22/12/13

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ «ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00 , ΣΤΟ KONTRA CHANNEL, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ « ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤ-ΟΓΛΟΥ, Ο «ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μοναδικες δημοσκοπησεις που ανοιγουν τα ματια στο χειραγωγουμενο και δημοσκοπικα θεατρο απο τα καθεστωτικα μμε και το βαθυ διακομματικο παρακρατος,ειναι αυτες που γινονται για αυτους που το συμφερον τους για την χαραξη των πολιτικων επικυριαρχιας ειναι να γνωριζουν πραγματικα τι συμβαινει στο εκλογικο σωμα.

επομενως αν ειναι ετσι πρεπει παντα να φροντιζομε να πληροφορουμεθα τι αποτελεσματα διδουν οι δημοσκοπησεις που απο παλαιοτατων χρονων (θυμασθε τις δημοσκοπησεις λιγο πριν την αλλαγη του ανδρεα που το προανηγγειλλαν) διενεργουν οι δυτικες πρεσβειες στην ελλαδα για να συνταξουν επειτα τις περιοδικες εκθεσεις στα κεντρικα τους...

ιδιως γερμανικη εγγλεζικη και αμερικανικη πρεσβεια (αντε και ρωσικη)

ευχομεθα να συνταξιοδοτηθει απο χρεοκοπημενο ταμειο το πολιτικο προσωπικο και οι ιδεες των πασοκ και νδ.

ιδιως η νδ πρεπει να αποβιωσει στις καλπες διχως νεκρανασταση.να δωσει ο λαος την χαριστικη εκλογικη ριπη.ειναι ο θανασιμος εχθρος του εθνους.το πασοκ ευτυχως ειναι ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Fhj-jluz5-Q

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα Σπύρο, γιατί δεν σε είδαμε στις ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.?

Βάκχος είπε...

Τι έγινε σε έκοψαν;

Το σκάνδαλο στην Τουρκία το παρακολουθείς; Ο μάγκας ο Αζέρος ο Σαράφης ο καραμπουζουκλής έγινε δισεκατομμυριούχος πριν τα 30. Το είχε στο αίμα του ο άνθρωπος.