηπατιτιδας c και της. φυματιωσης.

11.Δημογραφικο. Τωρα με το γαμο των πουστηδων δωρο και δυο παιδια κατα το νομο περι ευθυνης Φωτη Πουστροσεργουλοπουλου. Επισης αν βγαλετε τα παιδακια αυτα στο κλαρι, μειωνεται η ανεργια και η χωρα μας γινεται τοπος ελξης ανωμαλοτουριστων οι οποιοι συμβαλλλουν σημαντικα στο ΣαμαρογαιδουροΑΕΠ κατα 0,0000000000003 πεομοναδες βασης με αποτελεασμα η εβραιοmoody's να αβαβαθμισει τη χωρα μαςαπο - zzzzzz σε +πορδπορδπορδ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...